Opublikowano 17 grudnia 20159 l Zobaczymy, gra dopiero po jakimś czasie zmieniła nazwę na homeworld, choć widać, że od początku robili duchowego spadkobiercę.
Opublikowano 13 stycznia 20169 l Rozumiem, że kosmos mógł się znudzić, ale Homeworld to gra która nie powinna rozgrywać się na planecie. No chyba, że będzie zaawansowana walka samolotami.
Opublikowano 13 stycznia 20169 l Spokojnie, homeworld 3 wyjdzie w swoim czasie, to tylko spinoff, który na początku nawet nie miał homeworld w nazwie.
Opublikowano 14 stycznia 20169 l Dokładnie, gierka dopiero od jakiegoś czasu ma dopisek Homeworld. Może walki w kosmosie również będą bo póki co za wiele nie pokazali i można się wszystkiego spodziewać.
Opublikowano 14 stycznia 20169 l Były klipy z rozgrywki na filmach i od strony mechaniki jak najbardziej przypomina Homeworlda. Nie wiem skąd ta opinia, że zaraz musi być w kosmosie. Ok, minus ten, że walka na jednej płaszczyźnie, ale z drugiej strony przełoży się to na konieczność wzięcia pod uwagę ukształtowania terenu. Reszta przypomina Homeworlda, włącznie z odległym widokiem taktycznym. Jest też szansa na walki atmosferyczne. Ja tam chętnie zagram.
Opublikowano 15 stycznia 20169 l https://www.youtube.com/watch?v=Jd5usjTeWoo Pachnie homeworldem od samego początku, muzyka też świetna. Na nic poważnego się raczej nie zanosi, ale i tak zakupię, za mocno widać magię homeworlda
Opublikowano 24 stycznia 20169 l Kurde gra bardzo mnie interesuje ale nie wiem czy pójdzie na lapku i jak to będzie chodziło .