Mani 694 Opublikowano 30 listopada 2015 Opublikowano 30 listopada 2015 Panowie i Panie 3 odcinki już wyszły. Szybko znikaja z torrentów niestety. Ktoś ogląda ? Powiem szczerze, że mam mieszane uczucia. Sceny walk ok, fabuła może być ok a mimo to moim zdaniem czegoś tu brakuje bo troche się przymuszam do oglądania. Generalnie wqrwiają mnie seriale gdzie są małe dzieciaki (np The strain) czy nastolatki, którzy mają jakąś mistyczną moc i wszyscy o wybrańca sie napier.dalają. Mimo wszystko daję temu szanse choć chyba po 1szym sezonie bedzie canceled. 1 Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 30 listopada 2015 Opublikowano 30 listopada 2015 Tylko dla zajebistych scen walk oglądam ten serial Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 30 listopada 2015 Opublikowano 30 listopada 2015 Za duzo mdlego gadania i refleksji (nie zebym nie lubial, ale tutaj scenariusz papy z dachu nie zrywa), za malo napierdalania, ale jak zaczna sie juz napierdalac to... Dlatego poki co ogladam. Cytuj
Tommo 1 003 Opublikowano 30 listopada 2015 Opublikowano 30 listopada 2015 jak wyzej, gdyby nie sceny walki to nawet nie nasrałbym na ten serial Cytuj
Mani 694 Opublikowano 30 listopada 2015 Autor Opublikowano 30 listopada 2015 Ale panowie nawet sceny walki nie potrafią sprawić zeby człowiek wysiedział niecałą godzine przy odcinku. Powiedzmy sobie szczerze.... ten serial to jeden wielki zawód. Tylko te sceny walk dają rade. Tylko i AŻ tylko. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 30 grudnia 2015 Opublikowano 30 grudnia 2015 (edytowane) Dla mnie ten serial to kolejny niewypał od AMC, które, oprócz The Walking Dead\Fear the Walking Dead, desperacko stara się zrobić coś, co odniesie choćby w połowie taki sukces. Nie liczę tutaj Better Call Saul, bo choć jest okej i ma spory potencjał, to siłą rzeczy jedzie głównie na popularności Breaking Bad, a gdyby nie to, to mogłoby być różnie.Samo Badlands, cóż... Gdyby nie fenomenalnie efektowne sceny walki, moim zdaniem serial kompletnie zginąłby w tłumie. Fabuła, choć z początku wydawała się interesująca, okazuje się na razie potwornie rozmyta, mocno sztampowa i trochę ślamazarna. Świat przedstawiony również średnio do mnie przemawia - dość dziwaczny miks postapo i klimatów, bo ja wiem... kolonialnej Ameryki? Meh.Pierwszy sezon ma 8 odcinków, więc chyba domęczę to do końca. Póki co nie wiadomo nic o kontynuacji. Edytowane 30 grudnia 2015 przez Frantik Cytuj
Mani 694 Opublikowano 12 marca 2016 Autor Opublikowano 12 marca 2016 Zapowiedziano 2gi sezon. Ale niewiem czy bede w stanie oglądać gdyż mam mieszane odczucia po 1szym sezonie. Walki mega, reszta conajwyżej średnio. Fabuła kulawa. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 20 marca 2017 Opublikowano 20 marca 2017 (edytowane) Jakby co to dzisiaj się zaczął drugi sezon i już od razu widać że będzie DUŻO lepiej. No i te sekwencje walki w nowym odcinku Edytowane 20 marca 2017 przez sprite Cytuj
Kymel 787 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Opublikowano 26 kwietnia 2017 3. sezon zamówiony. Zwiększono też liczbę odcinków z 10 do 16. Oby tylko jakość nie spadła przez to, bo jest bardzo dobrze teraz. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 27 marca 2019 Opublikowano 27 marca 2019 Otwarcie sezonu 3B jak dla mnie na wysokim poziomie, tak jak poprzednie odcinki. Wielka szkoda, że nie będzie kontynuacji, bo byłem ciekaw rozwinięcia dalszej historii, a że już dawno wszystko nakręcone to pewnie nie udało im się zamknąć głównego wątku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi