Opublikowano 29 lutego 20169 l Ja się nie zgłaszałem, bo żadna gra nie była podana w jaką odbędą się zawody, a nie lubię się deklarować w ciemno. A skoro dApo z tego zrezygnował to problem rozwiązany. Przecież miał być poker na PC. No a potem nagle rozmowa zeszła na dsj i inne rzeczy przez co sam w końcu nie wiem czy ta ankieta w ogóle miała jakąkolwiek moc(nawet nie bylo informacji w co by się grało).
Opublikowano 1 marca 20169 l Ja się nie zgłaszałem, bo żadna gra nie była podana w jaką odbędą się zawody, a nie lubię się deklarować w ciemno. A skoro dApo z tego zrezygnował to problem rozwiązany. Przecież miał być poker na PC. No a potem nagle rozmowa zeszła na dsj i inne rzeczy przez co sam w końcu nie wiem czy ta ankieta w ogóle miała jakąkolwiek moc(nawet nie bylo informacji w co by się grało). Bo późno mi wpadł pomysł na DSJ. [emoji14] Ale widać, że byłoby za
Opublikowano 1 marca 20169 l Ehh no na te trzynaście osób to jakąś tam szansę bym miał żeby coś przytulić, w końcu szanse na nagrodę wynosiły aż 23%, a tak to z moim szczęściem to chui doopka cycki Chociaż w tym roku założyłem sobie, że roz(pipi)ię wszystko na swojej drodze, więc może jednak się uda
Opublikowano 8 marca 20169 l Jakby dApo zasppnsorowal nagrody w tutnieju CTR robionym przez kanabisa to moze by turniej tak szybko nie zdechl xD
Opublikowano 8 marca 20169 l Jak kiedyś kupię PSX'a/PS2/PS3 i grę to zawsze mogę dołączyć. Ale już bez off-topu - czekamy [emoji14]
Opublikowano 8 marca 20169 l Na uj ci ten kod skoro nie masz nawet konsoli?Ale ja nie chcę kod, tylko WiiU Kod komuś tutaj dam.
Opublikowano 18 kwietnia 20168 l Niestety, źle pewnie przeliczył czas i nie starczyło nawet na losowanie