Nemesis 1 272 Opublikowano 12 czerwca 2016 Opublikowano 12 czerwca 2016 To ciekawe kiedy się pojawi trzeci sezon WD. Batmanika na pewno sobie kupię i to w pudełeczku bo ma wyjść razem z pierwszym odcinkiem. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 12 czerwca 2016 Opublikowano 12 czerwca 2016 To ciekawe kiedy się pojawi trzeci sezon WD. Batmanika na pewno sobie kupię i to w pudełeczku bo ma wyjść razem z pierwszym odcinkiem. Batman w wakacje a 3 sezon TWD pod koniec roku. A czego wy się spodziewacie, nowego silnika? Gry Telltale wychodzą na wszystko. Nawet na lodówkę. Cytuj
okens 541 Opublikowano 13 czerwca 2016 Opublikowano 13 czerwca 2016 Po trailerze WD S3 widac, ze ogarneli sie troszku z silnikiem. Takze Batman jak mysle zarzadzi Cytuj
Frantik 2 572 Opublikowano 19 lipca 2016 Opublikowano 19 lipca 2016 (edytowane) Pierwszy odcinek zadebiutuje 2. sierpnia. Ja chyba tradycyjnie zaczekam aż wyjdą wszystkie epizody i dopiero wówczas kupię i zrobię maraton. Edytowane 19 lipca 2016 przez Frantik Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 19 lipca 2016 Opublikowano 19 lipca 2016 Chyba najładniejsza gra od Telltale, a przynajmniej niezły poziom Tales from the Borderlands i The Wolf Among Us. Historia bazuje na komiksie Year One? Bo widzę zabójstwa i origin Two-Face'a. Jak zakręcą w scenariuszu, to może wyjść fajna rzecz. Mają moje złocisze, ale raczej po premierze 4. albo 5. odcinka. Cytuj
pawelgr5 1 508 Opublikowano 19 lipca 2016 Opublikowano 19 lipca 2016 Ja zawsze czekam az wyjdą wszystkie epizody. Lubie pograc w gry od TTG jako przerywniki i zawsze mnie to tak wciąga ze tylko bym się wkurzał czekając na nastepne epizody Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 19 lipca 2016 Opublikowano 19 lipca 2016 Słyszę śmiech jokera pod koniec trailera? Mam nadzieję, że będzie można robić wszystko totalnie nie jak Batman, bo ile razy można oglądać ta sama historie Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 19 lipca 2016 Opublikowano 19 lipca 2016 Gra chyba nie bazuje na żadnym komiksie z tego co mówili to zupełnie inne story Cytuj
Gość ragus Opublikowano 19 lipca 2016 Opublikowano 19 lipca 2016 Chciałbym żeby gry Arkham miały taki styl graficzny. Wyglada nieźle. Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 19 lipca 2016 Opublikowano 19 lipca 2016 W końcu jakieś uniwersum które mnie obchodzi więc może kupie za pare lat Cytuj
okens 541 Opublikowano 20 lipca 2016 Opublikowano 20 lipca 2016 No, super, ze glowne skrzypce bedzie odgrywal Bruce Wayne a nie sam Batman. Czuje, ze fabularnie to moze byc konkretna pozycja. Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 20 lipca 2016 Opublikowano 20 lipca 2016 Szkoda tylko, że nie pokusili się o styl graficzny, ala Batman: The Animated Series. To byłby dopiero sztosik! Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 20 lipca 2016 Opublikowano 20 lipca 2016 miliardy qte, lazenie posągiem i tona gadania Cytuj
Gość ragus Opublikowano 20 lipca 2016 Opublikowano 20 lipca 2016 Nie przypominam sobie dużej ilości QTE w Wiedźminie 3. Co do reszty masz rację. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 20 lipca 2016 Opublikowano 20 lipca 2016 poyebaly ci sie tematy, to jest byla wypowiedz o batmanie od telltale. Cytuj
