Opublikowano 30 grudnia 20159 l Dołączać mi do giveawaya gurwa, ale już :[To dlc, nie każdy ma fulla Co ja mogę poradzić
Opublikowano 30 grudnia 20159 l Wylosowało mnie i dostałem Medal of Honor Dzięki Rayos. Szkoda natomiast, że zgłosiły się tylko 3 osoby i level Ci nie podskoczy (o ile dobrze zrozumiałem jak to wszystko działa).
Opublikowano 30 grudnia 20159 l No coś leniwie niektórzy działają, albo już wszyscy mieli Valkyria przeszła wymóg, ale hydrophobia potrzebuje jeszcze jednej osoby, dawać dawać Edytowane 30 grudnia 20159 l przez Moldar
Opublikowano 30 grudnia 20159 l Wylosowało mnie i dostałem Medal of Honor Dzięki Rayos. Szkoda natomiast, że zgłosiły się tylko 3 osoby i level Ci nie podskoczy (o ile dobrze zrozumiałem jak to wszystko działa). Miłej zabawy, podobno fajny szpil No szkoda, ale co zrobić
Opublikowano 30 grudnia 20159 l Dostałem Mirror's Edge <ok> ale zapisałem sie tylko żebyście mieli 5, może ktoś chce ten kodzik?
Opublikowano 30 grudnia 20159 l Wylosowało mnie i dostałem Medal of Honor Dzięki Rayos. Szkoda natomiast, że zgłosiły się tylko 3 osoby i level Ci nie podskoczy (o ile dobrze zrozumiałem jak to wszystko działa). Ja właśnie na wiele gierek nie mogę się zapisać, bo większość już mam ;D.
Opublikowano 30 grudnia 20159 l Dostałem Mirror's Edge <ok> ale zapisałem sie tylko żebyście mieli 5, może ktoś chce ten kodzik? a to nie trzeba tego wykorzystac? bo zapisywalem sie tylko na to w co faktycznie chcialem zagrac, ale moge na wszystko jak to ma w czyms pomoc.
Opublikowano 30 grudnia 20159 l No właśnie chodzi o to, aby chociaż 5 osób było zainteresowanych, bo dzięki temu poziom idzie w górę. A czy można prezent przesłać dalej, to nie wiem. Gdzieś czytałem w FAQ, że grę trzeba dodać do biblioteki, pewnie to weryfikują jakoś aby nie sprzedawać, ale mogło mi tylko wydawać. Edytowane 30 grudnia 20159 l przez Moldar
Opublikowano 30 grudnia 20159 l No wlasnie jak mozna przeslac dalej to bede sie zapisywal jak leci i tyle.
Opublikowano 30 grudnia 20159 l Dokładnie, jeżeli można to przesyłać dalej to też będę się zapisywać bo tak to tylko to co mnie interesowało.
Opublikowano 30 grudnia 20159 l Gdzieś czytałem w FAQ, że grę trzeba dodać do biblioteki, pewnie to weryfikują jakoś aby nie sprzedawać, ale mogło mi tylko wydawać. Raz na jakis czas zaczyna sie krucjata na forum SG i wtedy wyrywkowo sprawdzane sa konta. Wiec lepiej dodawajcie te wygrane gierki.
Opublikowano 30 grudnia 20159 l Transisor na sylwestrunia: http://www.steamgifts.com/giveaway/R2jwl/transistor
Opublikowano 30 grudnia 20159 l Autor Ja juz mam, dostalem od Stony xD Ale ladna inicjatywa, obys zebral z 5 ludzi. Edytowane 30 grudnia 20159 l przez Velius