Opublikowano 17 grudnia 20159 l Witam serdecznie po kilku latach mojej nieobecności ostatnim razem udzielałem się w temacie odnośnie Dragon Questa 8 na ps2, gra tak przypadła mi do gustu że jak zobaczyłem że wychodzi jakaś nowa część i to na PC to od razu postanowiłem ją nabyć ! Gra ktoś może i ma jakieś porady dla początkującego ? albo jakieś polskie poradniki ? na gamefaqs już jest co nieco ale chciałbym wiedzieć w co mniej więcej punkty rozdawać =p Pozdrawiam !
Opublikowano 17 grudnia 20159 l Jest już temat: http://www.psxextreme.info/topic/107618-dragon-quest-heroes/page-1
Opublikowano 17 grudnia 20159 l No ale tamten temat jest w zlym dziale bo gra jest tez na PC, wiec kacik rpg w sam raz.
Opublikowano 23 grudnia 20159 l Ja grałem i przeszedłem na ps4. Polecam giereczka spoko. Fabularnie taka se ale broni się mechaniką walki. Połączenie napierdalanki z tower defense. Dodatkowo jak ktoś lubi dragon questy tu mamy bohaterów z wcześniejszych części. Fajne nawiązania.
Opublikowano 23 grudnia 20159 l Potwierdzam, całkiem przyjemna gra, do tego pod względem technicznym nie mam nic do zarzucenia, żadnych spadków nawet przy wielkich zadymach.