balon 5 326 Opublikowano 27 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2021 Szkoda, bo jest fajna mechanika ruchu, dobry skok. Chce się więcej mięska. Co do QR to u mnie działa. Czy wpadają osiągnięcia to nie mam pojęcia bo nie sprawdzam nigdy tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 27 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2021 (edytowane) im dalej w grę, tym lepiej przed chwilą miałem etap przywodzący na myśl taki jeden (czy dwa) z Super Mario Galaxy 2 jest dobrze a ten następny świat Edytowane 27 sierpnia 2021 przez Ludwes 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 27 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2021 Gierka jest sztosem ale fakt za dużo przerywników nie można się nacieszyć gameplayem Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 27 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2021 Czy mi się wydaje czy głos podkłada ten sam koleś co Milesowi w Spiderman MM? Cytuj Odnośnik do komentarza
beardo0 125 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 To jest cinematic experience, czego więcej byście chcieli? Giereczka bardzo fajna, powiew świeżości. Sackboy spoko, ale jednak zbyt generyczny i za bardzo zżynają od Nintendo. A w Ratchecie to zbyt wiele platformera nie uświadczyłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 1 godzinę temu, beardo0 napisał: To jest cinematic experience, czego więcej byście chcieli? Platformówki/gry akcji. W Ratchecie też masz duży nacisk na fabułę, ale tam to lepiej robią. Cut scenka i cały lvl mięska. 1 godzinę temu, beardo0 napisał: Sackboy spoko, ale jednak zbyt generyczny i za bardzo zżynają od Nintendo. Co jak co, ale to chyba duuuzy plus, że gierka jest podobna do gier królów gatunku. 1 godzinę temu, beardo0 napisał: A w Ratchecie to zbyt wiele platformera nie uświadczyłem. Przecież w nowym Ratchecie jest dość dużo skakania (są nawet specjalne poziomy/wymiary tylko polegające na platformach), a jak na ostatnie części to bardzo dużo. Jak narazie zdecydowanie więcej skakania niż w Psycho. Jednak mam nadzieję, że tek jak piszecie im dalej w las to więcej grania będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 Proponuje z tymi dyskusjami na temat, Psycho vs Ratchet przenieść się do tęczy albo CW, ten temat niech będzie poświęcony Psychonauts 2 Wczoraj skończyłem level w kasynie i gra od tego momentu naprawdę się otwiera, więc od tego momentu biegam po hubie zwiedzając zakamarki i odkrywając sekrety, co również daje mi masę frajdy Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 Teraz, ASX napisał: Proponuje z tymi dyskusjami na temat, Psycho vs Ratchet przenieść się do tęczy albo CW, ten temat niech będzie poświęcony Psychonauts 2 No bez przesady. To już nie można porównać gier z podobnego gatunku? Sam sobie przenoś do CW, ja tam np nie wchodzę. Tym bardziej jakie CW jak tu zestawiamy exa z multiplatformą? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 napisałem tylko żeby nie robić offtopu to wszystko, nie bulwersuj się Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 No ale jaki OT, jakie CW jak porównujemy Psycho do innych gier z gatunku w temacie o Psycho? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 To tylko Asax, normalną dyskusja, a ten od razu do CW by szedł. Chyba też dam 2 szansę gierce, po tym co pisze Ludwes, może tylko początek w tej grze jest taki odpychający. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 382 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 @easye, a w jedynkę grałeś? Bo w sumie ciekaw jestem jakie masz na jej temat zdanie. P2 to wręcz podręcznikowy przykład sequela - robi to, co oryginał, ale więcej i lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 człowiek wchodzi po prostu rano poczytać o Psychonauts i zamiast tego widzi posty o innych grach, to tak jakby w temacie o Fifie pisać o PESie czy w temacie o Halo pisać o Call of Duty i na odwrót. Dlatego myślę po prostu że jeżeli chcielibyście kontynuować tę dyskusje to warto byłoby rozważyć konytynuowanie jej w innym temacie, niekoniecznie w CW ale w np. w Konsolowej Tęczy. Tyle, nie wiem co w tym oburzającego Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 2 minuty temu, ASX napisał: człowiek wchodzi po prostu rano poczytać o Psychonauts i zamiast tego widzi posty o innych grach, to tak jakby w temacie o Fifie pisać o PESie i na odwrót. Dlatego myślę po prostu że jeżeli chcielibyście kontynuować tę dyskusje to warto byłoby rozważyć konytynuowanie jej w innym temacie, niekoniecznie w CW ale w np. w Konsolowej Tęczy. Tyle, nie wiem co w tym oburzającego Czy ten sam gościu podkłada głos co Milesowi w Spidermanie MM? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 3 minuty temu, ASX napisał: człowiek wchodzi po prostu rano poczytać o Psychonauts i zamiast tego widzi posty o innych grach, to tak jakby w temacie o Fifie pisać o PESie i na odwrót. Dlatego myślę po prostu że jeżeli chcielibyście kontynuować tę dyskusje to warto byłoby rozważyć konytynuowanie jej w innym temacie, niekoniecznie w CW ale w np. w Konsolowej Tęczy. Tyle, nie wiem co w tym oburzającego Co roku w tematach FIFY i PESA są porównania obydwu gier, to całkowicie normalne. Nie grałem w 1 Bzduras. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 1 minutę temu, Donatello1991 napisał: Czy ten sam gościu podkłada głos co Milesowi w Spidermanie MM? nie, głos pod Raza podkłada Richard Steven Horvitz, a Milesa grał Nadji Jeter Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 2 minuty temu, Donatello1991 napisał: Czy ten sam gościu podkłada głos co Milesowi w Spidermanie MM? Boże, chłopie, nie masz google, że pytasz o to drugi raz? Nie, nie ten sam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 10 minut temu, easye napisał: To tylko Asax, normalną dyskusja, a ten od razu do CW by szedł. Chyba też dam 2 szansę gierce, po tym co pisze Ludwes, może tylko początek w tej grze jest taki odpychający. Nie gwarantuję, że mocniej cię wkręci, ale później dostajesz dostęp do całej miejscówki otaczającej Motherlobe, więc jak lubisz eksplorację z szukaniem sekretów i wykonywaniem drobnych misji pobocznych, to będziesz zadowolony. Misje głównego wątku też wydały mi się jakieś ciekawsze i autentycznie poczułem w pewnych momentach swoista magię. Jestem już przed ostatnim światem, tak myślę, bo dostałem stosowny komunikat, a bodajże użytkownik Pupcio pytał jakiś czas temu, jak często się tutaj walczy - niewiele, raczej rzadko (ale to dobrze, bo jest średnia mocno). Zdecydowanie więcej jest tu skakania, szukania sekretów, rozmów z npcami i filmików, hehe O ile nic się nie zmieni w ostatnim świecie, to walka jest tu tylko zwykłym przerywnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 Dziwne, ze fani cinematików narzekaja na filmiki. Jestem dopiero w kasynie, ale nie zdarzyło mi sie jeszcze, zebym sam na to zwrócił uwagę. Na szczescie to nie kojima i nie ma 30min gadania o niczym 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 Akurat cinematiki mi się bardzo podobają. Klimat gry mi bardzo siadł. Czuć magię. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 Info dla tych paru osób które zamierzają grać na PC: DoubleFine pracuje nad patchem eliminującym przycięcia w momencie kiedy nowy efekt pojawia się pierwszy raz na ekranie. Więc jak ktoś ma ten błąd i go irytuje to chyba lepiej poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
beardo0 125 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 Hehe, w Ratchecie zbiera się Raritanium , a tutaj Psitanium Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 W tym psychodelicznym świecie strasznie oczy bolą jak dłużej się gra poziom fajny ale za bardzo oczo(pipi)ne Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 twórcy mówią że nie mieli wystarczającego budżetu by dodać więcej języków. To jakiś absurd, w końcu mówimy o M$ Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 049 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 Ciekawe ile do wszystkiego dorzucił się MS, bo skoro mieli już i tak wystarczająco na nową grę to być pomoc ta była symboliczna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi