Opublikowano 26 stycznia 20178 l Temat do multiplatform. AC7 wyjdzie też na xboxa i PC - http://www.siliconera.com/2017/01/26/ace-combat-7-fuels-release-xbox-one-pc-2017/
Opublikowano 26 stycznia 20178 l Ładniutko wygląda Mam nadzieję, że dobra passa japońskich developerów zostanie podtrzymana tym tytułem.
Opublikowano 26 stycznia 20178 l ten silnik pogodowy na ktorym hulal min driveclub to cudenko, az dziw ze tak malo gier z niego korzysta bo widac po AC7 ze potencjal to on dalej ma niedoscigniony pod tym wzgledem
Opublikowano 26 stycznia 20178 l Jedyna gra z moich oczekiwanych, w której będę skipował cutscenki :)
Opublikowano 26 stycznia 20178 l To było do przewidzenia,że gra wyląduje też na PC. Mnie to cieszy bo daje szanse na większą sprzedaż serii,która jest dość niszowa.To już wiem w co będę pykał ostro w tym roku na blaszce :) Oby tylko obeszło się bez tych debilnych oskryptowanych dogfightów rodem z Assault Horizon... A tak poza tym to kolejna garść info o grze: image: http://gematsu.com/wp-content/uploads/2017/01/AC7-XBO-PC-Ann.jpg Ace Combat 7 will release for Xbox One and PC via Steam in addition to the previously announced PlayStation 4 version in 2017, Bandai Namco announced. The game’s full title is now Ace Combat 7: SKies Unknown. Here’s an overview of the game, via Bandai Namco: Read more at http://gematsu.com/2017/01/ace-combat-7-coming-xbox-one-pc-new-years-showcase-trailer#lYlrhEUPWK2JVWxj.99 Edytowane 26 stycznia 20178 l przez Paliodor
Opublikowano 16 maja 20177 l Przydałoby się przenieść tez temat do multiplatform, dla zapewnienia najwyższej jakości.
Opublikowano 16 maja 20177 l Skoro gra to multiplatforma to chyba powinna być w dziale multiplatformy
Opublikowano 16 maja 20177 l Konsolowe exy zostają w dziale konsoli, tak już ustalili gra też wychodzi na xo
Opublikowano 16 maja 20177 l Xbox One to trzecia generacja konsol gier wideo wyprodukowana przez firmę Microsoft. Oficjalna prezentacja konsoli odbyła się 21 maja 2013 roku.
Opublikowano 16 maja 20177 l Autor Dzięki za odświeżenie pamięci. Faktycznie więc, powinni go przenieść.
Opublikowano 9 czerwca 20177 l Na takiego Ace Combat czekałem Mam dobre przeczucia w co do tej odsłony, po tym zwiastunie: P.S. Niech to ktoś w końcu przeniesie do multiplatform.
Opublikowano 15 czerwca 20177 l Można do multi z tym, bo wyjdzie na PS4, XO i PC. Edytowane 15 czerwca 20177 l przez Kasias
Opublikowano 15 czerwca 20177 l Ogladalem gameplay na YT i grafa niestety nie zabija, ot takie ps3. Szalu nie ma. Wiekszy efekt wow wywolal u mnie lot mysliwcem w BF3 w singlu. Rozgrywka przypomina stare czesci, co jest plusem. Edytowane 15 czerwca 20177 l przez Plugawy
Opublikowano 16 czerwca 20177 l Wygląda porządnie,szkoda,że na samą grę trzeba czekać do przyszłego roku :/
Opublikowano 24 sierpnia 20177 l Nieźle to wygląda. Bardzo lubię tą serię i chyba nie będę mógł przejść obok tej gry obojętnie.
Opublikowano 30 sierpnia 20177 l Nie wiele pokazali a ja zadaje podstawowe dla mnie pytanie od którego rozważam ewentualny;lny zakup gdy gra stanieje. Czy ta część też będzie miała to dziadostwo co część poprzednia a mianowicie odbijemy się od ziemi niczym piłeczka ?
Opublikowano 30 sierpnia 20177 l Jak to niewiele co jeszcze mieliby pokazać w Ace Combat ? Grałeś w starsze odsłony ? Widać gołym okiem, że to nie ma nic wspólnego z Assault Horizon i jego COD'ową otoczką to pełnoprawna kontynuacja serii tak jak Pan Jezus przykazał. Nie będzie odbijania od ścian ani smaru na ekranie.