Opublikowano 2 lutego 20169 l Poker bylby najciekawszy chyba, w Quake'a wygra bankowo ktos to swego czasu cioral w Arene
Opublikowano 2 lutego 20169 l łoł łoł będzie stream z finału? Edytowane 2 lutego 20169 l przez Yakubu
Opublikowano 2 lutego 20169 l Hearthstone, tylko z jednym warunkiem, że gramy tylko podstawowymi kartami, żeby nie było przewagi ludzi, którzy mają legendarki
Opublikowano 2 lutego 20169 l Tera każdy będzie proponował to, co ma obcykane xD Pokemon Trading Card Game!
Opublikowano 2 lutego 20169 l Zagłosowałem na BF4, ale teraz myślę, że poker forumowy poker byłby niezły.
Opublikowano 2 lutego 20169 l Tera każdy będzie proponował to, co ma obcykane xD Pokemon Trading Card Game! Ja w tym nawet udziału nie będę brał, ale karcianka f2p jest dobrym rozwiązaniem imo. Tym bardziej, że nawet na telefonie można odpalić i nie ma dużego progu wejścia
Opublikowano 2 lutego 20169 l A ten poker to nie jest taka gierka, że czasem się godzinami gra? Lepiej coś szybszego, np. te literaki, przynajmniej jakiś ćwierćmózg by nie wygrał :potter:
Opublikowano 2 lutego 20169 l ale IMO lepiej zrezygnować z losowych gier, czyli poker i wszelkie karcianki w których sporą rolę odgrywa nie tyle co umiejętności a szczęście w kartach... Wiadomo, że umiejętności też są ważne, ale jak karty nie idą to ni cholery nie wygrasz, chyba, że blef wyjdzie Edytowane 2 lutego 20169 l przez Lord Astmer
Opublikowano 2 lutego 20169 l wormsy, będzie śmiesznie gdy ktoś prawie wygra główną nagrodę i niechcący wpadnie do wody. Edytowane 2 lutego 20169 l przez Cosmos
Opublikowano 2 lutego 20169 l A ten poker to nie jest taka gierka, że czasem się godzinami gra? Lepiej coś szybszego, np. te literaki, przynajmniej jakiś ćwierćmózg by nie wygrał Mogą trwać bardzo długo, swoją drogą ciekawe jaka weryfikacja jest zaplanowana bo nawet jak będziesz musiał mieć kamerkę na siebie to można wziąć kumpla dobrego w daną gierkę i on będzie grał a forumowicz będzie ryjem świecił przed ekranem xD Chyba, że finał live by miał być
Opublikowano 2 lutego 20169 l A ten poker to nie jest taka gierka, że czasem się godzinami gra? Lepiej coś szybszego, np. te literaki, przynajmniej jakiś ćwierćmózg by nie wygrał Mogą trwać bardzo długo, swoją drogą ciekawe jaka weryfikacja jest zaplanowana bo nawet jak będziesz musiał mieć kamerkę na siebie to można wziąć kumpla dobrego w daną gierkę i on będzie grał a forumowicz będzie ryjem świecił przed ekranem xD Chyba, że finał live by miał być GOTY spotkanie na jakimś zlocie, gdzie finaliści grają w skupieniu a reszta przybyłych forumkowiczów siedzi i kibicuje, leje się alkohol, panny latają, światła i muzyka
Opublikowano 2 lutego 20169 l Można by turniej zrobić w Tetrisa 1vs1 no co wy w Tetrisa grać nie umiecie?
Opublikowano 2 lutego 20169 l Zagłosowałem na Rocket League, bo jest crossplay PS4 z PC. I przypadkiem dużo w to grałeś :>
Opublikowano 2 lutego 20169 l Oj tam szczegół Nawet jakbym wygrał to oddałbym nagrodę do RywalizacjiDC, albo na rzecz drugiego miejsca.
Opublikowano 2 lutego 20169 l Zagłosowałem na Rocket League, bo jest crossplay PS4 z PC. I przypadkiem dużo w to grałeś :> Tylko kilkaset meczów xdd No ogólnie to square to już wyższy poziom wtajemniczenia w Rocket League z tego co mi wiadomo. Ale sam też zagłosuję na RL. I tak w nic nie wygram, a ta gierka przynajmniej może w takim turnieju dać mnóstwo emocji i zabawy, daję okejkę
Opublikowano 2 lutego 20169 l A ja proponuję coś, w co żaden z was nie grał... Sami wymyślcie jaka to może być gra, ja się nie znam na tym.