Skocz do zawartości

Steamgifts - forumkowa grupa

Featured Replies

• Odpowiedzi 865
  • Wyświetleń 83,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://www.steamgifts.com/giveaway/cvEQQ/wolfenstein-the-new-order   ZAPRASZAM

• Ale dzis wygralem gierke na Steamgifts od lvl 4+...takie rzeczy tylko na PC Master Race. Lepiej dam w spojler bo ludzie zawalu dostana      

• Cave Story + Limbo Anomaly 2 Bastion Sid Meier's Civilization III Complete Resident Evil 4 Samorost 2   Zapisy do czwartku.

Opublikowano

A ja dałem jakąś gierkę na normalną grupę PSX Extreme. :dunno:

Opublikowano

Wylosowało mnie i dostałem Medal of Honor :) Dzięki Rayos. Szkoda natomiast, że zgłosiły się tylko 3 osoby i level Ci nie podskoczy (o ile dobrze zrozumiałem jak to wszystko działa).

Opublikowano

No coś leniwie niektórzy działają, albo już wszyscy mieli :)

Valkyria przeszła wymóg, ale hydrophobia potrzebuje jeszcze jednej osoby, dawać dawać :)

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Wylosowało mnie i dostałem Medal of Honor :) Dzięki Rayos. Szkoda natomiast, że zgłosiły się tylko 3 osoby i level Ci nie podskoczy (o ile dobrze zrozumiałem jak to wszystko działa).

Miłej zabawy, podobno fajny szpil ;) No szkoda, ale co zrobić :gayos:

Opublikowano

Wygralem kings quest, dzieki :)

biednemu zawsze wiatr w oczy :(

Opublikowano

Dostałem Mirror's Edge <ok> ale zapisałem sie tylko żebyście mieli 5, może ktoś chce ten kodzik? 

Opublikowano

Ja właśnie na wiele gierek nie mogę się zapisać, bo większość już mam ;D.

Opublikowano

Dostałem Mirror's Edge <ok> ale zapisałem sie tylko żebyście mieli 5, może ktoś chce ten kodzik? 

a to nie trzeba tego wykorzystac? bo zapisywalem sie tylko na to w co faktycznie chcialem zagrac, ale moge na wszystko jak to ma w czyms pomoc. 

Opublikowano

ja też, ale jak mają 5 zapisanych to dostają punkty

Opublikowano

No właśnie chodzi o to, aby chociaż 5 osób było zainteresowanych, bo dzięki temu poziom idzie w górę. A czy można prezent przesłać dalej, to nie wiem.

Gdzieś czytałem w FAQ, że grę trzeba dodać do biblioteki, pewnie to weryfikują jakoś aby nie sprzedawać, ale mogło mi tylko wydawać.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

No wlasnie jak mozna przeslac dalej to bede sie zapisywal jak leci i tyle. 

Opublikowano

Dokładnie, jeżeli można to przesyłać dalej to też będę się zapisywać bo tak to tylko to co mnie interesowało.

Opublikowano

Gdzieś czytałem w FAQ, że grę trzeba dodać do biblioteki, pewnie to weryfikują jakoś aby nie sprzedawać, ale mogło mi tylko wydawać.

Raz na jakis czas zaczyna sie krucjata na forum SG i wtedy wyrywkowo sprawdzane sa konta. Wiec lepiej dodawajcie te wygrane gierki.

Opublikowano
  • Autor

Ja juz mam, dostalem od Stony xD

Ale ladna inicjatywa, obys zebral z 5 ludzi.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

ja na plejstejszon kupiłem ale polecam wszystkim