Skocz do zawartości

Steamgifts - forumkowa grupa

Featured Replies

• Odpowiedzi 865
  • Wyświetleń 83,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://www.steamgifts.com/giveaway/cvEQQ/wolfenstein-the-new-order   ZAPRASZAM

• Ale dzis wygralem gierke na Steamgifts od lvl 4+...takie rzeczy tylko na PC Master Race. Lepiej dam w spojler bo ludzie zawalu dostana      

• Cave Story + Limbo Anomaly 2 Bastion Sid Meier's Civilization III Complete Resident Evil 4 Samorost 2   Zapisy do czwartku.

Opublikowano
  • Autor

red faction, cities, darksiders, sniper :obama:

dziękuję bardzo :)

Czekam na pozytywy.

Opublikowano
  • Autor

Czapa kiedy wreszcie zaznazysz wygrana gre jako received? Czekam i czekam, rozczarowanko.

Opublikowano

Już, sorki, dawno się nie logowałem bo nie liczyłem że coś wygram. Jeszcze raz sorki i dzięki za przypomnienie. A tak btw to szkoda że nie dostaje się powiadomienia na maila że się coś wygrało...

Edytowane przez czapa

Opublikowano

Łokurde, Suavek, dzięki za RE4, grałem tylko w starą wersję na PC, teraz zagram w HD! Dzięki wielkie!

Opublikowano

Niezamaco. Miłej zabawy w glorious 60fps.

Opublikowano
Standardowo przypominam o losowaniu. Odruchowo dałem koniec na 18:00, ale będę wtedy w robocie, więc kody roześlę trochę później.

Moar to come, jak zwycięzcy potwierdzą swe wygrane. Tymczasem dwie kolejne gierki z terminem do soboty:

Bardbarian

Drakensang

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

Dziękuję za bundla Suavku  :hi: Potwierdzon'd

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano
  • Autor

Alez dobre to steamgifts. Mimo kilku pechowych losowan w tym tygodniu wyszedlem calkiem dobrze jesli chodzi o wygrane gry :D

jK4NmI8.png

Edytowane przez Velius

Opublikowano

nie liczac forumkowej grupy to nigdy nic nie wygralem