Skocz do zawartości

Ace Combat 7

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ten silnik pogodowy na ktorym hulal min driveclub to cudenko, az dziw ze tak malo gier z niego korzysta bo widac po AC7 ze potencjal to on dalej ma niedoscigniony pod tym wzgledem

Opublikowano

Jedyna gra z moich oczekiwanych, w której będę skipował cutscenki :)

Opublikowano (edytowane)

To było do przewidzenia,że gra wyląduje też na PC. Mnie to cieszy bo daje szanse na większą sprzedaż serii,która jest dość niszowa.To już wiem w co będę pykał ostro w tym roku na blaszce :) Oby tylko obeszło się bez tych debilnych oskryptowanych dogfightów rodem z Assault Horizon...

A tak poza tym to kolejna garść info o grze:

image: http://gematsu.com/wp-content/uploads/2017/01/AC7-XBO-PC-Ann.jpg

AC7-XBO-PC-Ann.jpg

Ace Combat 7 will release for Xbox One and PC via Steam in addition to the previously announced PlayStation 4 version in 2017, Bandai Namco announced. The game’s full title is now Ace Combat 7: SKies Unknown.

Here’s an overview of the game, via Bandai Namco:

Read more at http://gematsu.com/2017/01/ace-combat-7-coming-xbox-one-pc-new-years-showcase-trailer#lYlrhEUPWK2JVWxj.99
Edytowane przez Paliodor
  • 3 miesiące temu...
Gość _Be_
Opublikowano

Przydałoby się przenieść tez temat do multiplatform, dla zapewnienia najwyższej jakości.

Gość _Be_
Opublikowano

Skoro gra to multiplatforma to chyba powinna być w dziale multiplatformy :usmiech:

Gość _Be_
Opublikowano

Konsolowe exy zostają w dziale konsoli, tak już ustalili :cool:

gra też wychodzi na xo :usmiech:

Gość ragus
Opublikowano

Xbox One to trzecia generacja konsol gier wideo wyprodukowana przez firmę Microsoft. Oficjalna prezentacja konsoli odbyła się 21 maja 2013 roku.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Na takiego Ace Combat czekałem :banderas:

Mam dobre przeczucia w co do tej odsłony, po tym zwiastunie:

P.S. Niech to ktoś w końcu przeniesie do multiplatform. 

Gość Kasias
Opublikowano (edytowane)

:fsg:

Można do multi z tym, bo wyjdzie na PS4, XO i PC.

Edytowane przez Kasias
Opublikowano (edytowane)

Ogladalem gameplay na YT i grafa niestety nie zabija, ot takie ps3. Szalu nie ma. Wiekszy efekt wow wywolal u mnie lot mysliwcem w BF3 w singlu. Rozgrywka przypomina stare czesci, co jest plusem.

Edytowane przez Plugawy
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nie wiele pokazali a ja zadaje podstawowe dla mnie pytanie od którego rozważam ewentualny;lny zakup gdy gra stanieje.

Czy ta część też będzie miała to dziadostwo co część poprzednia a mianowicie odbijemy się od ziemi niczym piłeczka ?

Opublikowano

Jak to niewiele co jeszcze mieliby pokazać w Ace Combat ?

Grałeś w starsze odsłony ? Widać gołym okiem, że to nie ma nic wspólnego z Assault Horizon i jego COD'ową otoczką to pełnoprawna kontynuacja serii tak jak Pan Jezus przykazał. Nie będzie odbijania od ścian ani smaru na ekranie.