raven_raven 12 013 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 ehhh a tak zmarnowali okazję żeby nazwać jedno z wyzwań "walenie konia" :czesc: Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Za każdy razem jak podbijacie temat, to mam nadzieję, że się trailer dodatku pojawił w poniedziałek będzie znając życie Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 (edytowane) DonSterydo jeszcze nie ma Znowu się wyciągnąłem w świat Horizon. Od dwóch dni nie mogę się oderwać od pada. Gra roku. Edytowane 9 Grudnia 2016 przez chris85 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 145 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Ja też niedawno wróciłem, i niespodzianka! - na bank tweak'owali model jazdy! Na symulacji jest teraz jeszcze trudniej niż było! Fajnie, że ciągle nad grą pracują. Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Nie miało być trailera DLC wczoraj... Dziś? Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Jutro teaser, pełny zwiastun poniedziałek/wtorek. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Przecież w poniedziałek premiera dlc. Czy źle pamiętam? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 wtorek. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Krótki teaser, pełny zwiastun dopiero we wtorek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 (edytowane) Ale męczą łajzy Cedzą materiały jakby to były poufne informacje pentagonu. Edytowane 11 Grudnia 2016 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
subek 60 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Nie wiecie o której ten trailer się pojawi? Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Pewnie koło 16. Jak coś to dlc waży 3.6GB, wczoraj na streamie z Forza Racing Championship cudem udało mi się zdobyć kod, więc dodatek już leży na dysku Teraz tylko czekać do jutra na aktualizacje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Pewnie koło 16. Jak coś to dlc waży 3.6GB, wczoraj na streamie z Forza Racing Championship cudem udało mi się zdobyć kod, więc dodatek już leży na dysku Teraz tylko czekać do jutra na aktualizacje. Wyrwałeś za darmoszkę? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Kupiłem przepustke sezonową za 114 zł przed chwilą . Hype skoczył . Ktoś się pisze na wspólne granie w tygodniu. Dzisiaj muszę uruchomić ściąganie forzy z dodatkami bo miałem przerwę. Czas na dysku konsoli miejsce dla króla zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Pewnie koło 16. Jak coś to dlc waży 3.6GB, wczoraj na streamie z Forza Racing Championship cudem udało mi się zdobyć kod, więc dodatek już leży na dysku Teraz tylko czekać do jutra na aktualizacje. Wyrwałeś za darmoszkę? Tak, włączyłem akurat końcówkę streamu gdzie co jakiś czas wrzucali kody. Ostatni udało mi się zdobyć Trzeba było tylko szybko przepisać kod przed innymi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Subek, ale ten trailer, to dopiero jutro. PS. Trochę lepszy futydź: Cytuj Odnośnik do komentarza
musoil 47 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zmarnowany potencjał gry. Wyobraźcie sobie taką Forze, 0 autentycznych tras, wszystko zmyslane, zatrudnieni byli pracownicy evolution, trasy miejskie i szutrowe, błoto a'la motorstorm, dynamiczna pogoda z burzami, sztormem i innym syfem, 24 auta na trasie, nielicenjonowane auta powykręcane w stylu motorstorma i carmageddona. Tak powinien wyglądac horizon 4, tylko microsoft nigdy by nie mial jaj by taki ambitny projekt zatwierdzic, licencjonowane fury i otwarty swiat, to sprzedaje teraz samochodowki. Model jazdy w Forzie to perfekcja, brakuje szalenstwa w samej grze jednak, wszystko chłodno wykalkulowane w excelu by trafic w szeroki target. Sony zabilo evolution, nadzieja w MS, i playground games, gracze gnoją ms ze tylko gearsy forza i halo, mają szansę z takimi studiami jak playground stworzyc cos rewolucyjnego w gatunku, niech tylko zrobią ten odwazny krok! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 No nie wiem na co komu partacze z Evolution Studio rozpadło się na ich własne życzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Kupiłem przepustke sezonową za 114 zł przed chwilą . Hype skoczył . Ktoś się pisze na wspólne granie w tygodniu. Dzisiaj muszę uruchomić ściąganie forzy z dodatkami bo miałem przerwę. Czas na dysku konsoli miejsce dla króla zrobić W sklepie MS widzę po 162 PLN - skąd taka zniżka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Posiadacze Ultimate Edition mają 50 zł zniżki (ważnej do dnia dzisiejszego). Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 ano mam wersje ultimate forzy dlatego jak zobaczyłem cene to instant buy Chociaż nadal uważam że przepustka sezonowa powinna być juz w wersji ultimate. No ale twórcom forzy mogę wybaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
musoil 47 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 No nie wiem na co komu partacze z Evolution Studio rozpadło się na ich własne życzenie. Online nie ogarneli, ale pod wzgledem track designu obok Bizzare Creations [*] (PGR, Blur) i Liverpool Studios [*] byli najlepsi w branzy, motorstormy i driveclub mialy obłedne trasy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 To nie temat na takie dyskusje. Powiem tylko, że online, to nie był jedyny aspekt gry, którego nie ogarnęli. Playground Games to obecnie jeden z najwydajniejszych developerów w branży biorąc pod uwagę, że takie gry jak FH2 czy FH3 robią w niecałe 2 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza
musoil 47 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 No wlasnie pisze, ze sa wydajni i utalentowani. Ty kazdą taką dyskusję odbierasz jako atak na xboxa czy co? Nie ma takiego wysokooktanowego arcade w tej generacji (w poprzedniej motorstormy były, fuel był). Po prostu gatunek złapał stagnację, i ja osobiscie rzygam robieniem ze wszystkiego open world (patrz mgs V, a jakby mial strukture GZ to byloby goty). Jest tyle mozliwosci, dać budżet i wolność kreatywną, i można robić cuda, tylko MS musi jaja wyhodować, bo ile jeszcze pociągną na tych zwycieranych markach? Halo i gearsy juz sie ludziom przejadly, forza tez bedzie spadek zaliczać, jak będą klepać to samo. Samym Scorpio, 4k i HDR będą się ratować? Hardware mają genialny owszem, ale topowe gry to czysty excel, dobry jakosciowy i dopracowany ale jednak brakuje w nim duszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Nie wiem co Ty czytasz, ale na pewno nie moje posty XD Jak już pisałem, to nie temat na takie dyskusje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi