Skocz do zawartości

Psychonauts 2

Featured Replies

Opublikowano

Ja miałem teraz pocztowy i z kręglami i bajka. Jak ta gra rzuca co chwilę cos fajnego pod nos jest piękne. System walki sraka i dobrze że jest gljej mało, ale cała reszta :fsg:

Gra się z czystą przyjemnością i gra mi się w to lepiej niż ogrywamy niedawno sm3dw.

• Odpowiedzi 413
  • Wyświetleń 33,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No oprawa top, gdyby gra wyszła na Xboxa 360.

• Ta, też mnie rozpierdala takie myślenie w dzisiejszych czasach. Kinowe spolszczenia powinny być obligatoryjne w przypadku tak dużych wydawców. Dub to już kwestia dobrej woli.

• 10h za mną, nie mogę się oderwać od tej gierki. Do tego stopnia mnie wciągnęło, że w robocie oglądam filmy na YT na kanale Double Fine, czytam artykuły, recki etc. Dawno mnie tak singlowa gierka nie w

Opublikowano

Mnie rozwaliła na łopatki babka w recepcji w tych odizolowanych kapsułach xD

Opublikowano
W dniu 5.11.2021 o 17:14, Szymek napisał:

Tak z ciekawości...ile masz h? 

U mnie chyba z 12 i mega mi się podobają te wszystkie etapy z inna grafiką. 

Nie wiem jakim cudem ponad 24h:) ale może dlatego, ze od początku liżę wszystkie ściany i zaglądam w każdy kat. Calaka i tak nie wiem czy zrobie bo brakuje mi kilku pigmentow i nie wiem czy chce mi się czesać niektóre levele tylko po to.

Opublikowano
6 godzin temu, Figuś napisał:

No to wytraciłes mi argumenty z ręki i jednak musze zrobić 100% :)

• 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

wg pracowniczki Double Fine, Psychonauts 2 to najlepiej oceniana i najlepiej sprzedająca się gra w historii studia (poprzedni rekord należał do Psychonauts 1 i wynosił 1,6 mln egzemplarzy) 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jestem dopiero po kasynie a już nie chcę żeby się ta gra skończyła, jest zajebista :( jezu jak dobrze że przez przypadek kupiłem jedynke na ps4 i poznałem tę serię :banderas:

Opublikowano

Ja zacząłem wczoraj wieczorem i bardzo fajne. Czuć ducha PS2 w dobrym słowa znaczeniu.

Opublikowano

Psychonauts 2? Gra wybitna, spróbuję pocisnąć w niej kiedyś calaka, bo pykło mi tam wszystko - zbieractwo, eksploracja i fabuła O M F G to co się dzieje mniej więcej od połowy gry zrywa czapki z głów wraz ze skalpem. :banderas:

Opublikowano

Wydaje mi się że jedyne co jest słabe to walka ale do tej pory było jej tak mało że w sumie już chuy, oby tak tylko zostało do końca i będzie gra W Y B I T N A tak jak Wezyr powiedział dla forumowicza

Opublikowano

piękny tytuł, ciesze się że coraz więcej osób go poznaje

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

@Paolo de Vesir jedyneczka ograna? Wciąż jest giga kozakiem więc warto

Nie, pomimo kilku prób - ze wstecznej na PS2 i Xone. Może skuszę się kiedyś na wersję PC.

6 minut temu, ASX napisał:

piękny tytuł, ciesze się że coraz więcej osób go poznaje

i dowód na to, że ilość stron w temacie nie świadczy w żaden sposób o jakości gier :) 

Opublikowano
16 minut temu, Pupcio napisał:

@Paolo de Vesir jedyneczka ograna? Wciąż jest giga kozakiem więc warto

C00rwa, co za pytanie, oczywiście, że tak. @Paolo de Vesir celuj w wersję PC, 60 klateczek robi różnicę w odbiorze.

Opublikowano

No ten "remaster" na sonce 4 był tragiczny 

Opublikowano

Na XOX/XSX jest niby 4K, ale w proporcjach 4:3 i 30 klatkach. Niby ujdzie, ale tak jak przymruży się najpierw jedno oko, potem drugie.

Opublikowano

Rozdziałka to tam chuy ale na sonce były mega spadki płynności często no ale i tak się super grało:rayos:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chyba czytają forumek i zrobili to dla seniora specjalnie :xboss: co to wgl za pojebana akcja że ms nie wydał tego w pudełkach?

Opublikowano

właśnie też tego nie ogarniam, szukałem ostatnio żeby sprawić sobie do kolekcji (bo taką perełkę chętnie postawiłbym dumnie na półce) ale zdziwiłem się że nie ma