Skocz do zawartości

Forza Horizon 3

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 205,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze by zrobili przerwe ? Prawda jest taka, ze od FM5 zadnych mocnych zmian nie ma. Ta seria sie stoczyla jak NFS. No, ale jak ludzie to lubia, to czemu nie.

• Moi mili. Tak to wygląda w pierwszej grze HDR na konsole. I pamiętajcie: zdjęcia są naprawdę tylko próbą oddania części tego co widać na ekranie. Recenzja tutaj a film poniżej. Ale film to tylko uzupe

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Taki niepełnosprawny koń z naroślą kostną powyżej ujścia górnych dróg oddechowych.

Opublikowano
  W dniu 13.12.2016 o 19:04, SlimShady napisał(a):

Niby pierdoła, ale lipa ze fury nie zostawiają śladów na śniegu.

Jak to nie? Teraz na streamie na YT gość pokazał że zostawiają. W głębszym śniegu ale jednak.

Jakieś szczegóły? Mapka etc?

Opublikowano

Czemu każdy trailer horizon to jebane arcydzieło?

Opublikowano

No ja niby wszystko kupilem, poszla aktualizacja, a jak chce sie przeniesc to znowu mam kup i blad rynku. Pobieram jeszcze raz, mam nadzieje ze DonSterydo nie wpuscil mnie w maliny bo tez od razu caly sezon pass wzialem.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Mam wolne łącze. Ściągnął się w końcu dodatek i z radością uruchamiam grę a tu 3 gb patcha. $@#@$#$ ... to se dzisiaj pograłem. Idę w batmana grać przynajmniej ściągnął mi się ostatni epizod

Opublikowano

Dziwna sprawa. Kupiłem przepustkę za 115zł. Tyle miałem na karcie. Zostało mi 24.99 czyli zabrało 91zł.

Opublikowano
  W dniu 13.12.2016 o 19:15, marbel007 napisał(a):

Jakieś szczegóły? Mapka etc?

eHG1ei7.jpg

Opublikowano

Szału nie ma. Stosunkowo to małe.

Czekam na wrażenia. Kupię jak będzie w promo za 50%.

Maciekk a na pewno kupiłeś przepustkę a nie sam dodatek? On jakoś tyle kosztuje.

Edytowane przez marbel007

Opublikowano
  W dniu 13.12.2016 o 20:19, marbel007 napisał(a):

Szału nie ma. Stosunkowo to małe.

Czekam na wrażenia. Kupię jak będzie w promo za 50%.

Maciekk a na pewno kupiłeś przepustkę a nie sam dodatek? On jakoś tyle kosztuje.

Na pewno. Pobrało mi przepustkę, a potem dodatek.
Opublikowano
  W dniu 13.12.2016 o 20:21, PiPoLiNiO napisał(a):

Zostawia ślady na śniegu [emoji14]

No nie zawsze - na duzym sniegu slady widac, ale jak juz jedziesz jakis wyscig, zjedziesz na pobocze to ich po prostu nie ma i wyglada to beznadziejnie.

http://xboxdvr.com/gamer/easye%20PL/video/24565217

Edytowane przez easye

Opublikowano

mam nadzieje, ze jak kupie w koncu dodatek to jeszcze bede mial z kim grac :dog: 

Opublikowano

No sciagnela sie aktualizacja, jest podroz do Blizzard Mountain na lotnisku, ale zajezdzam na miejsce, musze kliknac zainstaluj i "Błąd rynku usług nie udało się pobrać wymaganych danych...". Co jest :/

Opublikowano

Banderasik, świetnie się śmiga w tej scenerii :)

Opublikowano

aktualizacja to jedno, dodatek to drugie. u mnie BM czekał w sekcji do zainstalowania, w opcjach FH3, w grach i aplikacjach.

anyway, oni znowu to zrobili. jakie to jest cholernie przyjemne. mega klimat w nocy, w trakcie zamieci jak święcą się te wszystkie znaki i pachołki zabezpieczające, przez gęsto padający śnieg próbuje przedrzeć się światło reflektorów na dachu. taki kurna świąteczny klimat czuć. mapa może i wydaje się mała ale storm island też jakieś wielkie nie było. konfiguracja dróg za to robi swoje. na plus to wymogi w trakcie wyścigów. niektóre potrafią szarpnąć nerwa ale jest wyzwanie. nowe kawałki też pozytywne a rozjeżdżanie bałwanów daje dziwną przyjemność :x

przy okazji przypominam o dzisiejszym jednodniowym forzathonie. kolejny od razu będzie w ten weekend.

Opublikowano

Wczoraj tylko 3 wyścigi zrobiłem, ale zauważyłem, że trasy są bardzo wertykalne. Podjazdy, zjazdy itp. W połączeniu ze śniegiem, lodem i śnieżycą nieźle podkręca emocje.

Widoki faktycznie piękne, mi się chyba najbardziej podoba jak zrobili zamarznięte jezioro - nie żadna płaska tafla na odwal, a lód o lekko chyba turkusowym odcieniu, gdzie widać pod powierzchnią spękania poszczególnych warstw. No przyłożyli się żeby to wyglądało wiarygodnie.

Opublikowano
  W dniu 13.12.2016 o 23:19, marcin33 napisał(a):

Musisz prawdopodobnie osobno pobrać DLC, sama aktualizacja nie wystarczy.

Tutaj jest wyjaśnione: http://forums.forzamotorsport.net/turn10_postst85177_FAILURE-TO-DOWNLOAD-REQUIRED-MARKETPLACE-DATA-WORKAROUND.aspx

Damn, nie miałem za dużo czasu więc ostatecznie w ogóle nie pograłem. Thx, dobrze wiedzieć.

Opublikowano

Jakby kogoś interesowało to HDR wy(pipi)any w kosmos, odblaskowe słupki w zamieci itp ryją beret   :obama:

PS. Nowy utwór: Justice - Safe and Sound, dobrany wręcz genialnie do prologu :)

Opublikowano

Nie dodatek naprawde niezly - lepszy chyba nawet niz Storm Island, graficznie tez nie wiem jak oni to robia - majstersztyk!

Jedynie troche malo aut dali w dodatku, albo moze tylko na poczatku mam takie odczucia.

Opublikowano
  • Autor

Warto wydać stówkę na to DLC? Jak z modelem jazdy, jest ślizganie? odpalałem filmik na YT i koleś na początku mówił że jazda podobna do jazdy po piachu i mocna przyczepność.

No wygląda to rewelacyjnie:

LWV9wS0.jpg

1qHsSsL.png

GnIkYf3.png

Opublikowano

Ślizganie jest i jazda ślizgiem na wirażach jest kluczowa jeśli chodzi o dobrą pozycję w wyścigu.

Jeżeli chodzi o cenę, to kwestia preferencji, tanio na pewno nie jest. Sam dodatek wydaje się być świetny.

Edytowane przez DonSterydo