SpacierShark123 1 510 Opublikowano 1 grudnia 2015 Opublikowano 1 grudnia 2015 Istnieją skróty klawiszowe abym mógł od razu powielić wyjście audio na 2 monitory z jednego i z powrotem na tylko jeden? To samo z dźwiękiem czy jest skrót , aby zmienić wyjście z słuchawek na telewizor? Bawiłem się autohotkeyem ale nie potrafiłem ogarnąć tego do końca . Dziękuje z góry każdemu steam'owcowi , który ty zajrzy . Pozdro!! Cytuj
andrew777 15 Opublikowano 1 grudnia 2015 Opublikowano 1 grudnia 2015 (edytowane) Do przełączania między jednym, a dwoma ekranami znaczek Windowsa + P i wybranie odpowiedniej opcji wyświetlania. Używając kilka razy tego skrótu przełączasz się między opcjami. Edytowane 1 grudnia 2015 przez andrew777 1 Cytuj
andrew777 15 Opublikowano 2 grudnia 2015 Opublikowano 2 grudnia 2015 (edytowane) Odnoście dźwięku. Zgaduję, że chcesz zmieniać między słuchawki podpiętymi do komputera, a wyjściem HDMI podłączonym do telewizora. Włącz oba te wyjścia. HDMI ustaw jako domyślne. Po włączeniu wyświetlania na telewizorze dźwięk będzie szedł po HDMI. Jeśli będziesz używał tylko monitora to dźwięk zmieni się na słuchawki. Automatyczna zmiana chwilkę trwa. U mnie jest to jakieś 15 s przy zmianie z HDMI na wyjście karty dźwiękowej.. Edytowane 2 grudnia 2015 przez andrew777 Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 2 grudnia 2015 Autor Opublikowano 2 grudnia 2015 Nie działa to u mnie , ale znalazłem program audioswitcher gdzie mogę wrzucić skróty i wsio działa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi