Skocz do zawartości

Killing Floor 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 69
  • Wyświetleń 8,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mam nadzieje ze trollujesz No albo grales solo na matchmaking zamiast z 5 kolegami na hard/super hard.

• W gearsach mi tez tryb hordy nie podszedl bo nie przepadam za takim czyms. Ale w KF to jest jakos inaczej ujete...jest klimat, jest zaloga, jest swietny system strzelania, wysoki poziom trudnosc. Nies

Opublikowano

Bede okolo 24, chyba ze velius junior wczesniej zasnie. Przygotuje tez mikrofon do szeptania :cool:

Opublikowano

Mi sie narazie dwojka podoba, ale nie widzialem jeszcze wszystkich map. Dzisiaj bym black forest chcial obadac :)

Opublikowano

Bardzo fajne mapki są. Mi się najbardziej ten manor podoba

Opublikowano

Ja może będę dzisiaj. Odnośnie zakupu to mam 2 chętnych już. Jak Velius się nie rozmyslil to jeszcze 2 osoby i możemy brać

Opublikowano

a ja na(pipi)iam w helldivers :cool:

Opublikowano

Mi sie narazie dwojka podoba, ale nie widzialem jeszcze wszystkich map. Dzisiaj bym black forest chcial obadac :)

Jest bardzo spoko, podoba mi się jak drzewa upadają po granatach - Czuć że to nie jest statyczny świat który ma tylko ładnie wyglądać.

Opublikowano

To taki Left 4 Dead na sterydach?

Bardziej horda z gearsow
Opublikowano
  • Autor

Z tego co wiem to chyba Widget tez chcial?

Taa, widze, że więcej już chętnych niż 6 ;p Ja się prawie od początku zgłaszałem jakby co ;p

Edit: Na g2a jakiś ruski z 0 opiniami sprzedaje za 48 zł xDDD

Edytowane przez Łidżet

Opublikowano

Z tego co wiem to chyba Widget tez chcial?

Taa, widze, że więcej już chętnych niż 6 ;p Ja się prawie od początku zgłaszałem jakby co ;p

Edit: Na g2a jakiś ruski z 0 opiniami sprzedaje za 48 zł xDDD

480x200_black_friday_pelna.png

Opublikowano

Zartowalem. Kupimy pewnie w 6-paku jak teddy ogarnie w koncu liste i nas uwzgledni :)

Opublikowano

Lista wstępnie kształtuje się tak: ja, 2 ziomkow, velius i lidget. Brakuje jednej osoby i możemy brać. Nie wiem tylko jak kymel bo jak z jakimś kumplem to by jednego za dużo było