Opublikowano 30 grudnia 20159 l calak na ps4, widze ze jest 5 osob juz to odpuszczam. Genialny soundtrack, ale sama gra podobala mi sie mniej niz Bastion.
Opublikowano 30 grudnia 20159 l niby chce sie zeby bylo 5 osob by rozdajacy dostal jakis tam lvl (jesli mu na tym zalezy a nie uzywa tych steamgifts zamiast wrzucac na forum bo wygodniej i nie zgarnia random) ale z drugiej strony sie nie chce zeby ci sztucznie zapychajacy do piatki wygrali z kims komu autentycznie zalezy na grze ciezka sprawa panowie (tylko jesli zalezy na tym levelowaniu)
Opublikowano 30 grudnia 20159 l W sumie to chciałem kupić gierkę rayosowi, ale stwierdziłem ze wrzucę na próbę do grupy.
Opublikowano 30 grudnia 20159 l Autor Jak komus bardzo bardzo zalezy na danej grze i nie jest to jakas cebula ktora pisze tak o kazdym tytule to nie widze powodu dla ktorego zamiast GA dac tej osobie poprostu klucz, tak jak robimy to w wymianach.
Opublikowano 30 grudnia 20159 l W sumie to chciałem kupić gierkę rayosowi, ale stwierdziłem ze wrzucę na próbę do grupy.
Opublikowano 30 grudnia 20159 l niby chce sie zeby bylo 5 osob by rozdajacy dostal jakis tam lvl (jesli mu na tym zalezy a nie uzywa tych steamgifts zamiast wrzucac na forum bo wygodniej i nie zgarnia random) ale z drugiej strony sie nie chce zeby ci sztucznie zapychajacy do piatki wygrali z kims komu autentycznie zalezy na grze ciezka sprawa panowie (tylko jesli zalezy na tym levelowaniu) No w sumie racja, osobiście naszą grupę bardziej jako zabawę traktuję i do niektórych gier dałem giveaway aby dobić do piątki. No ale w Transistors jest już 7 osób, więc wycofałem swojego, bo okazało się, że można , a gierkę i tak mam na ps4. Edytowane 30 grudnia 20159 l przez Moldar
Opublikowano 31 grudnia 20159 l Tez cos tam (marnego) wrzucilem. Na swoja obrone mam tylko to, ze giereczki dropia karty. Edytowane 31 grudnia 20159 l przez kubicz
Opublikowano 31 grudnia 20159 l Wygrałem pierwszego Wieśka od Paliodora, szkoda tylko, że ci jednej osoby zabrakło żeby zebrać punkty :| Po nowym roku coś wrzucę tylko powiedzcie mi, gift się sam jakoś automatycznie przesyła po zakończeniu giveawaya czy muszę śledzić co komu wysłać? No i przydało by się jeszcze trochę osób do grupy żeby na każdego giveawaya zapisywało się minimum 5 osób.
Opublikowano 31 grudnia 20159 l Wygrałem pierwszego Wieśka od Paliodora, szkoda tylko, że ci jednej osoby zabrakło żeby zebrać punkty :| Po nowym roku coś wrzucę tylko powiedzcie mi, gift się sam jakoś automatycznie przesyła po zakończeniu giveawaya czy muszę śledzić co komu wysłać? No i przydało by się jeszcze trochę osób do grupy żeby na każdego giveawaya zapisywało się minimum 5 osób. Można kod wpisać w okienko i wtedy już system sam powinien wysłać. trzeba jeszcze potwierdzić, że chcesz wysłać ten konkretny kod
Opublikowano 31 grudnia 20159 l Wysłałem gierkę przez Steama. Level nie wpadł ale ważne,że zabawa i pewien dreszczyk emocji jest przy tym losowaniu zwycięscy
Opublikowano 31 grudnia 20159 l @Rayos Jak robiłem givewaya to po zakończeniu pokazywało w opcjach "Received" więc chyba nic więcej nie trzeba robić. Niech wygrany się odezwie czy doszedł ten kod czy nie.
Opublikowano 31 grudnia 20159 l @Rayos Jak robiłem givewaya to po zakończeniu pokazywało w opcjach "Received" więc chyba nic więcej nie trzeba robić. Niech wygrany się odezwie czy doszedł ten kod czy nie. no ja moje oba kody musiałem potwierdzić
Opublikowano 31 grudnia 20159 l Received znaczy, że dostał. Ale i tak trzeba potwierdzić. Pozdrawiam, Mr. Cebula
Opublikowano 31 grudnia 20159 l Ja swoje wyśle jutro wieczorem jakby co bo będę spal na(pipi)any xD ale regulamin daje tydzień na wysyłkę jakby co
Opublikowano 1 stycznia 20169 l Wygrałem FORCED Dzięki Widget! A mi się wreszcie skończyły dwa giveawaye, więc mogę zacząć kolejny. Zapraszam do zgłaszania się po Kingdom
Opublikowano 1 stycznia 20169 l Tylko na mój EUIV Wealth of Nations nie może się zgłosić więcej osób, chyba powinienem był zrobić po prostu giveaway EUIV ;/. Teraz już za późno I guess.