Skocz do zawartości

Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom

Featured Replies

Opublikowano

Raczej zabawa 

Pamiętam że po czasie robienia tych skirmishów zabrakło przysłowiowej marchewki na kiju 

Jednostki się leveluja nawet jak przegrasz o co i tak trudno. Exp leci za zabitych przeciwników nawet jak przegrasz rundę coś tak kojarzę 

Ogólnie nudna była po czasie ta część za to jedynka jak najbardziej w planach żeby powtórzyć 

• Odpowiedzi 157
  • Wyświetleń 77,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Rukałbym tą kolekcjonerkę. I ten steelbook...   Na szczęście będzie też w edycji Prince:  

• Tutaj preview od Easy Allies   Wygląda na to, że wersja preview bardzo się podobała prasie - na razie nie widziałem żadnej negatywnej relacji. Level-5 odrobiło swoją pracę domową.

• Mike.... to chyba nie grałes w pozostałe wymienione przez siebie tytuły, bo każdy z nich ma lepszy system walki od Ni No Kuni.

Opublikowano

Ja to jedynke chyba od 10 lat przechodzę z przerwami xD no uwielbiam klimat tej gry ale te powolne walki i konieczność farmy mnie powoli morduje. Chyba potrzebuje wersję kołderkową może wtedy się uda

Opublikowano

Pamiętam że grałem na premierę i pękło ponad 100 h 

I w sumie do calaka jakieś dwie trofki zostały. Kolejny powód żeby wrócić 

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Czy warto się gra zainteresować na switcha? Ponoć na pstryku są wyższe poziomy trudności. Nie lubię łatwych gier bo je po czasie odpuszczam, a mam też chęć na jakiegoś bajkowego jrpga, tak się też składa, że tytuł jest w promce w e-shopie.

Edytowane przez Szajka

Opublikowano

Jedynke ograłeś? Jeśli nie to chyba najpierw w nią bym uderzał, lepsza gierka

Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał(a):

Jedynke ograłeś? Jeśli nie to chyba najpierw w nią bym uderzał, lepsza gierka

Pewnie tak,ale mam tylko chęć na bajkowego jrpg, akurat dwójka jest w promo za niecałe 40 zł, a jedynka to prawie 250 zł cebula

Opublikowano

Nie no za tyle to nie drakenope ale jak będzie kiedyś na promce to też obadaj, zdecydowanie bardziej czuć tam tą bajkową otoczke

Opublikowano
On 4/8/2025 at 10:49 AM, Szajka said:

Czy warto się gra zainteresować na switcha? Ponoć na pstryku są wyższe poziomy trudności. Nie lubię łatwych gier bo je po czasie odpuszczam, a mam też chęć na jakiegoś bajkowego jrpga, tak się też składa, że tytuł jest w promce w e-shopie.

jesli masz ochote konkretnie na 'bajkowego jrpga' to tak, fajna gierka. nic cie tam nie zaskoczy, ot spoko klasyczek. tona subquestow (nudnych), ladna grafika i tyle.