Skocz do zawartości

Psychonauts 2

Gość Zaqair

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
26 minut temu, ASX napisał:

moim zdaniem wszystkie tytuły XGS powinny być lokalizowane, szczególnie jeśli chcą żeby xbox odniósł w Polsce sukces

Może i by chcieli odnieść ten sukces, ale raczej nie mają powodów do tłumaczenia gier. Chyba nawet tutaj jest dział gdzie najtaniej kupić xgp? 

Opublikowano

Bo tu nigdy nie chodzi o to, że się umie/nie umie angielskiego, ale pierdolenie, że się nie uczyło, to się powinno jebać po nogach takich ludzi. Na pc masz możliwość przetłumaczenia gry, gdzie to jest kwestia podmiana pliku tekstowego, gdzie na konsoli już nie można. 

Opublikowano
18 minut temu, michaukowski napisał:

Jak widać nie musiałem długo czekać, aż ktoś rzuci takim argumentem. Nawet szkoda tego komentować.

Kolega widzę nowy, więc musi przywyknąć do troglodyckich postów.

45 minut temu, ASX napisał:

moim zdaniem wszystkie tytuły XGS powinny być lokalizowane, szczególnie jeśli chcą żeby xbox odniósł w Polsce sukces

No to chyba jedna z lepszych dróg do popularyzacji marki. Mój 7-letni bratanek dużo gra w gierki z XGP i język czasami jeszcze jest przeszkodą. Choć biorąc pod uwagę rozwój językowy dzieciaków dzisiaj to pewnie lada chwila będzie ogarniał.

Opublikowano
52 minuty temu, 20inchDT napisał:

Trzeba było się uczyć w szkole

Po co w ogóle tu wracałeś?

Opublikowano (edytowane)

Rosjanie też nie mają swojego języka w grze i co zrobili? Zasypali Metacritic ocenami 0/10...

Edit: Czy ktoś ogrywa wersję na PC z Game Passa? Bo wyszły jakieś patche ale mówią tylko o wersji Steam i nie wiem czy te przycięcia zostały wyeliminowane.

Edytowane przez łom
Opublikowano
40 minut temu, Ludwes napisał:

zachowujecie się jakbyście się jeszcze nie zorientowali, że typ, który to napisał, to zwykły przypierdalacz

Jeszcze w szkole języka obcego chce się nauczyć XD w szkole to można się nauczyć kaleczyć.

Opublikowano

Mam nadzieję że jak chinole już przejmą kontrolę nad planetą to dzieci urodzone w 2050 będą wam pisać na forumku że było trzeba uczyć się chińskiego w szkole :problem:

• Plusik 2
  • Haha 2
Opublikowano

wracając do tematu, to jak na razie jedyna rzecz jaka mi się nie podoba to mało intuicyjne menu kołowe i konieczność nieustannego żonglowania mocami, przez co czasami łatwo się pogubić jaką moc mamy pod danym przyciskiem

Opublikowano

Dla mnie oprawa graficzna daje radę. RT w tej grze jest bardzo subtelny i dobrze wykorzystany. Nie da się do niczego przyczepić. Bardzo ładny Mesjasz przygodówkowy. 

Opublikowano (edytowane)

nie no, graficznie jest elegancko

Ratchet to to nie jest, ale wygląda dobrze

a przed chwilą jaki miałem etap :obama:

Spoiler

ten master chef xd

coraz fajniej się gra

Edytowane przez Ludwes
Opublikowano
53 minuty temu, Pupcio napisał:

Mam nadzieję że jak chinole już przejmą kontrolę nad planetą to dzieci urodzone w 2050 będą wam pisać na forumku że było trzeba uczyć się chińskiego w szkole :problem:

Jak będą robić fajne filmy i gierki po chińsku to się go naucze w wieku 80-ciu lat :nosacz:

Opublikowano

Podoba mi się ten artstyle. Czuję się znowu jakbym miał naście lat i grał w ratcheta, sly i jaka na ps2. Super gierka. Szkoda, że nie można zebrać wszystkiego od razu tylko trzeba będzie się cofać.

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

to ne Ray Tracing, a tradycyjne Screen Space Reflection

Jaja bym sobie dał uciąć, że to RT, tak świetnie jest to zaimplementowane. 

No i co? Nie miałbym teraz jajec. 

Opublikowano
4 godziny temu, devilbot napisał:

Ktoś kto w 2021 nie zna angielskiego w stopniu pozwalającym na spokojne granie w grę video powinien zostać poddany eutanazji.

Jest dwoje ludzi, jeden z nich zna angielski w stopniu pozwalającym na spokojne granie w grę (czyli ja np.), jest i drugi po doktoracie z filologii z angielskiego. Obaj oczywiście grę ukończą. Który z niej wyciągnie więcej? No oczywiście ten drugi bo zrozumie wszystkie smaczki fabuły. Niestety, jak widać nie wszyscy potrafią to zrozumieć. A za teksty o eutanazji to już powinna być ban.

• Plusik 1
Opublikowano

Pograłem 2h. Gierka bardzo fajna, ale przynajmniej do tej pory przegadana na maxa. Co chwile mi przerywają.
Czy po HQ będzie mniej gadania/więcej płynnego gameplayu? 

Opublikowano
Godzinę temu, balon napisał:

Pograłem 2h. Gierka bardzo fajna, ale przynajmniej do tej pory przegadana na maxa. Co chwile mi przerywają.
Czy po HQ będzie mniej gadania/więcej płynnego gameplayu? 

będzie trochę lepiej, ale główny wątek już taki chyba będzie do samego końca