Skocz do zawartości

Psychonauts 2

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

Chyba czytają forumek i zrobili to dla seniora specjalnie :xboss: co to wgl za pojebana akcja że ms nie wydał tego w pudełkach?

MS skrupulatnie naciska na XGP, więc będzie raczej gorzej niż lepiej.

• Odpowiedzi 413
  • Wyświetleń 34,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No oprawa top, gdyby gra wyszła na Xboxa 360.

• Ta, też mnie rozpierdala takie myślenie w dzisiejszych czasach. Kinowe spolszczenia powinny być obligatoryjne w przypadku tak dużych wydawców. Dub to już kwestia dobrej woli.

• 10h za mną, nie mogę się oderwać od tej gierki. Do tego stopnia mnie wciągnęło, że w robocie oglądam filmy na YT na kanale Double Fine, czytam artykuły, recki etc. Dawno mnie tak singlowa gierka nie w

Opublikowano

o proszę akurat o tym rozmawaliśmy i gra jednak trafi do pudełek 

tylko ta cena niezbyt zachęcająca bo ma kosztować ponad 3 bomby :kekw:

Opublikowano

Będą 

Spoiler

z tylu na pudełku :reggie:

Opublikowano

Ja odpuszczam, nie jestem aż takim fanem, by tyle płacić. A zwartość w postaci naklejek czy plakatów mnie nie interesuje.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Naszło mnie na platformera innego producenta niż Nintendo.

Atakować to czy crasha4?

Opublikowano

To zdecydowanie, a później crasha najwyżej jak będziesz jeszcze głodny :D

Edytowane przez Szermac

Opublikowano

Zależy jakiej platformówki szukasz bo w psycho core gry to niby skakanko no ale nie ma tu żadnego wyzwania w tym względzie. Jak chcesz jakieś wyzwanie to chyba lepiej crash ale obie części psycho to spaniałe gry, trzeba je znać

Opublikowano

Dla gameplayu to zdecydowanie Crash 4, bo Psychonauci to pod względem dość nudnawi moim zdaniem. 

Opublikowano

Że dopiero teraz macie dylematy xd pewnie ostatecznie wpadna oba tytuły, pierwszy w kolejce psycho2 bo akurat jest promka na steam