łom 1 963 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 Dziwna sytuacja, może nie chodzi o $$$ tylko o czas i nie chcieli ponownie przekładać premiery (to by też tłumaczyło problemy w wersji PC)? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 Swoją drogą stuknęło mi już 7h i szczerze mogę powiedzieć że wciaz bawię się świetnie Gra jest tak różnorodna, a każdy etap tak unikalny że człowiek w ogóle nie czuje znużenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 852 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 Ależ ta gierka jest niesamowita, mokry sen każdego fana jedynki Przerywników faktycznie duzo, ale pióro scenarzystów jest świetne, mimika Raza urocza, wszystko ładnie płynie i ogląda się to z przyjemnością. K R E A T Y W N O Ś Ć poziomów niesamowita, przed chwilą skończyłem póki co najdłuższy (w ktorym nota bene stosunek cutscenek do gameplayu spada do minimum) poziom Spoiler psychodeliczny i o jenysiu jaki banderas Spoiler ta oprawa AV idealnie oddająca klimat kwasowych tripów, masa smaczków jak charakterystycznie załamujący się dźwięk, nawiązania do okładki dark side of the moon, wrzucanie kolorowych kulek na jezyk, ataki paniki, osadzenie calosci w rame festiwalu, świetne dialogi, przy ktorych osoby majace doswiadczenie w temacie na pewno nie raz sie usmiechna, no kurwancka Im dalej w las tym lepiej, aż się boje co dalej Koń zwalony i wracam grać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 U mnie też już kilka kolejnych godzin i gra staje się coraz lepsza. Sporo czasu zleciało mi na samej eksploracji głównego hubu (i jego okolic), który później całkowicie się otwiera. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 Jak na razie dla mnie najlepsza gra tego roku Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 383 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 Ten level o którym pisał Dahaka i Spoiler koncert BANDERAS, panowie, BANDERAS Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 Etap z gotowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 Chyba jesteśmy mniej więcej w tym samym miejscu @Bigby bo też dopiero co go skończyłem ;D Btw wciąż nie działa mi Quick Resume, chyba nie szanowałem Spencera Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 383 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 Nie przejmuj się, mi też nie działa. Gra na szczęście często sejwuje rozgrywkę, więc jak jest potrzeba szybkiego oddalenia się od konsoli to nie trzeba nadrabiać dużych fragmentów rozgrywki, co jednak i tak nie usprawiedliwia tego, że QR jednym działa, drugim nie, a w ogóle to nie każda gierka go wspiera bo po co komu komfort granka i działający ficzer. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 Chyba jesteśmy mniej więcej w tym samym miejscu [mention=63824]Bigby[/mention] bo też dopiero co go skończyłem ;D Btw wciąż nie działa mi Quick Resume, chyba nie szanowałem Spencera Ja mam 9h i już zbliżam się do finału czuje niedosyt grania więcej przerywników niż grania gra świetna ale za krotka Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 No to pędzisz przez główna fabułę bo inaczej nie ma możliwości żeby tak szybko skończyć. Sporo tracisz. Podejrzewam, że znalezienie wszystkiego i zrobienie misji głównych + pobocznych to 25 godzin lekko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 (edytowane) ja mam 18h i już od kilku godzin myślę, że to już koniec, lol długie to, ale dobre E: ale serio, im dłużej się gra, tym poziomy wydają się jeszcze kreatywniejsze, a człowiek śmieje się jak głupi do ekranu jeszcze tyle dobra przed wami Edytowane 28 sierpnia 2021 przez Ludwes 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 A ja podjaralem się i postanowiłem wcześniej przejść jedynke (grałem kiedyś na ps2) i jest super. Genialny klimat. I nie żałowałem. Do momentu jak mam nagle strzały grindowac. No Jezu. Why? Eh, a dwojka kusi i kumpel mówił, że jest recap w dwójce. Eh. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 @Ludwes18h już grasz? To sporo, bałem się gra jest na około 10-11h bo tyle godzin ma nabite Spencer na mojej friendliscie i już nie gra więc myślałem że skończył Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 tak, a przynajmniej tyle mi pokazuje w xboksowej aplikacji na PC staram się wszystko zbierać, ale też nie wykonałem wszystkich misji pobocznych, a podejrzewam, że jeszcze około 2h zejdzie mi z głównym wątkiem, więc myślę, że te 25h potrzebnych na zrobienie wszystkiego, o których wspomina Bigby, jest całkiem prawdopodobne no nie ukrywam - spodziewałem się krótszej gry, ale cieszę się, że się myliłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 Doszedłem do pewnego etapu w grze i myślę sobie - to już na pewno końcówka, wszystko powoli się wyjaśnia. No i...wygląda na to że chyba drugie tyle przede mną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 29 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2021 Poziomy są przepiękne widać ogrom pracy włożone w ich tworzenie Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 852 Opublikowano 29 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2021 4.5 roku produkcji nie poszlo na marne. Widac, ze dopieszczali kazdy poziom do granic mozliwosci Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 049 Opublikowano 29 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2021 OK czyli gra ma dużo tzw. duszy? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 29 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2021 27 minut temu, Paolo de Vesir napisał: OK czyli gra ma dużo tzw. duszy? Dużo Btw. Dotarłem do momentu w którym gra sugeruje mi po raz pierwszy dokończenie zadań pobocznych, ale mam nadzieję że to jeszcze nie koniec, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 29 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2021 Nie jest koniec. Jeszcze kilka dobrych godzin przed tobą. U mnie stuknęło właśnie 16 godzin i strzelam że przy 20 zobaczę dopiero zakończenie. 50 minut temu, Paolo de Vesir napisał: OK czyli gra ma dużo tzw. duszy? Potężne pokłady. Z każdym następnym levelem gra staje się jeszcze bardziej zakręcona, a wszystko ma tutaj tak niesamowitą, artystyczną spójność i oryginalność, że niejeden raz będziesz się chwytać za głowę. Na ten moment dla mnie wyraźne GOTY. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 29 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2021 No warto było grę uruchomić. Subiektywnie na ten moment GOTY. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 29 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2021 Każdy etap ma sporo funu, lokacje przede wszystkim robią mocno. Zgodzę się jednak, że tych przerywników jest na ten moment za dużo, grałem póki co ponad 4 godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 29 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2021 Na szczęście trzymają one wysoki poziom reszty gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 29 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2021 I jak tam, rzeczywiście nie ma takich przygodówkowych lvli jak w jedynce w późniejszym etapie gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi