Redmitsu 972 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Dobra kupilem ta gierke na PC, pierwszy raz mam stycznosc z Horizonami (kiedys gralem troche w FM4 na X360) no i powiem wam ze dobra ta giereczka, jest mega klimatyczna a jak muzyka dobra wleci jeszcze to po prostu pojawia mi sie usmiech na twarzy i calkowita imersja wchodzi . Jedynie do czego moge sie przyczepic to optymalizacja na PC, ale udalo mi sie ogarnac zeby miec stałe 30fpsów przy ustawieniach takich jak Xbone wiec jest luzik. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Wiadomo ile ma ważyć to DLC i czy będzie możliwy pre-download? Chciałbym od razu po robocie poszaleć w BM Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Storm Island ważyło 3 GB, więc obstawiam coś kolo 4 GB. Dla dlc raczej nie będą robić wcześniejszego pobierania. Dobra kupilem ta gierke na PC, pierwszy raz mam stycznosc z Horizonami (kiedys gralem troche w FM4 na X360) no i powiem wam ze dobra ta giereczka, jest mega klimatyczna a jak muzyka dobra wleci jeszcze to po prostu pojawia mi sie usmiech na twarzy i calkowita imersja wchodzi . Jedynie do czego moge sie przyczepic to optymalizacja na PC, ale udalo mi sie ogarnac zeby miec stałe 30fpsów przy ustawieniach takich jak Xbone wiec jest luzik. Na moim pc również jest stabilne 30fps po ustawieniu blokady, ale wtedy pojawia się okropny inputlag. Jest to szczególnie zauważalne po ograniu wersji na xone gdzie nie ma tego problemu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 idzie jakos zapisac wszystkie auta z paczek czy trzeba pojedynczo dodawac je do garazu ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Pojedynczo niestety trzeba dodawać. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Wyciekł grudniowy carpack: 1965 Pontiac GTO1992 Toyota Supra 2.0 GT Twin Turbo1996 HSV GTSR2014 Morgan 3 Wheeler2017 Mercedes-AMG GT R2017 Jaguar F-PACE S2015 Bentley EXP 10 Speed 6 Concept Trójkołowy Morgan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 F-Pace niech jeszcze dadzą Bentayga i będę szczęśliwy. ostatnio w tv pokazywali co nieco AMG GT R i tak myślałem czy kiedyś będzie w Horizon, i jest Bentley 6 niezła niespodzianka, z Morganem niezłe jaja mogą być. dobra paczka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Aż musiałem sprawdzić: Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Już widzę te mistrzostwa trójkołowców Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Z aktualizacją doszło też nowe auto do znalezienia w stodole Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 super, bedzie trzeba je odszukac, fajna paczka aut tylko kurde tragedia z tym pojedynczym dodawaniem Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Dodajesz po sztuce i mozesz od razu wybrać malowanie albo ściągnąć projekt ale fakt, masowe dodanie też by się przydało. Dodatkowo jest nowe zdjęcie do zrobienia, Bentley GT3, który będzie do zgarnięcia w Forzathon w święta. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 No ja ostatnio z godzinę siedziałem i jedną ręką dodawałem, a drugą sufrowałem forumka na telefonie xD. Co Pan zrobisz, nic Pan nie zrobisz. Najlepiej na bieżąco dodawać, to nie będzie trzeba tyle czasu na jedno posiedzenie marnować. Cytuj Odnośnik do komentarza
maksiu432 5 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Miałem tak samo tragedia, u mnie się tyle tego nazbierało że chyba z 40 min mi zajęło Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Muszę do forzy wrócić jeszcze tyle nieodkryte mam. Koledze kazałem oddać moją forze więc na dodatek będę miał. Jedyne wyścigi do których chce się wracać. A do tego mam vip pass więc auta z listopada i grudnia do testowania Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 A ja się ostatnio coś zebrać nie mogę do skończenia reszty mistrzostw... Jakoś tak.... nie chce mi się po tych kilkudziesięciu godzinach i przejechaniu każdego pojedynczego wyścigu Co robić, jak żyć? Przejadła mi się materia chyba Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 A ja się ostatnio coś zebrać nie mogę do skończenia reszty mistrzostw... Jakoś tak.... nie chce mi się po tych kilkudziesięciu godzinach i przejechaniu każdego pojedynczego wyścigu Co robić, jak żyć? Przejadła mi się materia chyba A mówiłem nie zaliczaj na chama poprzednich części, przed premierą trójki, bo się znudzisz Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 po 60h w samej trójce + kilkudziesieciu w poprzednikach chyba moglo mi sie fkatycznie znudzic :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 No ja trójkę po finale też odłożyłem, musiałem chwilę przerwy zrobić. Ale teraz wróciłem i jest spoko. Mapa jest przytłaczająca momentami, trzeba sobie odfiltrować trochę i spokojnie po kolei cisnąć wyścigi i pokazówki PR . Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Mi już tylko mistrzostwa zostały Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 50 skoków no ale przynajmniej w nagrodę auto za 10mln Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 http://www.ppe.pl/news/48052/forza-horizon-3-jest-tak-bogate-ze-pomiesciloby-26-roznych-gier-wyscigowych.html Niektóre screeny mistrzostwo: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 50 skoków no ale przynajmniej w nagrodę auto za 10mln Zrobiłem 50% w 5 minut, machnął bym wszystko, tylko musiałem iść do roboty idealna skocznia do tego, to ta na pustyni koło tych wielkich ciężarówek. Nie musisz robić trzech gwiazdek, wystarczą skoki na kilka metrów. W laferrari nie musisz się nawet specjalnie rozpędzac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Za każdy razem jak podbijacie temat, to mam nadzieję, że się trailer dodatku pojawił Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi