Opublikowano 14 grudnia 20177 l Właśnie system walki był najlepszym systemem w jrpg. Niestety w NNK2 będzie coś na wzór FFXV/Tales of.
Opublikowano 6 stycznia 20187 l Poza tym będzie jakieś dziwactwo na wzór rts'ów - skirmish mode. No nie wiem, z każdą nową informacją i nowym gejmplejem jaram się coraz mniej.
Opublikowano 8 stycznia 20187 l Brzmi strasznie przekombinowanie. Oby tylko nie sprzedała się fatalnie i by wysłuchali graczy, a NNK3 miało znowu system rodem z NNK1.
Opublikowano 8 stycznia 20187 l W dniu 14.12.2017 o 15:57, mikepointdotty napisał: NNK1 to majstersztyk i najlepszy jrpg na PS3. Wiesz w krainie ślepców to i jednooki królem
Opublikowano 22 stycznia 20187 l Zobaczyłem jakiś gameplay i zaryzykuję Prince Edition. Wygląda niesamowicie interesująco, jak Tales z Pikminami
Opublikowano 22 stycznia 20187 l Prince Edition w KiG poniżej 400 zł z przesyłką (360 zł gra + przesyłka). Edytowane 22 stycznia 20187 l przez Pacquiao
Opublikowano 16 lutego 20187 l Tutaj preview od Easy Allies Wygląda na to, że wersja preview bardzo się podobała prasie - na razie nie widziałem żadnej negatywnej relacji. Level-5 odrobiło swoją pracę domową.
Opublikowano 17 lutego 20187 l Wszystko byłoby naprawdę pięknie, gdyby nie te chibi gówienka, w które - od czasu do czasu, zamieniają się główne postacie. Mam nadzieje, że gracz ma wpływ na tą przemianę i bez problemu będzie można sobie wybrać, jak mają wyglądać nasze postacie w danym momencie.
Opublikowano 13 marca 20187 l Już za 10 dni premiera A tymczasem - oceny z Famitsu Ni no Kuni II: 10-10-9-9 = 38/40
Opublikowano 14 marca 20187 l Chibi sa na mapie swiata i w Skirmish mode - taka stylistyka, nie ma zadnego infa ze to mozna zmienic. Nie wiem co to komu przeszkadza w grze, gdzie glowny bohater biega w rajtuzach z uszami bobra i blond grzywka jak z boybandu. Taka stylistyka i juz. Gra pewnie bedzie swietna. Az zaczalem ogrywac jedynke.
Opublikowano 19 marca 20187 l http://www.metacritic.com/game/playstation-4/ni-no-kuni-ii-revenant-kingdom?ref=hp
Opublikowano 20 marca 20187 l Z ciekawosci - chce to ktos? Bierze? Bo chyba zainteresowanie zerowe i nie chce sie ugotowac jak z sea of thieves
Opublikowano 20 marca 20187 l Mam cyfrowego pre-ordera na Ps4 i PC, więc jako jeden z nielicznie zainteresowanych tym tytułem, nawet i ja odpadam. Pewnie nie ma większego sensu zamawiać tego tytułu do sklepu :v Edit: No i Velius ma rację, II przy tytule nie pomaga, szczególnie na rynkach, gdzie pierwsza część nie była popularna. Edytowane 20 marca 20187 l przez Hendrix
Opublikowano 20 marca 20187 l Ale dziwne, ze az taka olewka O_o Doslownie zerowe zainteresowanie, jakby to byl jakis gundam xd
Opublikowano 20 marca 20187 l Pre-order na kolekcjonerke zamówiony, sprzedal mnie system zamku jak w Suikoden II, bedzie grane Grze nie pomaga "II" koło tytułu, prawie wszyscy mysla ze to direct sequel i trzeba ograc jedynke najpierw, co moze wplywac na zainteresowanie. Edytowane 20 marca 20187 l przez Velius
Opublikowano 20 marca 20187 l Dejw, jakbyś może i wysyłał te e-mail'e do grupy z forumka, to może ktoś by wziął, a tak to wczoraj potwierdziłem preorder w KiG.
Opublikowano 20 marca 20187 l My bedziemy mieli juz jutro, moge zrownac co nawyzej do media markt (maja cene 20 zl lepsza niz reszta,) ALE z wysylka juz jutro Bedzie tez wersja z steelbookiem, a po kilku dniach kolekcjonerka (kolekcjonerka nie leci expressem, za duzy gabaryt). Jak cos PW.
Opublikowano 21 marca 20187 l Mnie także przekonało do zakupu to, że ponoć budowa królestwa jest podobna do zamku z Suikodena 2 i wziąłem kolekcjonerkę. Chociaż teraz szczerze wątpię, żeby był podobny.
Opublikowano 21 marca 20187 l ja nawet bym się interesował tytułem ale jedynka szybko się znudziła to przy dwójce poczekam na przecene na steam.