Skocz do zawartości

Steamgifts - forumkowa grupa

Featured Replies

Opublikowano

Wygrałem na ogólnym Hard Reset Extended Edition, ale wyskakuje mi, że kod już wykorzystany. Jestem ślepy i nie widzę gdzie mogę wysłać wiadomość kolesiowi. Ktoś pokieruje ? Jedyne co zrobiłem to wrzuciłem komentarz w samym GA.

• Odpowiedzi 865
  • Wyświetleń 83,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• http://www.steamgifts.com/giveaway/cvEQQ/wolfenstein-the-new-order   ZAPRASZAM

• Ale dzis wygralem gierke na Steamgifts od lvl 4+...takie rzeczy tylko na PC Master Race. Lepiej dam w spojler bo ludzie zawalu dostana      

• Cave Story + Limbo Anomaly 2 Bastion Sid Meier's Civilization III Complete Resident Evil 4 Samorost 2   Zapisy do czwartku.

Opublikowano

Już załatwione :) Koleś dał mi poprawny na Hard Reset Extended Edition, to jeszcze jako bonus w ramach przeprosin dorzucił Hard Reset Redux  :banderas:

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Wszyscy już gierki mają? Fajnie by było, gdyby zapisało się chociaż te 5 osób.

Opublikowano

Potwierdzam, też mam, ale tylko jedną z nich mam z bundle. Reszta kupiona w promo.

Opublikowano

Suavek, na SG ci napisałem komenta pod Saints Row. Nie mogę aktywować tego packa bo mam podstawowe SR3.

Opublikowano

No trudno, dałem ticketa na nowe losowanie.

Opublikowano

Dziękuję Suavku i przepraszam że tak późno potwierdziłem. Ostatnio mam trochę zamętu i nie miałem czasu sprawdzić giftów. Pjona!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wszedlem po raz pierwszy od 2 miesiecy na steamgifty, przepraszam szanownego brkipa za tak dlugie przetrzymanie z nagroda dla mnie xD 

Opublikowano

Haha, spoko, na razie slotów mi nie brakuje :)

Opublikowano

Ciekawe ile na tym steal sale rozdamy gierek  :sorcerer:

Opublikowano

wyprzedaż a tutaj tak smutno w sumie więc:

signature.png

signature.png

:newell: 

Opublikowano
:obama: HuniePop mam na gog, oddworlda na ps4, ale dobra oferta.
Opublikowano

Ty to się uspokój, ileż można wygrywać ;]

Oddworlda bym z chęcią przytulił, więc proszę ładnie się wycofać ;P

Opublikowano

Gattz przyjmij zapro, Hunie pop jest twój.

Easye Oddworld wysłany na Stemie  :lapka: