Kosa3991 0 Opublikowano 22 grudnia 2015 Opublikowano 22 grudnia 2015 Witam, szukam osoby która, mogłaby pomóc we wbiciu dwóch trofek w far cry 4,a dokładnie: 1.Towarzysz broni2.Zmiana pasa Jeżeli jest ktoś taki, proszę o kontakt żebysmy mogli ustalić datę i godzinę. Z góry Super Dzieki. Pozdrawiam Cytuj
Kosa3991 0 Opublikowano 24 grudnia 2015 Autor Opublikowano 24 grudnia 2015 odświeżam temat, nadal potrzebuje pomocy. Zostały mi tylko te dwa trofea do zaliczenia. Cytuj
BullsBlood 1 Opublikowano 24 grudnia 2015 Opublikowano 24 grudnia 2015 odświeżam temat, nadal potrzebuje pomocy. Zostały mi tylko te dwa trofea do zaliczenia.Ja dopiero zaczynam grać w far cry 4 ale jeśli się przydam to jutro mogę pomóc, oczywiście też będę chciał zdobyć te trofki. Wysłane z mojego MI 3W Cytuj
Kosa3991 0 Opublikowano 24 grudnia 2015 Autor Opublikowano 24 grudnia 2015 odświeżam temat, nadal potrzebuje pomocy. Zostały mi tylko te dwa trofea do zaliczenia.Ja dopiero zaczynam grać w far cry 4 ale jeśli się przydam to jutro mogę pomóc, oczywiście też będę chciał zdobyć te trofki. Wysłane z mojego MI 3W Super, pewnie, tez pomoge wbic . Jutro 20:00? Moj nick PSN Kosa3991 Cytuj
mishka 5 Opublikowano 10 maja 2016 Opublikowano 10 maja 2016 Mam ten sam problem, ktos chetny do pomocy z trofeami wspolpracy? Psn: woojciech Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi