Opublikowano 6 stycznia 20169 l Przez całe Święta Bożego Narodzenia czytałem PSX Extreme. Miałem Mega Mega udany Sylwester (-: tak się porobiło że dopiero na drugi dzieńzrozumieliśmy z przyjacielem że mamy nowy rok (: Ogólnie świetny numer- świetny spis najlepszych gier w 2016 roku. Oczywiście PlayStation 4zarządzi w 2016 roku. To będą gry niszczatory. Tylko na PS4. Grałem w Just Cause 3 (PS4) i powiem dobra ocena Just Cause w PSX Extreme. Jednak giera znudziła nam się po dwóch godzinach. Moje najlepsze gry w 2015 roku to Wiedźmin 3: Dziki Gon oraz horror na PS4 (- : Until Dawn. Czekam na nowe soczysty numer PSX Extreme i podsumowanie roku 2015. PS. Roger (: Czytałem/czytaliśmy twoją recenzję Beyond: Dwie Dusze (PS4) Roger lubię Cię. Ale jeśli dla Ciebie minusem jest iż gra śmiga w kinowej wersji (dla ciebie Roger to te czarne pasy dziecko drogie) To następnym razem recenzując grę w formacie kinowym pomaluj sobie te wielkie okulary farbą olejną na górze i na dole, zostaw tylko środek. Roger nie nadajesz się na recenzenta gier. Taka prawda Roger. Już nawet nie pytam się o filmy - bo strach się pytać. Ale ogólnie recka Beyond: Dwie Dusze jest OK. Tylko recenzent nie dorósł do takich gier. Czekam na nowy numer # 222 (2 2 2) (: PSX Extreme (: Mielu jeden z niewielu osób które maja odwagę napisać jaki jest naprawdę Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. KOSO!!!!! Jesteś burak niepasteryzowany dając ocenę dla MGS V 9+ MIELU - napisz nową prawdziwą reckę Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Tak oczywiście Metal Gear Solid V: to świetna gra (niszczator) ale nie na 9+ !!! Ciekawe The Order 1886 i Until Dawn otrzymują ocenę 7+ a nowy Metal Gear Solid V: otrzymuje 9+ JAKIM CUDEM???? PSX EXTREME POTRZEBUJE NOWYCH RECENZENTÓW W PSX EXTREME!!!!! LUDZIE!!!! DZIECIOM DZIĘKUJEMY. Olejną powiadasz? Da się zrobić. W nowym roku życzę samych hitów na PS4 i przede wszystkim zdrowia. Dużo zdrowia! Dzięki Roger. Pamiętaj bracie graczu - każdy z nas jest graczem Roger nie możesz wystawiać grze minusa za to że dana gra śmiga w kinowej wersji. To kaleczenie recenzji. Roger Ja też życzę Ci wszystkiego najlepszego. Dużo gier (: na Niny (: I OCZYWIŚCIE NA PS4. PS4 rządzi w 2016 roku (: Czekam na nowy numer PSX Extreme. Wiedźmin 3 Dziki Gon niszczy system Wiedźmin to człowiek kozak, który przemierza doliny i lasy. Nie lęka się bestii i ogromnych potworów. Nie lęka się zjaw i duchów.........
Opublikowano 6 stycznia 20169 l No niestety dramat jest w tym aspekcie, a przez to często cierpią dobre gry. dlatego lubie recki w pewnym konkurencyjnym magazynie, tam nie ma ocen. Jak patrze co dostaje tak mordor, battlefront czy fallout to tylko smieje sie z politowaniem. Śmiech to zdrowie. Nie musisz się zgadzać z opinią innej osoby, ale pamiętaj, że ta ma prawo do własnego zdania.
Opublikowano 7 stycznia 20169 l Po obejrzeniu trailera 'the man from U.N.C.L.E. byłem totalnie zniechęcony do tego filmu. Mój błąd. Moim zdaniem to najlepszy produkt Richie'ego od lat. Zgrabna komedia szpiegowska z retro klimatem. Mamy trochę Bonda, trochę z przygód Ethana Hunta. Całość więcej niż dobra. Spokojnie na 7+/8 na 10. Przede wszystkim podobały mi się sceny akcji - były czytelne ( bez przesadnie trzęsącej się kamery i nagłych cięć), a to w dzisiejszym kinie akcji rzadkość. No i dialogi - jak na blockbustera miejscami stosunkowo inteligentne.
Opublikowano 7 stycznia 20169 l Ten tekst o hejterach gierek dobry, mocno trafiony. Do tej kategori gamoni growych pasuje 3/4 tych baronów i "koneserów" z tego forum (esencja kryje się w CW). Chyba byli inspiracją do tego tekstu.
