Skocz do zawartości

Steamgifts - forumkowa grupa

Featured Replies

Opublikowano

Nic się nie stao, support tak szybko odpowiedział, że praktycznie już kto inny wygrał :)

• Odpowiedzi 865
  • Wyświetleń 82,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• http://www.steamgifts.com/giveaway/cvEQQ/wolfenstein-the-new-order   ZAPRASZAM

• Ale dzis wygralem gierke na Steamgifts od lvl 4+...takie rzeczy tylko na PC Master Race. Lepiej dam w spojler bo ludzie zawalu dostana      

• Cave Story + Limbo Anomaly 2 Bastion Sid Meier's Civilization III Complete Resident Evil 4 Samorost 2   Zapisy do czwartku.

Opublikowano

Proszę.

signature.png

signature.png

signature.png

signature.png

signature.png

signature.png

Bump. Gdyby znalazł się piąty po Reusa, to by było fajnie. Koniec o 18:00.

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

ej na tej stronce pokazuje mi ze 19 osob nie ma Civki, weź ktoś to kliknij co? xD

Opublikowano

w sumie bylo za free...

No właśnie, wziąłem kumplowi z humblabundla - jak było za free, a on nie chce. I tak trzymam, ale widziałem, że kilka osób nie ma, w tym chyba Rayos :)

Opublikowano
Account could not be verified with 56 games, valued at $99.96. Required value, $100.00. Please wait another 3 minutes before trying again.

Już mi niewiele brakuje, by dołączyć :D A mam już trochę gier do rozdania.

Opublikowano

Civ 5, FM'16, wszystkie części Twierdzy, Big Pharma, tyle co kupiłem w pudełkach... Reszta to jakieś śmieci z HB. Tylko konsole ;)

Opublikowano

Całkiem dobre indie nie pierdołowate ale mam więc nie pomogę.

Opublikowano

Dla tych co lubia sie bawic klockami.

signature.png