Opublikowano 1 stycznia 20169 l Jest chyba gdzieś możliwość anulowania. Pewny jednak nie jestem. Pozdrawiam, Mr. Cebula
Opublikowano 1 stycznia 20169 l Tylko na mój EUIV Wealth of Nations nie może się zgłosić więcej osób, chyba powinienem był zrobić po prostu giveaway EUIV ;/. Teraz już za późno I guess.No niestety, system nie pozwala wbijac do dodatków bez posiadania podstawki.
Opublikowano 1 stycznia 20169 l Autor Wrzucilem nowa gierke - Lumino City Mam jeszcze visual novels, jak bedzie z 5 zainteresowanych to tez wrzuce, jak mniej to wrzuce dla naszej grupy + jeszcze jakas dobiore.
Opublikowano 1 stycznia 20169 l Ins odbierz oba moje gifty bo nie moge stworzyć nowych giveawayów :> Wygrałem Supreme Commandera 2 dzieki selene:*
Opublikowano 1 stycznia 20169 l Autor East Tower Akio Est Tower Takashi Duplicity - beyond lies - Cafe 0 drowned mermaid ŁATWE ACZIKI WIEC ŁIDŻET NIE DOSTANIE BO GO MUSZE DOGONIC HUEHUEHUE Edytowane 1 stycznia 20169 l przez Velius
Opublikowano 1 stycznia 20169 l East Tower Akio Est Tower Takashi Duplicity - beyond lies - Cafe 0 drowned mermaid ŁATWE ACZIKI WIEC ŁIDŻET NIE DOSTANIE BO GO MUSZE DOGONIC HUEHUEHUE ;( a ja tak lubię VN
Opublikowano 1 stycznia 20169 l Wpadł Resident, ostatni raz grałem na ps2. Po wypłacie tez postaram się cos wrzucic.
Opublikowano 1 stycznia 20169 l East Tower Akio Est Tower Takashi Duplicity - beyond lies - Cafe 0 drowned mermaid ŁATWE ACZIKI WIEC ŁIDŻET NIE DOSTANIE BO GO MUSZE DOGONIC HUEHUEHUE Sprawdza jakis tytuł z listy: "visual novel with romancable guys" ... Jak będziesz rozdawał Clannad albo coś w tym stylu to dam o sobie znać
Opublikowano 1 stycznia 20169 l Wpadł Resident, ostatni raz grałem na ps2. Po wypłacie tez postaram się cos wrzucic. Graj graj, bo gierka dobra jak sku,rwesyn. Jeszcze ślicznie dostosowana do naszych czasów, teksturki dopieszczone + normalna obsługa pada X360.
Opublikowano 1 stycznia 20169 l ŁATWE ACZIKI WIEC ŁIDŻET NIE DOSTANIE BO GO MUSZE DOGONIC HUEHUEHUE oj to troche wiecej ludzi odpada wtedy
Opublikowano 1 stycznia 20169 l Autor Tym mozecie sprawdzic ile osob w grupie ma dana gre: swl.mabako.net p.s. Dorzucilem Murdered Soul Suspect, zapisywac sie. Edytowane 1 stycznia 20169 l przez Velius
Opublikowano 1 stycznia 20169 l Autor Mam za Toba latac zeby Cie dodac do friendlisty, zeby potem moc Cie dodac do grupy? -__- Mogles chociaz requesta podeslac. Dorzucam The Hook i Cook Serve Delicious. Edytowane 1 stycznia 20169 l przez Velius
Opublikowano 2 stycznia 20169 l Przychodzę po 10 godzinach w robocie i wygrywam dark forces. Dzięki rayos cofam wszystko co powiedziałem i pomyślałem złego o nintendo.
Opublikowano 2 stycznia 20169 l Przychodzę po 10 godzinach w robocie i wygrywam dark forces. Dzięki rayos cofam wszystko co powiedziałem i pomyślałem złego o nintendo. :rose: A co złego o mnie to nie cofasz? :[
Opublikowano 2 stycznia 20169 l Autor 24 do not own the game Zapisywac sie na moj giveaway http://www.steamgifts.com/giveaway/188Eu/murdered-soul-suspect Edytowane 2 stycznia 20169 l przez Velius
Opublikowano 2 stycznia 20169 l Wygrałem Transistor od Starha.A jeszcze dwa dni temu się zastanawiałem czy by tego nie kupić Dzięki,będzie zacne granie Dobrze,że mam nowy zasilacz to znów mogę operować na lapku XD Edytowane 2 stycznia 20169 l przez Paliodor
Opublikowano 2 stycznia 20169 l do mojego tez sie zapisywać http://www.steamgifts.com/giveaway/v7fqH/trine-2-complete-story
Opublikowano 2 stycznia 20169 l Wyglada na swietna zabawe, jak wroce z krotkich zimowych wakacji to napewno cos tam wrzuce
Opublikowano 2 stycznia 20169 l Wygrałem Transistor od Starha.A jeszcze dwa dni temu się zastanawiałem czy by tego nie kupić Dzięki,będzie zacne granie Dobrze,że mam nowy zasilacz to znów mogę operować na lapku XD Gift wysłany, oby się dobrze grało