Opublikowano 7 stycznia 20169 l Papier jak najbardziej na plus, design oczywiście także, zmienił bym tylko kolorystyke rubryczek i tabelek przy recenzjach danych tytułów. Takie zielone motywy przy recenzji Beyond budzą skojrzanie, że gra jest na Xboxa, to samo z recka Xenoblade. No ale to w sumie popierdółka. Edytowane 7 stycznia 20169 l przez MYSZa7
Opublikowano 8 stycznia 20169 l Numer mi się średnio podobał . Na plus Xenoblade recenzja Komodo jego teksty coraz bardziej mi się podobają, recka Yakuzy czy Bloodborne (chyba obie Roger) , Just Cause 3 i Paper Jam. Felietony Dwóch zgryźliwych tetryków i Miela, Mazziego felieton, kącik Japoński zawsze ciekawy a do tego w tym numerze o Yokai Watch z zainteresowaniem poczytałem, Dżujo o MVP też niczego sobie. Na koniec najważniejszy plus - temat numeru. Roger bardzo fajny artykuł o lokalizacji i wyrastasz na jednego z moich ulubionych redaktorów. Na minus temat gwiezdnych Wojen. Nuda. Poza Komiksami z uniwersum reszta oklepana i opisana w ciągu ostatnich 2 miesięcy wszędzie. Streszczenie gwiezdnej sagi ? Naprawdę? Kilka recenzji ale to pewnie dlatego że się z nimi nie zgadzam;) (np remaster Beyond o wiele za wysoka ocena za tą kupe) , felieton Zaxa czy Butchera mi nie podszedł, Top 50 obrazuje że dla redakcji sony jest najważniejsze. Nigdy bym last guardiana nie dał do top bo nie wierzę że wyjdzie w tym roku. Horizon od twórców kiepskiego killzone na pierwszym miejscu ? Kącik o Battlefroncie tak samo bez sensu jak wcześniej o destiny. Rozumiem że tych informacji w necie zainteresowani nie znajdą ? Takie poradniki do jednych z gorszych gier tamtego roku tylko zajmują przestrzeń. Jak jakaś gra mnie rajcuje (np Bloodborne) to sam wiem gdzie mam zerknąć aby sobie poczytać u ludzi lepiej obeznanych w temacie niż redakcja psx extreme. Artykuły o studiach deweloperskich czy kartoteka nigdy mi się nie podobały za mało ciekawych informacji i to wszystko już wiem od dawna. Tutaj także śmierdzi wikipedią na kilometr. Reszta artykułów trzyma równy poziom z poprzednich miesięcy. Retro na plus jak zawsze. Felieton Walkiewicza ciekawy, lubię też poczytać recenzje filmów które widziałem i skonfrontować swój gust z Kubą (różnimy się i to znacznie ) . Listy do zaorania bo tam już nie ma ciekawej treści od lat i 4 strony na to zmarnowane ... Czytam prawie od deski do deski co miesiąc 4 magazyny. 3 w princie Pixel, PSX EXtreme i CDA oraz Edge w cyfrze. Jeżeli chodzi o ostatnie numery to PSX Extreme mi się najmniej podobał. PSX Extreme mało mnie zaskakuje, mało rzeczy dla mnie nowych się z niego dowiaduje a już na pewno prawie żadną grę mi nie zareklamowało. Pozostałe czasopisma potrafią mnie nakręcić na coś czego wcześniej nie ograłem jak chrono trigger albo na perełki o których nigdzie indziej nie poczytam jak Kingdom czy Undertale. Inne magazyny też nie zawsze, ale często mają artykuły które zagłębiają jakiś temat bardzo mocno i nie czuję niedosytu. W Nowym PSX Extreme tylko Rogera temat numeru czy artykuł Mazziego nie zostawił niedosytu. Za dużo treści jest powtarzanych z treściami z internetu. To było ok jak magazyny były jedynymi dostawcami takich informacji obecnie bardziej zależy mi na felietonach i artykułach o czymś do czego sam mam trudny dostęp. Same Top oczekiwanych gier jak porównam wasze z tym z CDA widzę różnicę i to sporą. Ten z CDA zawierał jakieś zaskoczenia, jakieś gry o których nie wiedziałem albo słyszałem mało, u was to lista jaką mógłby wkleić każdy użytkownik ppe Może za dużo wymagam i za dużo siedzę w temacie. Przepraszam za zrzędzenie. Poproszę więcej Mazziego, Zooltara czy Rogera. PSXExtreme nadal będę kupował kto wie może za miesiąc ponarzekam na forum pixela a wasz numer mi bardziej podejdzie. Edytowane 8 stycznia 20169 l przez blantman
Opublikowano 9 stycznia 20169 l Czy na łamy PSX Extreme wróci kierownik - GAMERA. Tęsknię za czołgiem bojowym. Gamera pisał świetne recki. Do dziś Gamerę uważam za jednego z najlepszych zgredów w historii PSX Extreme. Dlaczego jest tak mało listów w PSX Extreme? Czy stary zwyrol HIV pali większość listów które czyta. Podoba Mi się Głos Ludu. Chcę tam BYĆ. KUBA SOBEK RECENZENT FILMÓW - Kuba świetne recenzję filmów, muszę Ci to przyznać. Chyba pierwszy raz Kuba. I najważniejsze PlayStation 4 rządzi. W tym roku konkurent bestii czyli PS4 zostanie zgładzony i zeżarty bez popity. W tej wojnie od początku liczyło się i liczy się tylko i tylko tylko i tylko liczy się i liczyło się tylko PlayStation 4. Gdy nadejdzie The Last of Us 2 nadejdzie Dzień Sądu. Ale wcześniej pogramy sobie w najlepsze gry na PS4 na planecie Ziemia. A Fallout 4 to ścierwo dla dzieciaków. Moja ocena dla tej gry. Idź Pan w ch....... prawdziwa i jedyna ocena/recenzja gry Fallout 4. Czego życzę sobie w 2016 roku. Ukończenia nowej referencyjnej sali kinowej dla świra gracza/kinomaniaka. I aby PSX Extreme miał 150 stron za 25 zł. A CO. PS4 - 2016 - 2017 - 2018 - RZĄDZI - 2019 - PS5
Opublikowano 9 stycznia 20169 l :facepalmz: :facepalmz: PS4 to dziadostwo póki co jakich mało i raczej nie zmieni tego 3 fajne gierki jakie wyjdą w 2016. Poniżej normy, poniżej oczekiwań. Rządzi to jak na razie SMOK.
Opublikowano 9 stycznia 20169 l Z tym smokiem to tak nie przesadzajcie, bo jeśli coś rządzi to Wii U, a nie PC z lepszymi multiplatformami.
Opublikowano 9 stycznia 20169 l Z tym smokiem to tak nie przesadzajcie, bo jeśli coś rządzi to Wii U, a nie PC z lepszymi multiplatformami. Zależy co bierzesz pod kryterium, rok 2015 w wykonaniu PC to około 20 tytułów z średnią +80% (ekskluzywnych oczywiscie) gdzie na wiiu to zaledwie 4 gry. Także wiesz.
Opublikowano 14 stycznia 20169 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wczoraj wieczorem w sklepie widziałem konkurencyjną gazetkę o grach. Gazetka była zafoliowana skład- nośnikiem z DVD chyba DVD. W sumie nie przeczytałem dokładnie co zawierała płytka, nie byłem w stanie dokładnie przeczytać. Magazyn kosztował chyba 15 zł albo ciut więcej. Nie pamiętam. Obracałem magazynem w prawo w lewo patrzyłem się jak down na magazyn. W końcu wyszedłem ze sklepu. Ale po chwili znowu wszedłem do tego samego sklepu. Ponownie oglądałem magazyn raz w prawo raz w lewo. Wczuta czy brać czy nie. Nagle jakby coś Mnie olśniło i przypomniałem sobie że mam w domu najnowszy numer PE. Po co oglądałem konkurencyjny magazyn??? Nie wiem o co chodzi. Dziwne. Prosiłem Boga o kwiat - dał Mi cały ogród, prosiłem o drzewo na opał - dał Mi las, prosiłem o jezioro - dała Mi morze prosiłem o najlepszą konsolę na świecie - kupił Mi SONY PlayStation 4.
Opublikowano 14 stycznia 20169 l Ciekawie napisane... xD Mi i Mnie z dużych liter. Szacun i wczuta dla swojej osoby pełną gębą.
Opublikowano 14 stycznia 20169 l Godzinami myślałem, co by tu napisać aby trafić do Głosu Ludu, ale po co? Posty autoklasyki zajmą cały dział. Edytowane 14 stycznia 20169 l przez PiotrekP
Opublikowano 15 stycznia 20169 l Godzinami myślałem, co by tu napisać aby trafić do Głosu Ludu, ale po co? Posty autoklasyki zajmą cały dział. I dlatego takie działy są bezsensowne- ludzie nie działają spontanicznie tylko silą się na "wyszukane" komenty byle tylko ich zacytowano.
Opublikowano 15 stycznia 20169 l Właśnie, gdzieś na fejsie PPE, czy innej gazetki, było kiedyś coś w stylu "napisz co sądzisz o xyz. Autorzy najlepszych wypowiedzi trafią do gazetki".I wszyscy nagle pisali ładnie, kulturalnie i tekstu na A4.A swoją drogą, ten dział (głos ludu), jest od obecnego, 221 numeru?
Opublikowano 15 stycznia 20169 l "Głos Ludu" powinien skupić się na najciekawszych opiniach, analizach i komentarzach z działu WKP