easye 3 333 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2021 Racja - zdecydowanie potrzebujemy w tematach MS więcej postów "będzie grane". Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2021 10 minut temu, easye napisał: Ciekawe czy kiedyś nadejdzie moment, ze Paulo w końcu cos zagra zanim zacznie się o grze wypowiadać. Może wtedy okazałoby się że trafi niechcacy do tej grupy marudzących... Nie musiałem nawet otwierać tematu i wiedziałem, że będziesz narzekał. Mam nawet podejrzenie dlaczego, ale się wstrzymam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 205 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2021 2 godziny temu, Nyu napisał: Czyli jak bede przewijal filmy, to bede sie dobrze bawil. Dobrze wiedziec. Przewijać filmiki w grze Shafera 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2021 Godzinę temu, easye napisał: Ciekawe czy kiedyś nadejdzie moment, ze Paulo w końcu cos zagra zanim zacznie się o grze wypowiadać. Może wtedy okazałoby się że trafi niechcacy do tej grupy marudzących... To jest sekta. Chociaż dziwne, że tym razem tak bronią multiplatformy... Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 138 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2021 W giereczce z taką paletą barw natywny HDR wyłącznie dla Xboxów nowej generacji musi robić robotę. Pececiarze muszą się obejść smakiem i może dlatego niektórzy narzekają i uprawiają mental gymnastic żeby umniejszyć wielkość tej perełki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2021 21 minut temu, GearsUp napisał: W giereczce z taką paletą barw natywny HDR wyłącznie dla Xboxów nowej generacji musi robić robotę. Pececiarze muszą się obejść smakiem i może dlatego niektórzy narzekają i uprawiają mental gymnastic żeby umniejszyć wielkość tej perełki. dokładnie tak jest chryste Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2021 dlaczego w każdym temacie gry XGS musi robić się taki syf? Jakieś wyzywania od sekt i tym podobne teksty, a w rolach głównych znów ci sami aktorzy... Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2021 i to rozi wypisuje takie rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2021 Etap w kasynie to jest małe mistrzostwo świata. Jeśli gra utrzyma tak wysoki poziom, to zdecydowane TOP3 tego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2021 Same pozytywne opinie tu i w reszcie internetu. Będzie grane. Za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2021 Oglądałem recenzję zagrajnika i mówił że zabrakło takich bardziej przygodówkowych lvli jak w jedynce szkoda bo np. Ten z grą planszową to było mistrzostwo świata no i jeszcze jęczał na walkę więc potwierdził w sumie to co mi nie pasowało od pierwszego gameplayu, jak w ogóle z jej ilością? Mam nadzieję że nie przesadzili Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 752 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2021 Godzinę temu, Figaro napisał: Przewijać filmiki w grze Shafera Niech i beda dobre, ale skoro na nie narzekacie, to sami ich nie chcecie. Jesli gameplay jest supcio, to obejde sie bez cutscenek, ktore beda mnie glownie irytowaly jak Was. Cos strace, cos zyskam. Jakos nawet Nier Automata (gra nastawiona wybitnie na fabule) nie przytlacza iloscia filmow, wrecz je minimalizuje, bo w Niera sie glownie gra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2021 @Pupciu Kup jedyną słuszną konsole to nie będziesz musiał sugerować się opiniami innych ludzi tylko zagrasz we wszystkie istotne gry o których się mówi niemal za darmo day1 i sam się przekonasz. Po co stać z boku i masować się do YouTube jak jest Xbox i gamepass? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2021 moim zdaniem wcale nie jest tak dużo filmików, na pewno jest wiele bardziej irytujących gier jeśli chodzi o ilość cutscenek. A same filmiki w Psychonauts 2 są naprawdę świetnie zrealizowane i mają w sobie mnóstwo ciepła i humoru więc ogląda się je z przyjemnością 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2021 gram dalej i jak człowiek nie robi fabuły, tylko skupia się bardziej na misjach pobocznych, to graj jest dużo przyjemniejsza eksploracja z fajna muzyczką daje radę Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2021 (edytowane) 25 minut temu, Pupcio napisał: no i jeszcze jęczał na walkę więc potwierdził w sumie to co mi nie pasowało od pierwszego gameplayu, jak w ogóle z jej ilością? Mam nadzieję że nie przesadzili Grałem do tej pory może z 3 godziny, ale tej walki aż tak wiele nie było. Zresztą przy użyciu odpowiednich skilli przeciwnicy padają po kilku strzałach i nie zaburzają rytmu rozgrywki. Może później się to zmieni. Edytowane 26 sierpnia 2021 przez Bigby Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2021 W recenzji jedynki quaz mówił, że Psychonauts 1 w pewnym momencie zmienia się w przygodówkę, więc jeśli dwójka idzie podobnym tropem to zależy kto czego od gry oczekiwał: jedynie czystej platformówki jak Mario, akcyjniaka jak Ratchet czy może przygodówki 3D jak Conker? Jedyne czego się obawiam to przynudnawego wstępu jak z pierwszej części, bo rzeczywiście po takim wprowadzeniu można się do gry zniechęcić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2021 Na twoim miejscu bym się nie obawiam, bo moim zdaniem jest zdecydowanie ciekawszy niż w pierwszej części. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2021 Działa wam quick resume? ekrany ładowania trwają 1-2 sekundy ale jednak człowiek przyzwyczaił się do blyskiwcznego wracania do gry bez oglądania menu i ekranu startowego Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2021 Ponoć całkowicie przestaje naliczać cziwosy po skorzystaniu z Quick Resume. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 385 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2021 23 minuty temu, ASX napisał: Działa wam quick resume? ekrany ładowania trwają 1-2 sekundy ale jednak człowiek przyzwyczaił się do blyskiwcznego wracania do gry bez oglądania menu i ekranu startowego Nie działa i mam żal do MSu, że tak po macoszemu traktuje tę funkcję w nowych grach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2021 U mnie nie mam żadnych problemów z QR w tej grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 27 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2021 Pograłem chwilkę i muszę przyznać, że bardzo wpasował mi się ten klimat gry. Grafika też jest w porządku. Tylko chyba nie ma poziomu trudności do wyboru? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 045 Opublikowano 27 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2021 15 hours ago, Bzduras said: Nie działa i mam żal do MSu, że tak po macoszemu traktuje tę funkcję w nowych grach. QR już działa u mnie od wczoraj. Gierka bardzo fajna, jedynkę szybko porzuciłem na PS2, ale tutaj jest lepiej. Porównania grafiki do Ratcheta są śmieszne, to zupełnie inne style graficzne no i Psycho to cross-generacyjna multiplatforma. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 27 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2021 ja jestem na razie po 3-4 godzinach i cały czas bawie się świetnie. Mam nadzieje że jak najwięcej osób niezależnie na jakiej platformie zagra w tę perełkę bo trzeba wspierać tytuły Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi