Opublikowano 8 listopada 20168 l Nie no obie są świetne, ale FH 3 kupiło mnie bardziej lokalizacją i dowolnością w śmiganiu zróżnicowanymi autami.
Opublikowano 8 listopada 20168 l Autor I aż tak bardzo lepsza od FH dwójki? FH3, 2x więcej samochodów, 2x większa mapa i bardzo zróżnicowana, dużo lepsza oprawa graficzna i inne bajery. Lepiej wydać kilka dych więcej na FH3.
Opublikowano 9 listopada 20168 l Pierwsze DLC wychodzi w grudniu, więc nic chyba, że się jarasz samochodami to VIP PAss, Car Pass i inne (pipi)ki mujki
Opublikowano 10 listopada 20168 l I aż tak bardzo lepsza od FH dwójki? Dwójce dałem 10/10, trójce śmiało 15/10 jakby można. Dwójka da Ci dziesiątki godzin świetnej zabawy, a trójka kolejne tyle, możesz zacząć od dwójki, a następnie trójka ale nie odwrotnie bo dwójka już nie będzie smakowała tak za(pipi)iście.
Opublikowano 10 listopada 20168 l Wyłączę na bank jakieś automatyczne hamowanie, linie. Ale automat zostawię (na żywo jeżdżę tylko automatem więc dlaczego w grze się mam męczyć) i wszelkiego rodzaju ABSy.
Opublikowano 10 listopada 20168 l Bo w grze nie stoisz w korku. Ja tam przestawiłem się na manual od zrobienia prawka i poza czystymi arcade zawsze zmieniam sam biegi. Polepsza to przyśpieszenia i pozwala na hamowanie silnikiem.
Opublikowano 11 listopada 20168 l Myślałem że z beczkami będę miał problem, na szczęście zalicza nawet jak nie wyląduje się na 4 kołach. Można to zrobić praktycznie na każdym danger zone, trzeba tylko odpowiednio najechać na rampe. 50k punktów chyba najlepiej robić na tych piaszczystych górkach przy lotnisku.
Opublikowano 11 listopada 20168 l Lajtowe wyzwania tym razem. Aktualizuje konsolę i biorę się do roboty. Tartak też dobra miejscówka na beczki, do tego podrasowany ariel nomad i wio.
Opublikowano 15 listopada 20168 l Właśnie odpalam... Dostałem Forda 150 Raptor. Co jeszcze? Może masz vipa?
Opublikowano 15 listopada 20168 l dostałem w Raptory z różnymi malowaniami rocznicowymi. vipa mam więc może stąd bonus.
Opublikowano 18 listopada 20168 l prawdopodobnie typowa kosmetyka + może coś związanego z forzathonem. oficjalnego info nie ma więc nic ważnego czy grubszego.
Opublikowano 18 listopada 20168 l Nie wchodzi mi osiągnięcie w przygodzie online tym Holdenem w Forzathon. Jadę już z 5 raz i nie zalicza.
Opublikowano 18 listopada 20168 l Trzeba chyba przejechać całą przygode, wszystkie 4 wyścigi. Ja dołączyłem do dwóch ostatnich i też nie zaliczyło.
Opublikowano 21 listopada 20168 l Jak kupie pudełkową wersje gry na Xbona nie posiadajac go to bede mogl to jakos uzyc zeby pograc w wersje na PC czy musze kupic wersje z PC?
Opublikowano 22 listopada 20168 l Pograłem trochę i nie dla mnie ta gra. Zdecydowanie wolę podejście z PGRa czy Driveclub, czyli lista wyścigów i dajesz. Takie bezsensowne jeżdżenie po mapie dla samego jeżdżenia mi nie odpowiada, jak mawia Quaz, nie da się nikogo przejechać ani zastrzelić Gra idzie do żyda, a ja wrócę do Driveclub
Opublikowano 22 listopada 20168 l Wiesz, doceniam tę grę, jest piękna i zapewne doskonała. Tak jak doceniam Skyrim. Ale jest po prostu nie dla mnie