Opublikowano 29 maja 20168 l Wygrałem na ogólnym Hard Reset Extended Edition, ale wyskakuje mi, że kod już wykorzystany. Jestem ślepy i nie widzę gdzie mogę wysłać wiadomość kolesiowi. Ktoś pokieruje ? Jedyne co zrobiłem to wrzuciłem komentarz w samym GA.
Opublikowano 29 maja 20168 l Już załatwione Koleś dał mi poprawny na Hard Reset Extended Edition, to jeszcze jako bonus w ramach przeprosin dorzucił Hard Reset Redux Edytowane 29 maja 20168 l przez Ins
Opublikowano 5 czerwca 20168 l Wszyscy już gierki mają? Fajnie by było, gdyby zapisało się chociaż te 5 osób.
Opublikowano 5 czerwca 20168 l Potwierdzam, też mam, ale tylko jedną z nich mam z bundle. Reszta kupiona w promo.
Opublikowano 8 czerwca 20168 l Suavek, na SG ci napisałem komenta pod Saints Row. Nie mogę aktywować tego packa bo mam podstawowe SR3.
Opublikowano 8 czerwca 20168 l Dziękuję Suavku i przepraszam że tak późno potwierdziłem. Ostatnio mam trochę zamętu i nie miałem czasu sprawdzić giftów. Pjona!
Opublikowano 19 czerwca 20168 l wszedlem po raz pierwszy od 2 miesiecy na steamgifty, przepraszam szanownego brkipa za tak dlugie przetrzymanie z nagroda dla mnie xD
Opublikowano 1 lipca 20168 l Ty to się uspokój, ileż można wygrywać ;] Oddworlda bym z chęcią przytulił, więc proszę ładnie się wycofać ;P
Opublikowano 1 lipca 20168 l Gattz przyjmij zapro, Hunie pop jest twój. Easye Oddworld wysłany na Stemie