SpacierShark123 1 476 Opublikowano 2 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2016 Przychodzę po 10 godzinach w robocie i wygrywam dark forces. Dzięki rayos cofam wszystko co powiedziałem i pomyślałem złego o nintendo. :rose: A co złego o mnie to nie cofasz? :[ Nie ale jestem na dobrej drodze ku temu. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 2 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2016 Przychodzę po 10 godzinach w robocie i wygrywam dark forces. Dzięki rayos cofam wszystko co powiedziałem i pomyślałem złego o nintendo. :rose: A co złego o mnie to nie cofasz? :[ Nie ale jestem na dobrej drodze ku temu. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 2 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2016 Dragon Age Origins dorzucone. Jak mi jeszcze jeden leszcz co wygrał GA na głównej wreszcie da feedback, to wystartuje też giveaway z Castevalnia: Lords of Shadow - Mirror of Fate HD. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 2 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2016 OK, Castlvania: Lords of Shadow - Mirror of Fate HD dodana 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 2 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2016 Mam takie pytanko. Brat się troszkę interesuje tym Steamgifts i ma troszkę kluczy na HB,których nie zużył. Da się je też jakoś wykorzystać na tym portalu czy tutaj trzeba tylko operować giftami? Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 247 Opublikowano 2 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2016 Można i klucze rozdawać Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 2 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2016 Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 2 stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2016 Serious Sam wygrany, dziekuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 2 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2016 Velsu, EUIV WoN też wygrane Spelunky dorzucone, gierka przednia, polecam serdecznie. http://www.steamgifts.com/giveaway/KABPv/spelunky Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 247 Opublikowano 2 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2016 Scuffle, przyjmij moje zaproszenie do znajomych na steam, Valkyria czeka Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 2 stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2016 http://www.steamgifts.com/giveaway/bT2no/payday-2 Zapraszam, Payday 2 na nowy rok Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 2 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2016 http://www.steamgifts.com/giveaway/k0ke3/papo-yo Dobra, jeszcze jeden . Będą kolejne, tylko obecne muszą się pokończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 654 Opublikowano 2 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2016 Shankor, Ins, sprawdźcie czy gifty doszły i dajcie feedback, czy co to tam się robi, bo bez tego nie mogę wystawić kolejnych gierek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 2 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2016 (edytowane) Contraption Maker wygrany :-) Trzeba dodawać do biblioteki czy może re-giftować? Edit: mam i przyjąłem. Póki co jako gift w inventory, jeśli da się wystawić to mogę wystawić. Dajcie znać co i jak trzeba zrobić. Edytowane 2 stycznia 2016 przez Shankor Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 654 Opublikowano 2 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2016 Wygrałeś też Zen Bound 2, klucz. W obu przypadkach musisz dać feedback na steamgifts, inaczej nic kolejnego nie będę mógł wystawić. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 2 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2016 (edytowane) Trzeba dodawać do biblioteki czy może re-giftować? Trzeba dodac. Edytowane 2 stycznia 2016 przez kubicz Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 2 stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2016 Contraption Maker wygrany :-) Trzeba dodawać do biblioteki czy może re-giftować? Edit: mam i przyjąłem. Póki co jako gift w inventory, jeśli da się wystawić to mogę wystawić. Dajcie znać co i jak trzeba zrobić. Trzeba dodawac do biblioteki, inaczej mozesz dostac bana, razem z osoba ktora dala GA jezeli jestescie powiazani (ta sama grupa, friendlista itp) Cytuj Odnośnik do komentarza
Widget 306 Opublikowano 2 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2016 Nic nie wygrywam Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 741 Opublikowano 2 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2016 Shankor, Ins, sprawdźcie czy gifty doszły i dajcie feedback, czy co to tam się robi, bo bez tego nie mogę wystawić kolejnych gierek. Zrobione. Dziękuję serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 654 Opublikowano 2 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2016 Dorzucam kolejny giveaway. Jak Shankor da feedback za swoje wygrane, to polecą kolejne gierki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 2 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2016 (edytowane) Potwierdziłem i dodałem do biblioteki wygrane gierki. Dzięki misiaczki :* Edytowane 2 stycznia 2016 przez Shankor Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 654 Opublikowano 2 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2016 Coś mi się popierdaczyło i musiałem anulować giveaway. Teraz nie mogę utworzyć w jego miejsce kolejnego. Ile trzeba czekać, żeby slot się zwolnił? Chciałem dać klucz do gierki + klucz do jej multiplayera, ale strona potraktowała to jako dwie kopie gry, co mijałoby się z prawdą. Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 3 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2016 Dorzuciłam jakieś rzeczy. Mam jeszcze Euro Truck Simulator 2 z Humbla, ale SteamGifts coś nie pokazuje zwykłej wersji, widać kiedyś była gdzieś za free Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 3 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2016 Suavek, on chyba zniknie w momencie, kiedy normalnie by się kończył. Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 285 Opublikowano 3 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2016 Skyshine's Bedlam wrzuciłem, twórcy naprawili już system walki i ponoć jest miód więc zapisywać się :czesc: http://www.steamgifts.com/giveaway/18FD1/skyshines-bedlam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi