Opublikowano 12 grudnia 20159 l PC master race na(pipi)ia potworki w super gierce. Jutro będzie roz(pipi).
Opublikowano 12 grudnia 20159 l Bede okolo 24, chyba ze velius junior wczesniej zasnie. Przygotuje tez mikrofon do szeptania
Opublikowano 12 grudnia 20159 l Ej cofam to co pisałem wcześniej - Tzn dalej nie ma moze tyle rzeczy co w jedyneczce ale te nowe mapy są wpyte. Czuje że można trochę w tej grze posiedzieć.
Opublikowano 12 grudnia 20159 l Mi sie narazie dwojka podoba, ale nie widzialem jeszcze wszystkich map. Dzisiaj bym black forest chcial obadac
Opublikowano 12 grudnia 20159 l Ja może będę dzisiaj. Odnośnie zakupu to mam 2 chętnych już. Jak Velius się nie rozmyslil to jeszcze 2 osoby i możemy brać
Opublikowano 12 grudnia 20159 l Mi sie narazie dwojka podoba, ale nie widzialem jeszcze wszystkich map. Dzisiaj bym black forest chcial obadac Jest bardzo spoko, podoba mi się jak drzewa upadają po granatach - Czuć że to nie jest statyczny świat który ma tylko ładnie wyglądać.
Opublikowano 12 grudnia 20159 l Narazie jest tylko tryb hordy ale w przyszłości dorzucą inne. Edytowane 12 grudnia 20159 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 12 grudnia 20159 l Autor Z tego co wiem to chyba Widget tez chcial? Taa, widze, że więcej już chętnych niż 6 ;p Ja się prawie od początku zgłaszałem jakby co ;p Edit: Na g2a jakiś ruski z 0 opiniami sprzedaje za 48 zł xDDD Edytowane 12 grudnia 20159 l przez Łidżet
Opublikowano 12 grudnia 20159 l Z tego co wiem to chyba Widget tez chcial? Taa, widze, że więcej już chętnych niż 6 ;p Ja się prawie od początku zgłaszałem jakby co ;p Edit: Na g2a jakiś ruski z 0 opiniami sprzedaje za 48 zł xDDD
Opublikowano 12 grudnia 20159 l Autor Iść na całość? EDIT: (pipi)a, już 55 dał((( Edytowane 12 grudnia 20159 l przez Łidżet
Opublikowano 12 grudnia 20159 l Zartowalem. Kupimy pewnie w 6-paku jak teddy ogarnie w koncu liste i nas uwzgledni
Opublikowano 12 grudnia 20159 l Lista wstępnie kształtuje się tak: ja, 2 ziomkow, velius i lidget. Brakuje jednej osoby i możemy brać. Nie wiem tylko jak kymel bo jak z jakimś kumplem to by jednego za dużo było