Bielik 746 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Zagrał juz ktoś ? Warto ? Intryguje mnie skupienie sie na brusie, a nie na gacku. Czy ten zabieg zwiastuje mocno sztos fabule ? Czy na PC da sie juz zagrać jak człowiek ? (XD) Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 września 2016 Opublikowano 1 września 2016 (edytowane) Po pierwszym odcinku cięzko cokolwiek powiedzieć oprócz tego, że gra jest koszmarnie zoptymalizowana na konsolach (framerate spada poniżej 20fps rozdziałka na PS4 to jakies 800p gdyż chodzi w 900p w letterboxie na XO jest jeszcze gorzej). Z tym skupieniem się na Brucie to raczej nie w pierwszym odcinku bo akcji było mniej więcej pól na pól z Batmanem, ale generalnie samo story jest bardzo generyczne i nie jest kompletnie niczym nowym w tym uniwersum, postacie pokroju Cobblepota, Harveya czy Gordona miały narazie zbyt mało ekranowego czasu i póki co nie zapowiada się to na jakieś niewiadomo co. Edytowane 1 września 2016 przez _Be_ Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 1 września 2016 Opublikowano 1 września 2016 Ja pewnie poczekam aż wyjdzie całość. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 1 września 2016 Opublikowano 1 września 2016 Po pierwszym odcinku cięzko cokolwiek powiedzieć oprócz tego, że gra jest koszmarnie zoptymalizowana na konsolach (framerate spada poniżej 20fps rozdziałka na PS4 to jakies 800p gdyż chodzi w 900p w letterboxie na XO jest jeszcze gorzej). Z tym skupieniem się na Brucie to raczej nie w pierwszym odcinku bo akcji było mniej więcej pól na pól z Batmanem, ale generalnie samo story jest bardzo generyczne i nie jest kompletnie niczym nowym w tym uniwersum, postacie pokroju Cobblepota, Harveya czy Gordona miały narazie zbyt mało ekranowego czasu i póki co nie zapowiada się to na jakieś niewiadomo co. ad.1 he? Ja grając jakoś nie zauważyłem nic takiego ad.2 nom nie jest tak do końca gdyż np. wątek na linii Catwoman/Batman/Harvey jest inaczej prowadzony niż zazwyczaj plus totalnie inne podejście do postaci Cobblepota Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 września 2016 Opublikowano 1 września 2016 (edytowane) No jest inaczej ale co z tego, że inaczej niż zazwyczaj jak nadal jest to bardzo generyczne. Na plus dla niższej rozdziałki na XO jest zastosowane AA gdzie na ps4 są makabryczne zęby więc może na małym TV tego nie widziałeś koval, ale nie mów, że nie widziałeś dropnięc animacji chociażby w akcji w banku. Edytowane 1 września 2016 przez _Be_ Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 1 września 2016 Opublikowano 1 września 2016 Co do animacji, nic czego nie było już wcześniej, w Wilku chociażby. Żeby fabula nie była generyczna to co byś chciał? Bruce'a transseksualiste, Alfred jako kobietra-kot i Gordon - czarny glina z bronuxu? Bo takie przyp.ierdalanie się na siłę to sobie daruj kolego Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 września 2016 Opublikowano 1 września 2016 Lol Wilk chodził w 60 fpsach kolego Cytuj
oFi 2 497 Opublikowano 1 września 2016 Opublikowano 1 września 2016 Wydaje mi się, że assety dostaly większą rozdzielczość w porównaniu do poprzednich gier tellale, dlatego takie chrupnięcia niestety. A, że batman wciąż działa na tym samym silniku to cóż. Kupie tak jak Masorzysta - jak będzie całość. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 2 września 2016 Opublikowano 2 września 2016 Co ty własnie napisałeś? Jakie assety dostały wiekszą rozdzielczość? WTF? Cytuj
oFi 2 497 Opublikowano 2 września 2016 Opublikowano 2 września 2016 (edytowane) Co ty własnie napisałeś? Jakie assety dostały wiekszą rozdzielczość? WTF? Assety graficzne https://en.wikipedia.org/wiki/Digital_asset http://conceptdevelopmentbendavis.blogspot.com/2009/02/what-are-game-assets.html Edytowane 2 września 2016 przez oFi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi