Skocz do zawartości

Forza Horizon 3

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 204,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze by zrobili przerwe ? Prawda jest taka, ze od FM5 zadnych mocnych zmian nie ma. Ta seria sie stoczyla jak NFS. No, ale jak ludzie to lubia, to czemu nie.

• Moi mili. Tak to wygląda w pierwszej grze HDR na konsole. I pamiętajcie: zdjęcia są naprawdę tylko próbą oddania części tego co widać na ekranie. Recenzja tutaj a film poniżej. Ale film to tylko uzupe

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Taki niepełnosprawny koń z naroślą kostną powyżej ujścia górnych dróg oddechowych.

Opublikowano

Wystarczyło zaliczyć chociażby radar będąc w coopie :)

Opublikowano

ruszył nowy forzathon który trwa aż tydzień. do zgarnięcia dwie porszawki, 996 GT3 oraz 918s dla spóźnialskich. wyzwania banalne, 3 z nich za jednym zamachem moża zrobić :)

Opublikowano

W wersji Ultimate edition są zawarte wszystkie dlc jakie do tej pory wyszły? Nawet te najnowsze?

Opublikowano

Warto oba dlc za 80zlociszy zgarnac? Pozyczylem od kumpla podstawke i akurat promka na dodatki jest. Co prawda interesowal mnie tylko sniezny dodatek ale podobno Hot Wheels daje rade?

Opublikowano

no kurna, nie ma co się zastanawiać nawet. HW to czysta i szalona zabawa. jak oba dlc za taki hajs to nic tylko brać.

Opublikowano

Warto oba dlc za 80zlociszy zgarnac? Pozyczylem od kumpla podstawke i akurat promka na dodatki jest. Co prawda interesowal mnie tylko sniezny dodatek ale podobno Hot Wheels daje rade?

Przypuszczam że HW jest nawet lepsze niż BM. Ja na razie mam tylko zimę i jest spoko przez pierwsze 2-4h, później trochę monotonia i wku.rw bo niektóre etapy są trudniejsze niż inne i czasem powtarzałem n-razy i i tak nie udało się zrobić dodatkowego celu lub na odwrót, cel był ale bez zwycięstwa. Jednak generalnie dodatek na poziomie podstawki (jednak inne wrażenia ofkoz).

Aha - no jasne że polecam - 2 dodatki w cenie jednego. Gdybym nie miał BM to bym brał.

Edytowane przez marbel007

Opublikowano

wszystkim. nie ma ograniczenia. tak samo resorówkami możesz jeździć na głównej wyspie. 

Opublikowano

Jak tam Panowie HDR gra ma dobry? Od czasów NFS Carbon tak naprawde nie przysiadłem na porządnie do żadnych wyścigów(Drive Club mimo że piękny to jednak wolę arcade) ale na materiałach gra wygląda świetnie .  Kupiłem od razu z SP i zastanawiam się czy ściągać na kompa i ograć w 60fps czy tak jak mówią ludzie najlepsza wersja jest na Xone ze względu na niesamowity HDR.

Opublikowano

no moi znajomi twierdzili skolei co innego, ze HDR w Horizon nie powala, jak w innych grach na PlayStation. Wersja PC nie ma HDR'a?

Opublikowano

Poki co chyba nie ma wsparcia hdr na pc dla fh3

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Oczywiście że są - RE 7 na bank miał HDR, Shadow Warrior 2, dlatego się zastanawiam dlaczego Horizon nie ma?

Edit:Redout, Vanquish, Mass Effect: A, Half Life 2, Hitman, Paragon, Witness, Obduction te też mają HDR.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dodatki przecenione o pół ceny także nie mam innego wyjścia jak wrócić do Horizona :banderas:

Opublikowano

Ja tez z tego powodu wrocilem pare dni temu :)

Panowie, mam cel biezacy: Proca. O co chodzi w nim konkretnie bo juz nie pamietam a wpada mi to czasem tylko ale zawsze brakuje 1-2 do wszystkich gwiazdek.

Opublikowano

Siedzisz komuś na ogonie, łapiesz jego tunel aerodynamiczny i wykorzystując dodatkową prędkość z tego tytułu wyprzedzasz go. Najlepiej poczekać aż pokaże się komunikat dobra jazda w cieniu czy coś takiego i wtedy wyprzedzasz.

Opublikowano

Przypominam o dzisiejszym Forzathonie który trwa tylko 24h.

Opublikowano

Przypominam o dzisiejszym Forzathonie który trwa tylko 24h.

Gad demyt znowu wrócę z podróży o północy i zamiast iść spać zasiąde do Forcy xd