Plackus 417 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Raczej zabawa Pamiętam że po czasie robienia tych skirmishów zabrakło przysłowiowej marchewki na kiju Jednostki się leveluja nawet jak przegrasz o co i tak trudno. Exp leci za zabitych przeciwników nawet jak przegrasz rundę coś tak kojarzę Ogólnie nudna była po czasie ta część za to jedynka jak najbardziej w planach żeby powtórzyć 1 Cytuj
Pupcio 18 410 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Ja to jedynke chyba od 10 lat przechodzę z przerwami xD no uwielbiam klimat tej gry ale te powolne walki i konieczność farmy mnie powoli morduje. Chyba potrzebuje wersję kołderkową może wtedy się uda Cytuj
Plackus 417 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Pamiętam że grałem na premierę i pękło ponad 100 h I w sumie do calaka jakieś dwie trofki zostały. Kolejny powód żeby wrócić Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi