Opublikowano 18 lipca 20168 l Nic się nie stao, support tak szybko odpowiedział, że praktycznie już kto inny wygrał
Opublikowano 19 lipca 20168 l Zaproście mnie zwołuję w tej sprawie naradę chyba, że Velsa gdzieś wywiało i mi nie odpowie do jutra, to ja Cię przyjmę
Opublikowano 22 lipca 20168 l Proszę. Bump. Gdyby znalazł się piąty po Reusa, to by było fajnie. Koniec o 18:00. Edytowane 22 lipca 20168 l przez Suavek
Opublikowano 22 lipca 20168 l ej na tej stronce pokazuje mi ze 19 osob nie ma Civki, weź ktoś to kliknij co? xD
Opublikowano 22 lipca 20168 l w sumie bylo za free... No właśnie, wziąłem kumplowi z humblabundla - jak było za free, a on nie chce. I tak trzymam, ale widziałem, że kilka osób nie ma, w tym chyba Rayos
Opublikowano 22 lipca 20168 l Account could not be verified with 56 games, valued at $99.96. Required value, $100.00. Please wait another 3 minutes before trying again. Już mi niewiele brakuje, by dołączyć A mam już trochę gier do rozdania.
Opublikowano 23 lipca 20168 l Civ 5, FM'16, wszystkie części Twierdzy, Big Pharma, tyle co kupiłem w pudełkach... Reszta to jakieś śmieci z HB. Tylko konsole