Skocz do zawartości

Steamgifts - forumkowa grupa

Featured Replies

• Odpowiedzi 865
  • Wyświetleń 83,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• http://www.steamgifts.com/giveaway/cvEQQ/wolfenstein-the-new-order   ZAPRASZAM

• Ale dzis wygralem gierke na Steamgifts od lvl 4+...takie rzeczy tylko na PC Master Race. Lepiej dam w spojler bo ludzie zawalu dostana      

• Cave Story + Limbo Anomaly 2 Bastion Sid Meier's Civilization III Complete Resident Evil 4 Samorost 2   Zapisy do czwartku.

Opublikowano

ale dał mu ktoś zapro do tej grupy w ogole?

Opublikowano

Jaka kłótnia... bez przesady, jak nie będę miał zaproszenia to nie wejdę. Koniec, po co się kłócić? I tak mam dużo gier do ogrania. :dunno:

Opublikowano
  • Autor

Pewnie zeby dac invite trzeba znac steam id :reggie:

A po drugie lubie patrzec jak probuje nas psychicznie podejsc :cool:

Opublikowano

Znając moje szczęście i tak nic bym nie wygrał. xd

Opublikowano
  • Autor

Widze ze kolega nie ma avatara jeszcze, pozwole sobie cos zaproponowac:

happy_silly_onion_cartoon_standing_photo

Opublikowano

Dzięki za inva. Chciałem od siebie dodać Gun Monkeys, bo leży w moim inventory już parę dobrych miesięcy, ale nie pokazuje mi tej gry w liście na stronie o_o Jakby ktoś chciał to zapraszam, chętnie się jej pozbędę.

Opublikowano

Darmowych dać nie można. A była za darmo.

Opublikowano

troche lipa, że nie można dodać gierek z innych platform poza steamowych, mam głównie kody battlenet ;/ mam kupe kodów do heartstone, postaci hotsa, starcrafty i nie mam jak tego upłynnic. chyba ze ktoś chce kod na starcrafta 1 z dodatkiem to wymienie sie za równowartość gierki na steam i wrzuce ją do maszyny losującej

Opublikowano

już sonie przytuliłeś cwaniaku xd

Opublikowano

było powiedziec może literówke klepnąłem, sprawdze w domu i podeśle