Colin 1 976 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 Telltale Games nie próżnuje i zapowiada kolejny serial na licencji. Tym razem padło na Batmana. Premiera w 2016, tytuł póki co roboczy. Na początek również krótki i nic nie wnoszący trailer Uniwersum fajne, propsuję. Oby z nowym tytułem przyszły również zmiany techniczne, szczególnie silniku bo już oczami wyobraźni nauczonymi doświadczeniem widzę te przycinki i zwiechy podczas qte czy dynamicznych scenek... Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 Uniwersum fajne, 1 kwietnia 2016 wychodzi film Batman vs Superman może celują wydać to przed filmem czyli jakoś luty prawdopodobna premiera. Walking dead na premiery był też na płycie czy tylko cyfrowo? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 Fanek jak sobie wyobrażasz wydanie jednego odcinka na płycie? Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 7 grudnia 2015 Autor Opublikowano 7 grudnia 2015 season pass wypalony na płycie? Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 Fanek jak sobie wyobrażasz wydanie jednego odcinka na płycie? Na płycie jeden odcinek, reszta do pobrania Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 zapłać 150zeta day one czekaj na wszystkie odcinki pół roku nowy level dymanka, musze napisać do tt może odpalą coś mi za ten genialny pomysł @up o gurwa czyli jednak juz sie stalo xdddddddddddd Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 "season pass disc" trochę jak dlc na płycie z grą Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 7 grudnia 2015 Autor Opublikowano 7 grudnia 2015 kurna, ja z tym SE na płycie żartowałem a tu jednak wymyślili coś takiego. wyższy poziom obamy Cytuj
Sylvan Wielki 4 639 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 (....) Uniwersum fajne, propsuję. Oby z nowym tytułem przyszły również zmiany techniczne, szczególnie silniku bo już oczami wyobraźni nauczonymi doświadczeniem widzę te przycinki i zwiechy podczas qte czy dynamicznych scenek... Mowa rzecz jasna o partactwie osób odpowiedzialnych za wersję na Vitę oraz edycjach na poprzednią generację (przy TTG to istny pokaz slajdów), na bieżącej wszytko działa gładko. Na nowy silnik i tak bym nie liczył, skoro stary jest gotowy do wykorzystania, ale uniwersum, fakt, może być mrocznie i ciekawie. Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 8 grudnia 2015 Autor Opublikowano 8 grudnia 2015 ograłem całą kolekcję na obecnej generacji i część na poprzedniej. nie wiem co tam tobie gładko chodziło ale nawet intro czy menu potrafiło się spocić. zresztą nie są to tylko moje słowa, na każdej platformie te same bolączki. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 9 grudnia 2015 Opublikowano 9 grudnia 2015 Pierwszy screen ( z przymrużeniem oka ) 7 Cytuj
Mustang 1 776 Opublikowano 9 grudnia 2015 Opublikowano 9 grudnia 2015 To z Xone, nie bój nic Fanek. 1 Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 10 grudnia 2015 Opublikowano 10 grudnia 2015 Dobrze dobrane ujęcie z Arkham City Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 10 grudnia 2015 Opublikowano 10 grudnia 2015 Znając TT będzie wygladać gorzej niż ten screen z AC. Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 18 marca 2016 Opublikowano 18 marca 2016 -Episode 1 arriving this summer -Takes place in its own universe (not tied to comics or movies) -New gameplay mechanics and engine improvements (sounds minor but without specifics ifs hard to say - but they have heard all of the complaints and are working to address it) -Large focus on Bruce Wayne, they want to explore what it's like to be him and how the choices you make as Bruce affect what you do as Batman -You can choose to deal with certain situations as Bruce, or put on the suit and handle it as Batman -Tales from Borderlands team is working on it -Voice casting sounds close to done but not quite finalized 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 marca 2016 Opublikowano 18 marca 2016 Wow 240 osób w firmie a oni dopiero coś robią z silnikiem xd przecież garstka Francuzów z dontnod ich zmiażdzyla w zeszłym roku lepiej bez sporych usprawnienien się niech nie pokazują Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 19 marca 2016 Opublikowano 19 marca 2016 (edytowane) -Tales from Borderlands team is working on it To najlepsza gra TT, więc biorę. Szkoda tylko, ze nie pracują nad drugim sezonem Tales from the Borderlands. Edytowane 19 marca 2016 przez Hela Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 20 marca 2016 Opublikowano 20 marca 2016 (edytowane) -Tales from Borderlands team is working on itTo najlepsza gra TT, więc biorę.Szkoda tylko, ze nie pracują nad drugim sezonem Tales from the Borderlands. Z punktu marketingowego to chyba wszystkie ich gry, maja taki proces dewelopingowy(TWD). Wszystko po to by przyciagnac uwage, a potem juz z gorki.P.S Przynajmniej o pierwszy sezon nie musimy sie zbytnio martwic. Edytowane 20 marca 2016 przez iMEVEK Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 12 czerwca 2016 Opublikowano 12 czerwca 2016 Pierwsze screeny, ten sam silnik co w WD ? 2 Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 12 czerwca 2016 Opublikowano 12 czerwca 2016 (edytowane) Przecież tamten sinik już trochę niedomaga. Na pewno go podrasowali. edit: Dopiero teraz wyczytałem, że ten Batman trafi też na starą generację więc to jednak wciąż ten sam silnik. Telltale bierze się za zbyt dużo projektów na raz i nie mają czasu na opracowanie lepszego silnika. Edytowane 12 czerwca 2016 przez Nemesis Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 czerwca 2016 Opublikowano 12 czerwca 2016 Nie nowy ale przeszedł mocny upgrade, szef studia o tym mowil jakiś czas temu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi