Skocz do zawartości

Steamgifts - forumkowa grupa

Featured Replies

Opublikowano

Chcę tylko dodać, że celem grupy nigdy nie było aby każdy coś dawał od siebie. A przynajmniej tak mi się wydaje :)

Edytowane przez Moldar

• Odpowiedzi 865
  • Wyświetleń 83,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://www.steamgifts.com/giveaway/cvEQQ/wolfenstein-the-new-order   ZAPRASZAM

• Ale dzis wygralem gierke na Steamgifts od lvl 4+...takie rzeczy tylko na PC Master Race. Lepiej dam w spojler bo ludzie zawalu dostana      

• Cave Story + Limbo Anomaly 2 Bastion Sid Meier's Civilization III Complete Resident Evil 4 Samorost 2   Zapisy do czwartku.

Opublikowano
  • Autor

Maciomaniak dostal zaproszenie do grupy. Jezeli Rik chce wejsc i ma gierki na dobry poczatek to tylko dobrze o nim swiadczy. Nie widze powodu dlaczego mialby nie dostac zaproszenia. Wyslij mi friend invite na steam a ja przy okazji zapytam jeszcze KIEROWNICTWO co oni na to ;3

Opublikowano

Pomysl jest aby utworzyc lub korzystac z obecnej grupy forumkowej na steamgifts. Niektore osoby z forum rozdaja tam gry zapewne zeby podbic level i tak sobie pomyslelismy z ravenem, po co publika i randomy maja zgarniac gry jak moga to robic koledzy z forumka?

Pięknie w pierwszym poście zostało wszystko wyjaśnione.

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

No ale grzybiarz nie jest założycielem grupy i nie wiem po cholere się wypowiada w takim tonie jak sam jest swieżakiem. Niech Velius zadecyduje.

Rozdałem więcej kodów na forum, niż Ty. I nie mam tu na myśli tej strony - bo rozdawałem jeszcze nim to było modne.
Opublikowano

Dzieki za fajnala grzybiarz :lapka:

Opublikowano

No ale grzybiarz nie jest założycielem grupy i nie wiem po cholere się wypowiada w takim tonie jak sam jest swieżakiem. Niech Velius zadecyduje.

Rozdałem więcej kodów na forum, niż Ty. I nie mam tu na myśli tej strony - bo rozdawałem jeszcze nim to było modne.

Też rozdawałem i co z tego? 

Opublikowano

Gów.no. Masz jakieś problemy czytania z rozumieniem.

Piszesz o mnie że wypowiadam się "takim tonem, jak jestem świeżakiem", to ci kur.wa napisałem, że rozdałem już w ch.uj kodów, więc nie jestem takim świeżakiem.

Tak samo wcześniej się wpier.dalasz w rozmowę, ja wiem, że jesteś megatolerancyjnym (jak wszyscy lewaki), ale tak jak wkleił fragment Andreal:

Pomysl jest aby utworzyc lub korzystac z obecnej grupy forumkowej na steamgifts. Niektore osoby z forum rozdaja tam gry zapewne zeby podbic level i tak sobie pomyslelismy z ravenem, po co publika i randomy maja zgarniac gry jak moga to robic koledzy z forumka?

No dla mnie gość jest randomem (bez urazy:). Ok, jestem pesymitą, zakładam, że da 2-3 kody, a potem się skończy i raczej będzie kolejna osoba, która bierze. Jak tu wcześniej był już ten typek, co każdy kod przygarniał "bo za darmo".

Po to powstała grupa zamknięta.

Opublikowano

Ale nie sraj żarem daunie. 

Kolega powiedział, że ma jakieś kody do rozdania to czemu mu bronić dostępu skoro ostatnio była raczej posucha w grupie? A co do bycia swieżakiem to miałem na myśli twój staż w grupie giftowej. Możesz skończyć płakać bo mnie to i tak nie obchodzi bo to Raven i Velius zdecydują czy przyjąć ale jak masz się tak srać o jakieś guwno kody na gierki to może lepiej olej tą całą grupe.

Opublikowano

Moldar, shankor, mangaryu, ireniqs oraz Widget (a jakże by inaczej:P) proszeni o feedback :) Chciałbym wrzucić dziś resztę gierek ;]

Opublikowano

Feedback dodany, dzięki wielkie za grę. Gier od Telltale nigdy za wiele. Muszę w końcu przejść zwykłe Borderlandsy, tak w ogóle.

Opublikowano

Wygrałem Wolf Among Us od Insa. :banderas: Dzięki wielkie. Chciałem to ograć. Jeszcze w sumie tylko Borderlandsy o TT muszę upolować i tyle. :)

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

Dziękuję za GRAV od easye i za BttF od Insiaka. Potwierdzę wieczorem jak wrócę z roboty :-*

Opublikowano

Dobra, kliknąłem. Wziąłem udział w ponad stu losowaniach i nigdy nic nie wygrałem i pewnie akurat ten biedny poker wygram :lapka: