Skocz do zawartości

Batman TTG

Colin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Telltale Games nie próżnuje i zapowiada kolejny serial na licencji. Tym razem padło na Batmana. Premiera w 2016, tytuł póki co roboczy. Na początek również krótki i nic nie wnoszący trailer

Uniwersum fajne, propsuję. Oby z nowym tytułem przyszły również zmiany techniczne, szczególnie silniku bo już oczami wyobraźni nauczonymi doświadczeniem widzę te przycinki i zwiechy podczas qte czy dynamicznych scenek...

Opublikowano

Uniwersum fajne, 1 kwietnia 2016 wychodzi film Batman vs Superman może celują wydać to przed filmem czyli jakoś luty prawdopodobna premiera.

Walking dead na premiery był też na płycie czy tylko cyfrowo?

Opublikowano

Fanek jak sobie wyobrażasz wydanie jednego odcinka na płycie?

Opublikowano

zapłać 150zeta day one czekaj na wszystkie odcinki pół roku :sorcerer: nowy level dymanka, musze napisać do tt może odpalą coś mi za ten genialny pomysł

@up o gurwa czyli jednak juz sie stalo xdddddddddddd

Opublikowano
(....)

Uniwersum fajne, propsuję. Oby z nowym tytułem przyszły również zmiany techniczne, szczególnie silniku bo już oczami wyobraźni nauczonymi doświadczeniem widzę te przycinki i zwiechy podczas qte czy dynamicznych scenek...

Mowa rzecz jasna o partactwie osób odpowiedzialnych za wersję na Vitę oraz edycjach na poprzednią generację (przy TTG to istny pokaz slajdów), na bieżącej wszytko działa gładko.

Na nowy silnik i tak bym nie liczył, skoro stary jest gotowy do wykorzystania, ale uniwersum, fakt, może być mrocznie i ciekawie.

Opublikowano

:mog: ograłem całą kolekcję na obecnej generacji i część na poprzedniej. nie wiem co tam tobie gładko chodziło ale nawet intro czy menu potrafiło się spocić. zresztą nie są to tylko moje słowa, na każdej platformie te same bolączki.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
-Episode 1 arriving this summer

-Takes place in its own universe (not tied to comics or movies)

-New gameplay mechanics and engine improvements (sounds minor but without specifics ifs hard to say - but they have heard all of the complaints and are working to address it)

-Large focus on Bruce Wayne, they want to explore what it's like to be him and how the choices you make as Bruce affect what you do as Batman

-You can choose to deal with certain situations as Bruce, or put on the suit and handle it as Batman

-Tales from Borderlands team is working on it

-Voice casting sounds close to done but not quite finalized

• Plusik 1
Opublikowano

Wow 240 osób w firmie a oni dopiero coś robią z silnikiem xd przecież garstka Francuzów z dontnod ich zmiażdzyla w zeszłym roku lepiej bez sporych usprawnienien się niech nie pokazują

Opublikowano (edytowane)

To najlepsza gra TT, więc biorę.

Szkoda tylko, ze nie pracują nad drugim sezonem Tales from the Borderlands.

Edytowane przez Hela
Opublikowano (edytowane)

To najlepsza gra TT, więc biorę.

Szkoda tylko, ze nie pracują nad drugim sezonem Tales from the Borderlands.

Z punktu marketingowego to chyba wszystkie ich gry, maja taki proces dewelopingowy(TWD). Wszystko po to by przyciagnac uwage, a potem juz z gorki.

P.S

Przynajmniej o pierwszy sezon nie musimy sie zbytnio martwic.

Edytowane przez iMEVEK
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Przecież tamten sinik już trochę niedomaga. Na pewno go podrasowali. 

edit: Dopiero teraz wyczytałem, że ten Batman trafi też na starą generację więc to jednak wciąż ten sam silnik. Telltale bierze się za zbyt dużo projektów na raz i nie mają czasu na opracowanie lepszego silnika. 

Edytowane przez Nemesis
Opublikowano

Nie nowy ale przeszedł mocny upgrade, szef studia o tym mowil jakiś czas temu.