CoATI 1 051 Opublikowano 25 stycznia 2017 Opublikowano 25 stycznia 2017 napisałem to tylko na podstawie obserwacji znajomych i ich znajomych. ludzie oczywiscie w to grają, ale sporo osob szybko odpadło i wrociło do innych gier. Nie twierdze, ze paragon jest zły, twierdze, ze grono potencjalnych odbiorców jest stosunkowo małe Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 25 stycznia 2017 Opublikowano 25 stycznia 2017 Prawdopodobnie widok ttp oraz system kart potrafią zniechęcić. Dla mnie jako że nie grałem w żadne LOLe i Doty to akurat plus. Karty z początku wydają się słabym pomysłem jednak dzięki temu możemy zrobić z tanka maszynę do zabijania czy wzmocnić wytrzymałość mocnego lecz wątłego osobnika. Jedyną wadą jest to że trochę te karty się zbiera :) Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 25 stycznia 2017 Opublikowano 25 stycznia 2017 Wiadomo że to MOBA ale jednak tutaj mecze są za długie. Przez 20 pierwszych minut bawię się zawsze dobrze ale po tych 30 minutach wyłączam bo gra zaczyna strasznie nudzić , fajnie jakby zrobili grę szybszą i mecz trwał te 15minut . Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 25 stycznia 2017 Opublikowano 25 stycznia 2017 Tutaj masz rację. Mogli dać timer 30 minut i jakieś punkty za wieże i fragi. Wyrównany pojedynek to tutaj minimum 45 minut. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi