Skocz do zawartości

Psychonauts 2

Featured Replies

Opublikowano

Wlasnie oglosili na Game Awards. Tim Schafer zbiera kase na fig.co 3,3mil. https://www.fig.co/campaigns/psychonauts-2

eiCdGbF.jpg

Edytowane przez Zaqair

• Odpowiedzi 413
  • Wyświetleń 33,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No oprawa top, gdyby gra wyszła na Xboxa 360.

• Ta, też mnie rozpierdala takie myślenie w dzisiejszych czasach. Kinowe spolszczenia powinny być obligatoryjne w przypadku tak dużych wydawców. Dub to już kwestia dobrej woli.

• 10h za mną, nie mogę się oderwać od tej gierki. Do tego stopnia mnie wciągnęło, że w robocie oglądam filmy na YT na kanale Double Fine, czytam artykuły, recki etc. Dawno mnie tak singlowa gierka nie w

Opublikowano

I tak to spier.doli. 

Opublikowano

Czemu już nie Kickstarter?

Coś mało entuzjastyczne to wideo, ale niech robią. Brakuje teraz takich gier.

Opublikowano

O Bożenko, ale podła ta zapowiedź... Aż mnie skręciło :/ 

Nie mają prawie nic - tzn. szybko sklecony teaser, kilka modeli postaci i... siup! Zbieramy pieniążki! Wspierajcie, wpłacajcie. Z jednej strony fajnie, że gra powstanie, bo raczej żaden wydawca by się na to nie porwał, ale z drugiej strony mam takie wewnętrzne MEH

Opublikowano

Zapowiedzieli Psychonauts 2?

Trzeba ograć jedynkę! :O

Opublikowano

Rychło w czas

Opublikowano

ogladam wlasnie tga i sie o malo nie obsralem jak puscili ten teaser, niezla megatona.

szkoda, że to tylko kolejna zbiórka, no ale co tam, i tak jarango

Opublikowano

Pamiętam, że kiedyś w CD-Action dali jedynkę, ale komputer mi nie domagał i nie zagrałem nawet :(

• 5 lat później...
Opublikowano
W dniu 4.12.2015 o 18:18, Yakubu napisał:

Pamiętam, że kiedyś w CD-Action dali jedynkę, ale komputer mi nie domagał i nie zagrałem nawet :(

Też miałem ten numer ;D

Opublikowano

Asax po co cytujesz 6 letnie posty, to nie ex  :( mam nadzieję że niedługo premiera bo brakuje dobrej platformówki A jeśli 2 będzie chociaż w połowie tak dobra jedynka to uff :obama:

Opublikowano

Pardon nie zauważyłem że odpowiadam na tak stary post

Co do gry to oczywiście czekam, bardzo lubiłem jedynkę i mam głód dobrej pratformowki

Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał:

Asax po co cytujesz 6 letnie posty, to nie ex  :( mam nadzieję że niedługo premiera bo brakuje dobrej platformówki A jeśli 2 będzie chociaż w połowie tak dobra jedynka to uff :obama:

W A Hat in Time grałeś?

Opublikowano

Nope, cały czas się czaję aż będzie na jakiejś super cool promce  :3

Opublikowano

Byku, obecnie jest, za 59 złotych, niżej nie było.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

pięknie się to zapowiada, nie mogę się doczekać premiery

Opublikowano

6 lat czekania na te pereleczke od zapowiedzi

dawno sie tak nie jaralem gierka :banderas:

Opublikowano

Spróbuje jedynke dzis ruszyć - mam nadzieję, że jest jeszcze grywalna.

Opublikowano

Grałem kilka lat temu po raz pierwszy i zajebiście się bawiłem, czuć tę duszę gier ery ps2