Opublikowano 16 grudnia 20159 l Autor chcialbym miec takie farty [: zazwyczaj to kule,granaty itp sie domnie kleja do tego swiece i mam glowe jak arbuz
Opublikowano 16 grudnia 20159 l Taka sytuacja w moim przypadku to jedna na milion, jesli chodzi o granaty to z reguly wiekszosc moich meczy online wyglada tak:
Opublikowano 9 stycznia 20169 l Autor No to zaczynamy Witam ponownie z okazji WOŚP rozdam dwa kody 1 ps+ i 1 xbl na rok w sumie 2 kody Zadanie z jakim musicie sie zmierzyc jest proste Wyjdzcie z domu badz nie i zbierzcie jak najwiecej serduszek Złote serduszko liczymy jako 100x zwyklych ze skarbonki Zrób zdjecie z dopiskiem "Forumek i platforma" Liczy sie tylko jedno zdjecie GL folks
Opublikowano 10 stycznia 20169 l Kufa gdzieś chyba jeszcze mam cały arkusz tych serduszek...lece poszukać hehe
Opublikowano 10 stycznia 20169 l Autor ale pan zaszalal mam nadzieje ze nie wrzucales po 10 gr jak ktos kupil zlote serduszko prosze o info update 2 jak nie bedzie chetnego na liva postaram sie dac drugiego ps+ Edytowane 10 stycznia 20169 l przez dApo
Opublikowano 10 stycznia 20169 l ja mogę wziąć xbox live serduszek nie dajo jak się wpłaca przez Internety
Opublikowano 10 stycznia 20169 l Autor licytowales cos na aukcjach? mozesz mi jakies potwierdzenie dac na /pm
Opublikowano 11 stycznia 20169 l Przelew na rzecz WOŚP zrobiony telefonem, dlatego nie miałem jak inaczej tego udokumentowac Jak chcesz to mogę podesłać Ci cały skan przelewu. Szybkie palce z Sony Xperia Z3
Opublikowano 13 stycznia 20169 l Autor po pierwsze zawiodlem sie na was ;( tak mala frekfencja, CZTERY ZDJECIA po drugie musze przemyslec moje plany na DUZY giveaway po trzecie co ze zwyciescami? OSWIADCZAM WSZEM I WOBEC ZE CALA CZWORKA DOSTAJE KODY. PIERWSZE DWIE OSOBY DOSTANA KODY DZIS DO GODZINY 23:59. KOLEJNE DWIE PROSZE O CIERPLIWOSC. POWINNY BYC DO SRODY (19:59) NASTEPNEGO TYGODNIA.
Opublikowano 13 stycznia 20169 l Autor dwa kody juz poszly was: Przelew na rzecz WOŚP zrobiony telefonem, dlatego nie miałem jak inaczej tego udokumentowac Jak chcesz to mogę podesłać Ci cały skan przelewu.Szybkie palce z Sony Xperia Z3 prosze o cierpliwosc
Opublikowano 13 stycznia 20169 l Spodziewalem sie bardziej zacietej rywalizacji, fote wrzucilem od niechcenia,bo i tak co roku wrzucam na wośp, no ale sie udalo. Dzieki dApo
Opublikowano 13 stycznia 20169 l Autor @up dzieki i gratuluje łap premiuma na początek za akcję hell yeahhh dziekuje Edytowane 13 stycznia 20169 l przez dApo
Opublikowano 20 stycznia 20169 l Co jak wygra blacharz? Doładowanie Steam? Nic, oni i tak mają wszystko za darmo. oni? znów przeskok z kwiatka na kwiatek bo twój komputerek jest za słaby?