Skocz do zawartości

Boski Wojownik z Krwi i Kosci

33 użytkowników zagłosowało

1. 1. turniej w?

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Ja się nie zgłaszałem, bo żadna gra nie była podana w jaką odbędą się zawody, a nie lubię się deklarować w ciemno. A skoro dApo z tego zrezygnował to problem rozwiązany. :cebula:

Przecież miał być poker na PC.

No a potem nagle rozmowa zeszła na dsj i inne rzeczy przez co sam w końcu nie wiem czy ta ankieta w ogóle miała jakąkolwiek moc(nawet nie bylo informacji w co by się grało). :dunno: 

• Odpowiedzi 192
  • Wyświetleń 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Chcialbym was zaprosic do turnieju z duza nagroda za pierwsze miejsce!!! W turnieju moga wziaść udział wszyscy zainteresowani ktorzy moga w tym miejscu pisac     W pierwszej kolejnosci prosze Admin

• po pierwsze  zawiodlem sie na was ;( tak mala frekfencja, CZTERY ZDJECIA po drugie musze przemyslec moje plany na DUZY giveaway po trzecie  co ze zwyciescami? OSWIADCZAM WSZEM I WOBEC ZE CALA CZ

• No to zaczynamy          Witam ponownie z okazji WOŚP rozdam dwa kody 1 ps+ i 1 xbl na rok w sumie 2 kody Zadanie z jakim musicie sie zmierzyc jest proste   Wyjdzcie z domu badz nie i zbier

Opublikowano

Ja się nie zgłaszałem, bo żadna gra nie była podana w jaką odbędą się zawody, a nie lubię się deklarować w ciemno. A skoro dApo z tego zrezygnował to problem rozwiązany. :cebula:

Przecież miał być poker na PC.

No a potem nagle rozmowa zeszła na dsj i inne rzeczy przez co sam w końcu nie wiem czy ta ankieta w ogóle miała jakąkolwiek moc(nawet nie bylo informacji w co by się grało). :dunno:
Bo późno mi wpadł pomysł na DSJ. [emoji14]

Ale widać, że byłoby za :)

Opublikowano

Ehh no na te trzynaście osób to jakąś tam szansę bym miał żeby coś przytulić, w końcu szanse na nagrodę wynosiły aż 23%, a tak to z moim szczęściem to chui doopka cycki :frog:

Chociaż w tym roku założyłem sobie, że roz(pipi)ię wszystko na swojej drodze, więc może jednak się uda :daddy:

Opublikowano

pleju

PSN: pleju

Pewnie i tak już za późno :frog: 

Opublikowano

Kiedy losowanie? :P 

Opublikowano

Jakby dApo zasppnsorowal nagrody w tutnieju CTR robionym przez kanabisa to moze by turniej tak szybko nie zdechl xD

Opublikowano

Jak kiedyś kupię PSX'a/PS2/PS3 i grę to zawsze mogę dołączyć.

Ale już bez off-topu - czekamy [emoji14]

Opublikowano

Na uj ci ten kod skoro nie masz nawet konsoli?

Opublikowano

Na uj ci ten kod skoro nie masz nawet konsoli?

Ale ja nie chcę kod, tylko WiiU :cebula:

Kod komuś tutaj dam. :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Niestety, źle pewnie przeliczył czas i nie starczyło nawet na losowanie :/