Skocz do zawartości

Steamgifts - forumkowa grupa

Featured Replies

• Odpowiedzi 865
  • Wyświetleń 83,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://www.steamgifts.com/giveaway/cvEQQ/wolfenstein-the-new-order   ZAPRASZAM

• Ale dzis wygralem gierke na Steamgifts od lvl 4+...takie rzeczy tylko na PC Master Race. Lepiej dam w spojler bo ludzie zawalu dostana      

• Cave Story + Limbo Anomaly 2 Bastion Sid Meier's Civilization III Complete Resident Evil 4 Samorost 2   Zapisy do czwartku.

Opublikowano

Ja juz sie trochę z tego wyleczyłem. Ostatnich bundli nie kupiłem, tylko nowości: Grim Dawn, Firewatch, Samorost3, Far Cry Promal. I przynajmniej te gry przechodzę prawie że calakując.

Polecam taki tryb życia, znowu gram w co chce, a nie tracę kase na to co nie chcę - "bo może akurat dojdzie cos fajnego za tydzień";)

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Ja (pipi)e wygrałem mad maxa, wielkie dzięki, chyba pierwsza tak wielka moja wygrana, mimo iż wygrywam prawie wszystko ;p

Opublikowano
Ja jednej gry nie moge wygrac on wygral GTA V

tumblr_m26nvnNG5o1qkk10ro1_500.jpg

signature.png

Opublikowano

N0 to tak jak ja: na prawie 200 losowań, wygrałem grę, gdzie było 100 000 kluczy :/

Opublikowano

Takie gibki nie są dostępne publicznie, a i swoje wcześniej trzeba narozdawać :P. Ja jestem ostro do tyłu w tym całym biznesie, ale wczoraj np. Dead Rising 3 jakieś bajeranckie edition wjechało.

Opublikowano

wjeżdżam jak hanka w kartony

Opublikowano

Pozostałości z bundla:

signature.png

signature.png

signature.png

signature.png

Opublikowano
  • Autor

Wczoraj chyba gołąb na mnie nawalił i nie zauwawzyłem bo mialem naprawde dobry dzien na Steamgifts, tyle gierek jednego dnia, z czego conajmniej 5 na ktorych mi zalezalo :obama:

9hvoOPB.png