Skocz do zawartości

Steamgifts - forumkowa grupa

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

exists in acount

missing base game

:frog:

Jak cos to GTA 5 nie mam :rayos:

• Odpowiedzi 865
  • Wyświetleń 83 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• http://www.steamgifts.com/giveaway/cvEQQ/wolfenstein-the-new-order   ZAPRASZAM

• Ale dzis wygralem gierke na Steamgifts od lvl 4+...takie rzeczy tylko na PC Master Race. Lepiej dam w spojler bo ludzie zawalu dostana      

• Cave Story + Limbo Anomaly 2 Bastion Sid Meier's Civilization III Complete Resident Evil 4 Samorost 2   Zapisy do czwartku.

Opublikowano

Udało się wygrać Her Story. Dzięki Shen! :)

dostales gifta na ten mail co masz na stronie podany?
Opublikowano

Udało się wygrać Her Story. Dzięki Shen! :)

dostales gifta na ten mail co masz na stronie podany?

To Dead Island? Yup

Na Steam cię po prostu dodam, tam jak wysyłasz gifty wybierasz po prostu z friend listy.

Opublikowano

Her story wyslalem na mail ktory masz podany na steamgifts, ale mozesz mnie dodac i wysle tak. 

Opublikowano

Moldar, uspokój się, wygrywasz połowę moich GA. ;)

Dzisiejsze gifty/klucze rozesłane. Może później dodam nowe gierki.

Opublikowano

Dziękuję Suavek za 140   :sorcerer:

Opublikowano

Moldar, uspokój się, wygrywasz połowę moich GA. ;)

Dzisiejsze gifty/klucze rozesłane. Może później dodam nowe gierki.

Oj tam, tylko 4 :)
Opublikowano
  • Autor

No ten tego...koles wystawil 5 gievawayow ktore sie konczyly o tej samej godzinie. Wygralem 2 z nich :banderas: :banderas:

Zaraz mnie zreportuje za oszustwa.

Gifts Won: 21 ($325.79)

mr_luck_50.jpg
Opublikowano

Dzięki ireniqs za alan wake's american nightmare :) Właśnie zacząłem ogrywać oryginał, świetne będzie na kontynuację :)

Opublikowano

Bad Company 2 wygrane :banderas: Dzięki moldar

Opublikowano

Hmm, da radę to jakoś zdjąć po założeniu giveawaya? Te gierki bloka nie mają na pewno

Opublikowano
  • Autor

Blokade ustala ten co tworzy giveaway, zaznacza poprostu kraj i wtedy jest lock i inni nie moga wchodzic, jak zaznaczy "None" to kazdy moze wchodzic.

Opublikowano

Blokade ustala ten co tworzy giveaway, zaznacza poprostu kraj i wtedy jest lock i inni nie moga wchodzic, jak zaznaczy "None" to kazdy moze wchodzic.

Ja zawsze daje none ze wzgledu wlasnie ich niektorzy od nas mają niepolskie konta :lapka: 

Opublikowano

No to będę wiedział na przyszłość, myślałem, że tu same cebulaki a nie światowcy