michaukowski 23 Opublikowano 27 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2021 Nie wiem, jak wam ale mnie bardzo w tym tytule razi brak polskiej wersji językowej, nawet w formie napisów. Tak flagowy tytuł raczej powinien u nas dostać spolszczenie. W tej kategorii to dla mnie zawód straszny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 27 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2021 Trzeba było się uczyć w szkole 1 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 27 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2021 moim zdaniem wszystkie tytuły XGS powinny być lokalizowane, szczególnie jeśli chcą żeby xbox odniósł w Polsce sukces 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
michaukowski 23 Opublikowano 27 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2021 27 minut temu, 20inchDT napisał: Trzeba było się uczyć w szkole Jak widać nie musiałem długo czekać, aż ktoś rzuci takim argumentem. Nawet szkoda tego komentować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 27 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2021 26 minut temu, ASX napisał: moim zdaniem wszystkie tytuły XGS powinny być lokalizowane, szczególnie jeśli chcą żeby xbox odniósł w Polsce sukces Może i by chcieli odnieść ten sukces, ale raczej nie mają powodów do tłumaczenia gier. Chyba nawet tutaj jest dział gdzie najtaniej kupić xgp? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 27 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2021 Ta, też mnie rozpierdala takie myślenie w dzisiejszych czasach. Kinowe spolszczenia powinny być obligatoryjne w przypadku tak dużych wydawców. Dub to już kwestia dobrej woli. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 27 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2021 Bo tu nigdy nie chodzi o to, że się umie/nie umie angielskiego, ale pierdolenie, że się nie uczyło, to się powinno jebać po nogach takich ludzi. Na pc masz możliwość przetłumaczenia gry, gdzie to jest kwestia podmiana pliku tekstowego, gdzie na konsoli już nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 27 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2021 zachowujecie się jakbyście się jeszcze nie zorientowali, że typ, który to napisał, to zwykły przypierdalacz 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 27 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2021 18 minut temu, michaukowski napisał: Jak widać nie musiałem długo czekać, aż ktoś rzuci takim argumentem. Nawet szkoda tego komentować. Kolega widzę nowy, więc musi przywyknąć do troglodyckich postów. 45 minut temu, ASX napisał: moim zdaniem wszystkie tytuły XGS powinny być lokalizowane, szczególnie jeśli chcą żeby xbox odniósł w Polsce sukces No to chyba jedna z lepszych dróg do popularyzacji marki. Mój 7-letni bratanek dużo gra w gierki z XGP i język czasami jeszcze jest przeszkodą. Choć biorąc pod uwagę rozwój językowy dzieciaków dzisiaj to pewnie lada chwila będzie ogarniał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 27 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2021 52 minuty temu, 20inchDT napisał: Trzeba było się uczyć w szkole Po co w ogóle tu wracałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 27 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2021 (edytowane) Rosjanie też nie mają swojego języka w grze i co zrobili? Zasypali Metacritic ocenami 0/10... Edit: Czy ktoś ogrywa wersję na PC z Game Passa? Bo wyszły jakieś patche ale mówią tylko o wersji Steam i nie wiem czy te przycięcia zostały wyeliminowane. Edytowane 27 sierpnia 2021 przez łom Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 27 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2021 40 minut temu, Ludwes napisał: zachowujecie się jakbyście się jeszcze nie zorientowali, że typ, który to napisał, to zwykły przypierdalacz Jeszcze w szkole języka obcego chce się nauczyć XD w szkole to można się nauczyć kaleczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 27 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2021 Ktoś kto w 2021 nie zna angielskiego w stopniu pozwalającym na spokojne granie w grę video powinien zostać poddany eutanazji. 1 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 27 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2021 Mam nadzieję że jak chinole już przejmą kontrolę nad planetą to dzieci urodzone w 2050 będą wam pisać na forumku że było trzeba uczyć się chińskiego w szkole 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 27 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2021 wracając do tematu, to jak na razie jedyna rzecz jaka mi się nie podoba to mało intuicyjne menu kołowe i konieczność nieustannego żonglowania mocami, przez co czasami łatwo się pogubić jaką moc mamy pod danym przyciskiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 27 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2021 Dla mnie oprawa graficzna daje radę. RT w tej grze jest bardzo subtelny i dobrze wykorzystany. Nie da się do niczego przyczepić. Bardzo ładny Mesjasz przygodówkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 27 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2021 to ne Ray Tracing, a tradycyjne Screen Space Reflection Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 27 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2021 (edytowane) nie no, graficznie jest elegancko Ratchet to to nie jest, ale wygląda dobrze a przed chwilą jaki miałem etap Spoiler ten master chef xd coraz fajniej się gra Edytowane 27 sierpnia 2021 przez Ludwes Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 441 Opublikowano 27 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2021 53 minuty temu, Pupcio napisał: Mam nadzieję że jak chinole już przejmą kontrolę nad planetą to dzieci urodzone w 2050 będą wam pisać na forumku że było trzeba uczyć się chińskiego w szkole Jak będą robić fajne filmy i gierki po chińsku to się go naucze w wieku 80-ciu lat Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 27 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2021 Podoba mi się ten artstyle. Czuję się znowu jakbym miał naście lat i grał w ratcheta, sly i jaka na ps2. Super gierka. Szkoda, że nie można zebrać wszystkiego od razu tylko trzeba będzie się cofać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 27 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2021 Gra bardzo fajna, oprawa śliczna, ma swój styl, gameplay też bardzo ciekawy.Na minus brak polskiej wersji językowej, raz coś wydadzą po pl, raz nie, w cały świat oraz zmienianie umiejętności, mocno bez sensu ktoś to wymyślił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 27 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2021 Godzinę temu, ASX napisał: to ne Ray Tracing, a tradycyjne Screen Space Reflection Jaja bym sobie dał uciąć, że to RT, tak świetnie jest to zaimplementowane. No i co? Nie miałbym teraz jajec. Cytuj Odnośnik do komentarza
michaukowski 23 Opublikowano 27 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2021 4 godziny temu, devilbot napisał: Ktoś kto w 2021 nie zna angielskiego w stopniu pozwalającym na spokojne granie w grę video powinien zostać poddany eutanazji. Jest dwoje ludzi, jeden z nich zna angielski w stopniu pozwalającym na spokojne granie w grę (czyli ja np.), jest i drugi po doktoracie z filologii z angielskiego. Obaj oczywiście grę ukończą. Który z niej wyciągnie więcej? No oczywiście ten drugi bo zrozumie wszystkie smaczki fabuły. Niestety, jak widać nie wszyscy potrafią to zrozumieć. A za teksty o eutanazji to już powinna być ban. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 27 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2021 Pograłem 2h. Gierka bardzo fajna, ale przynajmniej do tej pory przegadana na maxa. Co chwile mi przerywają. Czy po HQ będzie mniej gadania/więcej płynnego gameplayu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 27 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2021 Godzinę temu, balon napisał: Pograłem 2h. Gierka bardzo fajna, ale przynajmniej do tej pory przegadana na maxa. Co chwile mi przerywają. Czy po HQ będzie mniej gadania/więcej płynnego gameplayu? będzie trochę lepiej, ale główny wątek już taki chyba będzie do samego końca Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi