marcin33 599 Opublikowano 1 kwietnia 2017 Opublikowano 1 kwietnia 2017 Chyba coś się zaczyna dziać odnośnie drugiego rozszerzenia, brak normalnego car packa w przyszłym tygodniu ale nowa zawartość w tym miesiącu. You’ll recall that at the beginning of the month we dropped a new car pack on you – the Duracell Car Pack. As I’ve mentioned in the past, this was the final car pack included as part of the Forza Horizon 3 Car Pass. The obvious follow-up question is: Is that it or is more cool content coming up? The answer is a resounding YES. We’ve got more great stuff coming in Forza Horizon 3, including the next expansion for the game which I know all of you are curious about. With that in mind, I wanted to let you all know that we will not have a new car pack for Forza Horizon 3 next week. There will be FH3 news and content in April and we’ll have more to say about that soon. As I tend to say at times like this… (you saw this coming, right?)… stay tuned. https://www.forzamotorsport.net/en-us/news/wir_3_31_17 Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 1 kwietnia 2017 Opublikowano 1 kwietnia 2017 czyli paczka premium i tak będzie ale najważniejsze że wspomnieli o rozszerzeniu. obstawiałem że w okolicach wielkanocy mogą wydać. my body is ready Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 1 kwietnia 2017 Opublikowano 1 kwietnia 2017 Co to za Ford jest na początku Blizzard Mountain i jak go kupić? Mam jakiegoś Focusa HE ale kupiony na aukcji i nawet edytować na zimowki nie mogę :/ To po prostu był Fokus tylko z malowaniem? Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 1 kwietnia 2017 Opublikowano 1 kwietnia 2017 Focus RX. Możesz go kupić na ebayu albo poczekać aż wygrasz pod koniec kariery. Cytuj
Daddy 4 243 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Autor Opublikowano 3 kwietnia 2017 Ciekawe co będzie w nowym dodatku, było wrc, wyspa z szaloną pogodą i śnieżne klimaty...może nowe miasto, neony i turbo? xd Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Turbo już było w F&F. Może jakiś arcade w stylu trackmanii, wyzwania stunt? Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Opublikowano 3 kwietnia 2017 a ja wczoraj pojezdzilem 15 min po blizzard mountain. no ladne widoczki, no fajnie sie jezdzi, no fajny system gwiazdkowy wyscigow, ale jakos tak... nie czulem klimatu :( chyba przejadl mi sie horizon Cytuj
Matriks_1111 300 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Opublikowano 3 kwietnia 2017 To ja nie wiem, bo ja dalej mam hype na tą grę - siadłem na chwilę żeby pojeździć trochę po BM i takich "ostatnich wyścigów" wyszło mi tyle, że prawie noc zarwałem i w dodatku dokupiłem VIPa do pakietu :D Mimo wszystko gra się tak nie nudzi i mam nadzieję, że drugi dodatek to nie będzie morderstwo w postaci jakiejś paczki samochodów, a postarają się o jakiś dodatkowy event, żeby przedłużyć życie gry :) Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Opublikowano 3 kwietnia 2017 bądźmy poważni, nie dadzą paczki aut do dlc passa :) paczki premium będą, już jedną zapowiedzieli ale drugi duży dodatek w drodze. podejrzewam że jutro co nieco wypłynie, albo od razu z grubej rury, z nimi nigdy nic nie wiadomo. ciekawe też czy powtórzą manewr z F&F czy to była tylko jednorazowa akcja promocyjna. Cytuj
Matriks_1111 300 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Manewr z F&F? Tzn o czym teraz konkretnie mówisz? Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Opublikowano 3 kwietnia 2017 zapewne o standalone dlc do Horizona 2 z F&F ;) Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 3 kwietnia 2017 Opublikowano 3 kwietnia 2017 No tak Szybcy i Niedorozwinięci 8 niedługo w kinach :p Cytuj
Matriks_1111 300 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Aktualny forzathon :)Wrzucam z forum Forzy, bo nie mam dostępu do konsoli w chwili obecnej. Aczkolwiek ponoć już są problemy, bo z tego co czytałem to osiągnięcia się nie odblokowują mimo ich wykonania :) Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Opublikowano 7 kwietnia 2017 fizycznie może nie wyskoczą na ekranie ale powinny być w sekcji "odblokowane". ogólnie z nimi jest dziwna jazda bo niektóre miałem już na 100% zanim w ogóle wyzwania się zaczynały :) pewnie jakiś mały bug i zaliczało ze statsów gry a nie samego eventu w danym okresie. dokończę śniadanie i odpalam robić. Cytuj
Matriks_1111 300 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Ponoć problem polega na tym, że wielu zaczęło grać zaraz po odblokowaniu eventu, a realnie powinno to być odblokowane godzinę później wg. strefy czasowej. Ja poczekam i pewnie pogram dopiero jutro - może się już ustabilizuje :P Co do wcześniejszego odblokowania to ostatnio zauważyłem fajnego buga - patrzyłem na achievementy za przyszłe forzathony i pokazało mi realizację na poziomie 90% osiągnięcia, które miało być dostępne za dopiero dwa tygodnie, także nic mnie już nie zaskoczy ;) Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Opublikowano 7 kwietnia 2017 no właśnie o tym pisałem. na tygodnie przed samym eventem miałem xx albo nawet i 100 procent wyzwania :) już w poprzednich 2 forzathonach miałem tak że na ekranie miałem powiadomienie o zaliczeniu zadania, ewentualnie mały lag ale wystarczyło wjechać na przystanek i wyjechać, a achiv po prostu się odblokowywał bez powiadomienia. Cytuj
Matriks_1111 300 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Opublikowano 7 kwietnia 2017 I jak tam osiągnięcia - odblokowują się normalnie czy faktycznie jest jakiś glitch tak jak pisali ludzie na forum Forzy? Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Wszystko wpadło bez żadnego problemu. Nawet te z 100% odmuliło i postęp normalnie liczyło. Wyścig AMC zalicza 1vs1, równolegle i podium zrobiłem na parkingu, igła na autostradzie obok i wszystko zaliczone. Swoją drogą ten Dart HE całkiem konkretnie zasuwa. 350-360 na autostradzie bez zadyszki i ma kredyty jako skill. Cytuj
Matriks_1111 300 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Dzięki, w takim razie odpalę jutro i liczę, że nie będzie problemu z zajęciem podium w dragu, bo z tym ostatnio mam problemy. Wezmę Mercury Coupe albo Darta i powinno się udać ;) Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Opublikowano 7 kwietnia 2017 C klasa, Mercury albo Ford Coupe i lecisz. Jedyna opcja. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Czy zajęcie podium w dragu też liczy się do tego achieva za bycie w top three jakiegoś wyścigu online? Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Opublikowano 9 kwietnia 2017 równolegle i podium zrobiłem na parkingu :) Cytuj
PiPoLiNiO 743 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Zaraz połowa kwietnia, a oni dalej cisza o dlc... Narobilo smaku pierwszym dodatkiem, a teraz wkur** ludzi :D Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Opublikowano 9 kwietnia 2017 spoko. jutro albo we wtorek coś będzie. pewnie płatna już paczka z autami ale wcześniej zapowiadali info o dlc niebawem. skąd pewność że coś będzie? wtorek to dzień aktualizacji a obecny forzathon to ostatni aktywny w statsach gry. najpewniej to będzie paczka aut + forzathony + ogólna aktualizacja i dlc na święta ale bądźmy dobrej myśli :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi