Opublikowano 27 sierpnia 20213 l Szkoda, bo jest fajna mechanika ruchu, dobry skok. Chce się więcej mięska. Co do QR to u mnie działa. Czy wpadają osiągnięcia to nie mam pojęcia bo nie sprawdzam nigdy tego.
Opublikowano 27 sierpnia 20213 l im dalej w grę, tym lepiej przed chwilą miałem etap przywodzący na myśl taki jeden (czy dwa) z Super Mario Galaxy 2 jest dobrze a ten następny świat Edytowane 27 sierpnia 20213 l przez Ludwes
Opublikowano 27 sierpnia 20213 l Gierka jest sztosem ale fakt za dużo przerywników nie można się nacieszyć gameplayem
Opublikowano 27 sierpnia 20213 l Czy mi się wydaje czy głos podkłada ten sam koleś co Milesowi w Spiderman MM?
Opublikowano 28 sierpnia 20213 l To jest cinematic experience, czego więcej byście chcieli? Giereczka bardzo fajna, powiew świeżości. Sackboy spoko, ale jednak zbyt generyczny i za bardzo zżynają od Nintendo. A w Ratchecie to zbyt wiele platformera nie uświadczyłem.
Opublikowano 28 sierpnia 20213 l W dniu 28.08.2021 o 04:38, beardo0 napisał(a): To jest cinematic experience, czego więcej byście chcieli? Platformówki/gry akcji. W Ratchecie też masz duży nacisk na fabułę, ale tam to lepiej robią. Cut scenka i cały lvl mięska. W dniu 28.08.2021 o 04:38, beardo0 napisał(a): Sackboy spoko, ale jednak zbyt generyczny i za bardzo zżynają od Nintendo. Co jak co, ale to chyba duuuzy plus, że gierka jest podobna do gier królów gatunku. W dniu 28.08.2021 o 04:38, beardo0 napisał(a): A w Ratchecie to zbyt wiele platformera nie uświadczyłem. Przecież w nowym Ratchecie jest dość dużo skakania (są nawet specjalne poziomy/wymiary tylko polegające na platformach), a jak na ostatnie części to bardzo dużo. Jak narazie zdecydowanie więcej skakania niż w Psycho. Jednak mam nadzieję, że tek jak piszecie im dalej w las to więcej grania będzie.
Opublikowano 28 sierpnia 20213 l Proponuje z tymi dyskusjami na temat, Psycho vs Ratchet przenieść się do tęczy albo CW, ten temat niech będzie poświęcony Psychonauts 2 Wczoraj skończyłem level w kasynie i gra od tego momentu naprawdę się otwiera, więc od tego momentu biegam po hubie zwiedzając zakamarki i odkrywając sekrety, co również daje mi masę frajdy
Opublikowano 28 sierpnia 20213 l W dniu 28.08.2021 o 06:16, ASX napisał(a): Proponuje z tymi dyskusjami na temat, Psycho vs Ratchet przenieść się do tęczy albo CW, ten temat niech będzie poświęcony Psychonauts 2 No bez przesady. To już nie można porównać gier z podobnego gatunku? Sam sobie przenoś do CW, ja tam np nie wchodzę. Tym bardziej jakie CW jak tu zestawiamy exa z multiplatformą?
Opublikowano 28 sierpnia 20213 l napisałem tylko żeby nie robić offtopu to wszystko, nie bulwersuj się
Opublikowano 28 sierpnia 20213 l No ale jaki OT, jakie CW jak porównujemy Psycho do innych gier z gatunku w temacie o Psycho?
Opublikowano 28 sierpnia 20213 l To tylko Asax, normalną dyskusja, a ten od razu do CW by szedł. Chyba też dam 2 szansę gierce, po tym co pisze Ludwes, może tylko początek w tej grze jest taki odpychający.
Opublikowano 28 sierpnia 20213 l @easye, a w jedynkę grałeś? Bo w sumie ciekaw jestem jakie masz na jej temat zdanie. P2 to wręcz podręcznikowy przykład sequela - robi to, co oryginał, ale więcej i lepiej.
Opublikowano 28 sierpnia 20213 l człowiek wchodzi po prostu rano poczytać o Psychonauts i zamiast tego widzi posty o innych grach, to tak jakby w temacie o Fifie pisać o PESie czy w temacie o Halo pisać o Call of Duty i na odwrót. Dlatego myślę po prostu że jeżeli chcielibyście kontynuować tę dyskusje to warto byłoby rozważyć konytynuowanie jej w innym temacie, niekoniecznie w CW ale w np. w Konsolowej Tęczy. Tyle, nie wiem co w tym oburzającego
Opublikowano 28 sierpnia 20213 l W dniu 28.08.2021 o 06:33, ASX napisał(a): człowiek wchodzi po prostu rano poczytać o Psychonauts i zamiast tego widzi posty o innych grach, to tak jakby w temacie o Fifie pisać o PESie i na odwrót. Dlatego myślę po prostu że jeżeli chcielibyście kontynuować tę dyskusje to warto byłoby rozważyć konytynuowanie jej w innym temacie, niekoniecznie w CW ale w np. w Konsolowej Tęczy. Tyle, nie wiem co w tym oburzającego Czy ten sam gościu podkłada głos co Milesowi w Spidermanie MM?
Opublikowano 28 sierpnia 20213 l W dniu 28.08.2021 o 06:33, ASX napisał(a): człowiek wchodzi po prostu rano poczytać o Psychonauts i zamiast tego widzi posty o innych grach, to tak jakby w temacie o Fifie pisać o PESie i na odwrót. Dlatego myślę po prostu że jeżeli chcielibyście kontynuować tę dyskusje to warto byłoby rozważyć konytynuowanie jej w innym temacie, niekoniecznie w CW ale w np. w Konsolowej Tęczy. Tyle, nie wiem co w tym oburzającego Co roku w tematach FIFY i PESA są porównania obydwu gier, to całkowicie normalne. Nie grałem w 1 Bzduras.
Opublikowano 28 sierpnia 20213 l W dniu 28.08.2021 o 06:35, Donatello1991 napisał(a): Czy ten sam gościu podkłada głos co Milesowi w Spidermanie MM? nie, głos pod Raza podkłada Richard Steven Horvitz, a Milesa grał Nadji Jeter
Opublikowano 28 sierpnia 20213 l W dniu 28.08.2021 o 06:35, Donatello1991 napisał(a): Czy ten sam gościu podkłada głos co Milesowi w Spidermanie MM? Boże, chłopie, nie masz google, że pytasz o to drugi raz? Nie, nie ten sam.
Opublikowano 28 sierpnia 20213 l W dniu 28.08.2021 o 06:30, easye napisał(a): To tylko Asax, normalną dyskusja, a ten od razu do CW by szedł. Chyba też dam 2 szansę gierce, po tym co pisze Ludwes, może tylko początek w tej grze jest taki odpychający. Nie gwarantuję, że mocniej cię wkręci, ale później dostajesz dostęp do całej miejscówki otaczającej Motherlobe, więc jak lubisz eksplorację z szukaniem sekretów i wykonywaniem drobnych misji pobocznych, to będziesz zadowolony. Misje głównego wątku też wydały mi się jakieś ciekawsze i autentycznie poczułem w pewnych momentach swoista magię. Jestem już przed ostatnim światem, tak myślę, bo dostałem stosowny komunikat, a bodajże użytkownik Pupcio pytał jakiś czas temu, jak często się tutaj walczy - niewiele, raczej rzadko (ale to dobrze, bo jest średnia mocno). Zdecydowanie więcej jest tu skakania, szukania sekretów, rozmów z npcami i filmików, hehe O ile nic się nie zmieni w ostatnim świecie, to walka jest tu tylko zwykłym przerywnikiem.
Opublikowano 28 sierpnia 20213 l Dziwne, ze fani cinematików narzekaja na filmiki. Jestem dopiero w kasynie, ale nie zdarzyło mi sie jeszcze, zebym sam na to zwrócił uwagę. Na szczescie to nie kojima i nie ma 30min gadania o niczym
Opublikowano 28 sierpnia 20213 l Akurat cinematiki mi się bardzo podobają. Klimat gry mi bardzo siadł. Czuć magię.
Opublikowano 28 sierpnia 20213 l Info dla tych paru osób które zamierzają grać na PC: DoubleFine pracuje nad patchem eliminującym przycięcia w momencie kiedy nowy efekt pojawia się pierwszy raz na ekranie. Więc jak ktoś ma ten błąd i go irytuje to chyba lepiej poczekać.
Opublikowano 28 sierpnia 20213 l W tym psychodelicznym świecie strasznie oczy bolą jak dłużej się gra poziom fajny ale za bardzo oczo(pipi)ne
Opublikowano 28 sierpnia 20213 l twórcy mówią że nie mieli wystarczającego budżetu by dodać więcej języków. To jakiś absurd, w końcu mówimy o M$
Opublikowano 28 sierpnia 20213 l Ciekawe ile do wszystkiego dorzucił się MS, bo skoro mieli już i tak wystarczająco na nową grę to być pomoc ta była symboliczna.