Skocz do zawartości

Forza Horizon 3

Daddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

co wam zostało? musiałbym ściągnąć ale H3 mnie podjarało to chętnie wrócę.

50 wygranych wyścigów zespołowych i 100 gier na placu zabaw. No i mi jeszcze te wszystkie mistrzostwa ukończyć. Oczywiście trochę tam procent już wbite.

Ten custom soundtrack :banderas: Granie w trójeczke przy kawałkach z jedynki :obama:

Edytowane przez MYSZa7
Opublikowano

teraz ogarnąłem że w weekend Le Mans więc :reggie: ale w tygodniu czy na następny weekend można coś ponawalać.

jutro jak wstanę to mam nadzieję że będą nowe materiały. to co dzisiaj pokazali to jak tort za szybą. człowiek widzi i chce a nawet polizać nie może.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Kolejny gameplay

Nie mam czasu całego oglądać, ale to z Xone czy PC? Nie widzę żadnego rzucającego się w oczy popupu, jakby tak było na Xone, to moje modlitwy zostałyby wysłuchane :)

Opublikowano

Nie mam czasu całego oglądać, ale to z Xone czy PC? Nie widzę żadnego rzucającego się w oczy popupu, jakby tak było na Xone, to moje modlitwy zostałyby wysłuchane :)

Pod filmem jest napisane "Xbox One Gameplay 1080p 30 FPS".

Opublikowano

Możliwe, że funkcja odtwarzania własnych kawałków nie będzie dostępna w Polsce, ponieważ opiera się na usłudze Groove, a ta nie jest aktywna w naszym kraju. Być może zmiana regionu w konsoli okaże się pomocna.

Nic to nie pomoże, gdyż dostępność usługi zależy od kraju na jaki masz zarejestrowane Twoje konto Live. Zmiana regionu konsoli nic tu nie da, sprawdzone na własnym przykładzie.
Gość DonSterydo
Opublikowano

Pod filmem jest napisane "Xbox One Gameplay 1080p 30 FPS".

A faktycznie. No to łożesz go w mordkę :) Naprawili to co mi najbardziej rzucało się w oczy.

Opublikowano

pierwszy filmik z menu i mapką - dobrze że nie kombinowali z menu i zostawią stary klimat, dom aukcyjny robi dobrze bo w FM4 go kochałem, mapa wydaje się olbrzymia i będzie się po czym ścigać

drugi filmik z gameplayem - matko boska  :mog:  już niebawem się odpali bo na bank to będzie w demo.