Opublikowano 4 grudnia 20159 l Wlasnie oglosili na Game Awards. Tim Schafer zbiera kase na fig.co 3,3mil. https://www.fig.co/campaigns/psychonauts-2 Edytowane 4 grudnia 20159 l przez Zaqair
Opublikowano 4 grudnia 20159 l Czemu już nie Kickstarter? Coś mało entuzjastyczne to wideo, ale niech robią. Brakuje teraz takich gier.
Opublikowano 4 grudnia 20159 l Czemu już nie Kickstarter? Schafer nie jest przypadkiem jedną z osób stojących za fig?
Opublikowano 4 grudnia 20159 l Koleś jest bezczelny. Ile już gier wyżebrał i nie skończył? Hmm... Jedną?
Opublikowano 4 grudnia 20159 l O Bożenko, ale podła ta zapowiedź... Aż mnie skręciło Nie mają prawie nic - tzn. szybko sklecony teaser, kilka modeli postaci i... siup! Zbieramy pieniążki! Wspierajcie, wpłacajcie. Z jednej strony fajnie, że gra powstanie, bo raczej żaden wydawca by się na to nie porwał, ale z drugiej strony mam takie wewnętrzne MEH
Opublikowano 4 grudnia 20159 l ogladam wlasnie tga i sie o malo nie obsralem jak puscili ten teaser, niezla megatona.szkoda, że to tylko kolejna zbiórka, no ale co tam, i tak jarango
Opublikowano 4 grudnia 20159 l Pamiętam, że kiedyś w CD-Action dali jedynkę, ale komputer mi nie domagał i nie zagrałem nawet
Opublikowano 6 czerwca 20213 l Wygląda to fantastycznie - czekam mocno i liczę, że na E3 będzie shadowdrop gry w XGP.
Opublikowano 6 czerwca 20213 l W dniu 4.12.2015 o 18:18, Yakubu napisał: Pamiętam, że kiedyś w CD-Action dali jedynkę, ale komputer mi nie domagał i nie zagrałem nawet Też miałem ten numer ;D
Opublikowano 6 czerwca 20213 l Asax po co cytujesz 6 letnie posty, to nie ex mam nadzieję że niedługo premiera bo brakuje dobrej platformówki A jeśli 2 będzie chociaż w połowie tak dobra jedynka to uff
Opublikowano 6 czerwca 20213 l Pardon nie zauważyłem że odpowiadam na tak stary post Co do gry to oczywiście czekam, bardzo lubiłem jedynkę i mam głód dobrej pratformowki
Opublikowano 6 czerwca 20213 l Ciekawe czy dobre przyjęcie PN2 sprawi, że MŚ sięgnie po własne platformówki. Na rynku od lat panuje posucha w tym temacie, zwłaszcza jeśli chodzi o collectathony.
Opublikowano 6 czerwca 20213 l Godzinę temu, Pupcio napisał: Asax po co cytujesz 6 letnie posty, to nie ex mam nadzieję że niedługo premiera bo brakuje dobrej platformówki A jeśli 2 będzie chociaż w połowie tak dobra jedynka to uff W A Hat in Time grałeś?
Opublikowano 18 czerwca 20213 l 6 lat czekania na te pereleczke od zapowiedzi dawno sie tak nie jaralem gierka
Opublikowano 18 czerwca 20213 l Spróbuje jedynke dzis ruszyć - mam nadzieję, że jest jeszcze grywalna.
Opublikowano 18 czerwca 20213 l Grałem kilka lat temu po raz pierwszy i zajebiście się bawiłem, czuć tę duszę gier ery ps2