Skocz do zawartości

Steamgifts - forumkowa grupa

Featured Replies

Opublikowano

Jak zrobię 24h giveawaye to będzie wporzo czy lepiej po parę dni dawać? Mi się trochę nie chce czekać, chcę jak najszybciej widzieć kto wygrywa :D.

• Odpowiedzi 865
  • Wyświetleń 82,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• http://www.steamgifts.com/giveaway/cvEQQ/wolfenstein-the-new-order   ZAPRASZAM

• Ale dzis wygralem gierke na Steamgifts od lvl 4+...takie rzeczy tylko na PC Master Race. Lepiej dam w spojler bo ludzie zawalu dostana      

• Cave Story + Limbo Anomaly 2 Bastion Sid Meier's Civilization III Complete Resident Evil 4 Samorost 2   Zapisy do czwartku.

Opublikowano
  • Autor

Ja jak daje cos co duzo osob ma to daje 2-3 dni zeby zdazyli sie zapisac, a jak bombe albo gre ktorej nie za duzo osob ma to 24-48h i link tutaj.

Nowelki chyba wrzuce jako shared na kilka grup bo watpie zeby sie znalazlo po 5 osob tutaj tkore sie zapisza na gierki o podrywaniu facetow :)

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Wygrałem grę kanabalt czy to gra o siedzeniu kanabisem w sklepiku z grami?

Opublikowano

Wpadło mi Mass Effect 2 i wcześniej Kingdom  :obama: dzięki wielkie, dorzucę niedługo coś jeszcze do puli.

Opublikowano

Dziękuję Velius za Warlocks vs Shadows  :newell:

Opublikowano

Przegiałem z tym tygodniem, jakos odruchowo tak zaznaczylem

Opublikowano

Wchodzę na giveaway i patrzę o jest gra w którą chcę zagrać. Po czym uświadamiam sobie że już ją mam :) 

Opublikowano

Kurcze, przegrałem oba gridy a chciałem choć jednego wygrać, ale za to wygrałem Life is Strange i Hammerwatcha :lapka: 

Opublikowano

Prośba do wszelkich zwycięzców - potwierdzajcie na stronie otrzymanie klucza, czy gifta. To jedno kliknięcie, a bez tego osoba wystawiająca gry ma zablokowany slot i nie może utworzyć kolejnego giveaway'a.

Opublikowano

Poszedł Dead Space, bo może ktoś nie ma jeszcze :dunno:

jeszcze poszedł 10 second ninja

Edytowane przez Lord Astmer

Opublikowano

Dodacie mnie do grupy? mangaryu albo AnimeKen, sam nie wiem jaki mam steam ID o.O