Skocz do zawartości

Steamgifts - forumkowa grupa

Featured Replies

• Odpowiedzi 865
  • Wyświetleń 82,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• http://www.steamgifts.com/giveaway/cvEQQ/wolfenstein-the-new-order   ZAPRASZAM

• Ale dzis wygralem gierke na Steamgifts od lvl 4+...takie rzeczy tylko na PC Master Race. Lepiej dam w spojler bo ludzie zawalu dostana      

• Cave Story + Limbo Anomaly 2 Bastion Sid Meier's Civilization III Complete Resident Evil 4 Samorost 2   Zapisy do czwartku.

Opublikowano

Dorzuciłam jakieś rzeczy.

Mam jeszcze Euro Truck Simulator 2 z Humbla, ale SteamGifts coś nie pokazuje zwykłej wersji, widać kiedyś była gdzieś za free :dunno:

Mogę odkupić :)
Opublikowano

cudowne Community, jestem dumny z bycia Botem i Blacharzem w tym momencie :banderas: 

Opublikowano

Dorzuciłam jakieś rzeczy.

Mam jeszcze Euro Truck Simulator 2 z Humbla, ale SteamGifts coś nie pokazuje zwykłej wersji, widać kiedyś była gdzieś za free :dunno:

Mogę odkupić :)

Wysłałam Ci kod na PM w ramach forumkowego gifting spree :lapka:

Opublikowano

Wygrałem Lumino City od Veliusa, dziękuję  :hi:

Jeszcze przydało by się teraz, żeby ktoś oddawał z miesiąc wolnego czasu na ogranie wszystkich dobroci  :sorcerer:

Opublikowano
  • Autor

Wygrałem Lumino City od Veliusa, dziękuję  :hi:

Jeszcze przydało by się teraz, żeby ktoś oddawał z miesiąc wolnego czasu na ogranie wszystkich dobroci  :sorcerer:

Poszlo na PW miesiac mojego wolnego, enjoy :lapka:

:daddy:

Opublikowano

Dorzuciłem kolejne dwie gierki, jedna to real time tower defense w post apokaliptycznym świecie w którym lodowce się roztopiły oraz coś dla fanów dungeon keepera :lapka:

Opublikowano

oraz coś dla fanów dungeon keepera :lapka:

:lapka: kocham DK, dzięki za wrzutę!

Opublikowano

Mnie ciągle nie przepuszcza, konto wycenia na 94,90$, nie wiem jak jest to liczone, po przecenionych kwotach?... Cóż, kiedyś dobiję ponad setkę, na razie miłej zabawy.

Opublikowano

Jak gry był z bundli to nalicza chyba 15% ich wartości. A jak kiedykolwiek był rozdawane za darmo to nic. Czy coś w tym stylu.

Opublikowano

Rayos daj znać czy odebrałeś gifta z tego linka do HB. Mam nadzieję,że dobrze to tam wstawiłem do tego giveawaya :)

Opublikowano

Rayos daj znać czy odebrałeś gifta z tego linka do HB. Mam nadzieję,że dobrze to tam wstawiłem do tego giveawaya  :)

:obama: wygrałem :O

Nic nie dostałem, ani keya, ani linka

Opublikowano

jak to działa, chce coś kupic i wrzucic

dlaczego pokazuje ze tylko 2 osoby sa?

11265qt.jpg

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Dobra zrobione, teraz mam kupic klucz i wyslac osobie ktora zostanie wylosowana?