Skocz do zawartości

Psychonauts 2

Gość Zaqair

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja miałem teraz pocztowy i z kręglami i bajka. Jak ta gra rzuca co chwilę cos fajnego pod nos jest piękne. System walki sraka i dobrze że jest gljej mało, ale cała reszta :fsg:

Gra się z czystą przyjemnością i gra mi się w to lepiej niż ogrywamy niedawno sm3dw.

Opublikowano
W dniu 5.11.2021 o 17:14, Szymek napisał:

Tak z ciekawości...ile masz h? 

U mnie chyba z 12 i mega mi się podobają te wszystkie etapy z inna grafiką. 

Nie wiem jakim cudem ponad 24h:) ale może dlatego, ze od początku liżę wszystkie ściany i zaglądam w każdy kat. Calaka i tak nie wiem czy zrobie bo brakuje mi kilku pigmentow i nie wiem czy chce mi się czesać niektóre levele tylko po to.

• 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

wg pracowniczki Double Fine, Psychonauts 2 to najlepiej oceniana i najlepiej sprzedająca się gra w historii studia (poprzedni rekord należał do Psychonauts 1 i wynosił 1,6 mln egzemplarzy) 

• Plusik 1
  • Lubię! 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jestem dopiero po kasynie a już nie chcę żeby się ta gra skończyła, jest zajebista :( jezu jak dobrze że przez przypadek kupiłem jedynke na ps4 i poznałem tę serię :banderas:

• Lubię! 1
Opublikowano

Wydaje mi się że jedyne co jest słabe to walka ale do tej pory było jej tak mało że w sumie już chuy, oby tak tylko zostało do końca i będzie gra W Y B I T N A tak jak Wezyr powiedział dla forumowicza

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

@Paolo de Vesir jedyneczka ograna? Wciąż jest giga kozakiem więc warto

Nie, pomimo kilku prób - ze wstecznej na PS2 i Xone. Może skuszę się kiedyś na wersję PC.

6 minut temu, ASX napisał:

piękny tytuł, ciesze się że coraz więcej osób go poznaje

i dowód na to, że ilość stron w temacie nie świadczy w żaden sposób o jakości gier :) 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

właśnie też tego nie ogarniam, szukałem ostatnio żeby sprawić sobie do kolekcji (bo taką perełkę chętnie postawiłbym dumnie na półce) ale zdziwiłem się że nie ma