Skocz do zawartości

Steamgifts - forumkowa grupa

Featured Replies

• Odpowiedzi 865
  • Wyświetleń 83,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• http://www.steamgifts.com/giveaway/cvEQQ/wolfenstein-the-new-order   ZAPRASZAM

• Ale dzis wygralem gierke na Steamgifts od lvl 4+...takie rzeczy tylko na PC Master Race. Lepiej dam w spojler bo ludzie zawalu dostana      

• Cave Story + Limbo Anomaly 2 Bastion Sid Meier's Civilization III Complete Resident Evil 4 Samorost 2   Zapisy do czwartku.

Opublikowano

Stawiam na regift Apollo 4X

Ja to wygrałem, a teraz nawet na liście tego nie mam ;o Na steamie jest. Nie wiedziałem, że to regift, tak to bym nie używał ;(

Edytowane przez Widget

Opublikowano

ale o co chodzi

Stawiam na regift Apollo 4X

You should only enter to win giveaways for yourself, and if you win a game, it must be activated and redeemed to the Steam account used during registration.

Edytowane przez kubicz

Opublikowano
  • Autor

Gupi byłem, nie wiedziałem że tak się nie robi mam nauczkę na 3 dni jeszcze, przepraszam chłopaki. Kod na HL2 był prawilny.

Dobrze ze 3 dni a nie perma bo sie martwilem juz :)

Opublikowano

Powysyłałem wszystkim zwycięzcom klucze które ostatnio wystawiłem. :lapka: Velsu Tobie też bo coś tam wygrałeś. :)

Opublikowano
  • Autor

Yup, dzieki :)

Fajnie ze pomysl z grupa steamgiftowa wypalił.

Opublikowano
  • Autor

Dzis po północy lub jutro rano wrzucam troche rzeczy, to napewno beda rzeczy ktorych nie wszyscy maja wiec prosze o wpisywanie sie jak juz beda online. Wszystkie gry beda mialy po 4 kopie wiec duze szanse na wygrana.

Opublikowano

no wiem ze mangaryu ale za cholere nie mam pojecia kto to jest, wole jak wygrawaja ludzie co sie tutaj odzywaja niz jakies randomy :(

Opublikowano

wygralem a bird story :obama:

dodam do konta jak wejde na windowsa potem i wlacze stema :lapka: dzieki!